Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serce i stal

Czy na świecie spotkam jeszcze kiedykolwiek dziewicę? Czy mogę się łudzić?

Polecane posty

Gość Serce i stal

Odpowedzcie proszę... Już nie mam sił w poszukiwaniach....

Gość Serce i stal
cmokam w dupsko Jacykowa jak mnie Raczej yebie

Gość Serce i stal
Co do Twojej wypowiedzi - dotyczy rozmówcy tuż nade mną. Zgadzam się całkowicie!!! Z Tobą. 1. Jeśli lubisz spacerować. Rankiem i po północy. Gdy miewasz chęć, by zrobić coś szalonego, np. wykąpać się w fontannie. Tak, też mam tę jedna, wybraną fontannę na myśli, duża prawda? Zawsze można się poopalać pod jej kielichem. Działa jak parasol. 2. Jeśli lubisz zieleń, jazdę nowymi Solarisami, swoją twarz skąpaną w słońcu, zieleń w domu, w parku, w ogrodzie i w łazience. Papier formatu A4 koloru wyblakłego różu. Sok bananowy. Nektar z wiatru i piosenkę Eiffel 65 - "Viaggia insieme a me". 3. Gdy czasem chciałabyś, by ktoś, nie wiadomo kto w gruncie rzeczy, zadzwonił do Ciebie. Lub spotkał na ulicy i zapytał, czy dobrze Ci się spało. Gdybyś chciała, by pierwsze słowo, jakie usłyszysz pewnego pięknego, zwariowanego słońcem dnia, z samego rana, było Twym imieniem. 4. Jeśli na zewnątrz jesteś twarda dziewczyną, mężna kobieta, punktualna, trochę roztrzepana, ale w gruncie rzeczy można na Tobie polegać, jesteś ułożona i MIŁA, a w głębi duszy można w Tobie dostrzec małą dziewczynkę, z dusza na ramieniu wyczekującą na moment, by świat pewnego dnia pobiegł w inną stronę, by słońce wstało o minutkę później, by zamiast pomarańczy widać było czerń. Nie wstydze sie pustki, ale jesli jest jedna chocby osoba, ktora czuje podobnie, to chcialbym o tym wiedziec. Moje zdjęcia z naszej klasy - od razu mówię, jak nie masz zamiaru się odzywać, nie wchodź!!! http://nasza-klasa.pl/profile/21591555

Gość Serce i stal
Ważne, nie chce głupiej , nawet ładnej i słodkiej idiotki. Chće kobiety z klasą, szanującej się, choćby i mało urodziwej!

Gość olus999
ja czuję podobnie...

Gość a co to jest wlasciwie
nie ma juz dziewc jak widisz

Gość jestem panną i wyjatkowo sie
mówisz masz :classic_cool:

Gość jdfdsffg
ja jestem dziewica:))

Gość FGFFGF
szanujące i owszem ze chcesz. a co kazda nie niedziewica sie nie szanuje?a ty jestes prawiczkiem?

Jest jeszcze wiele dziewic tylko ,że wy albo xle szukacie albo jak juz znajdziecie to je odstraszacie

Gość qinna
ja jestem:)

Gość Serce i stal
Tak, jestem prawiczkiem. I nie wstydzę się tego. Chcoiaż wiem, że 99 % moich kumpli ma już pierwszy raz za sobą, to jednak nie wiedzą, że wśród nich jest ktoś, kto się szanuje. A tutaj kontakt... Zreszta i tak nie mam sie czego wstydzic... Nie kazdy moze sie tym pochwalic. Zwłaszcza wsród facetów. http://nasza-klasa.pl/profile/21591555

Gość qinna
ale czy tylko o to całe dziewictwo ci chodzi?czy jesteś tez wierzący?