Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnati7

Mój partner stracił ochote na sex

Polecane posty

Mam dylemat. Jestem z moim facetem już ponad rok. Po 4 miesiącach zaczęliśmy ze sobą sypiać, kochaliśmy się prawie codziennie. Minął rok a mój partner stracił ochotę na sex,nie chciał !! Rozmawiałam z nim czy ma kogoś innego, czy ma jakiś problem itp... A on powiedział ze niema nikogo że mnie bardzo kocha że po prostu niema ochoty. Co mam zrobić żeby go podniecać!! Często są na temat sexu awantury a gdy mnie niema to się, masturbuje!!! I parę razy przyłapałam go na oglądaniu zdjęć nagich dziewczyn Jestem zrozpaczona, niepotrzebna ,czuje sie nieatrakcyjna!! Co mam robić..?? Pomóżcie, proszę!!

Gość Serce i stal
Zrób mu loda z cytryna w ustach. Gwarantuje, że bedzie chciał wiecej. Cytryna znacznie przyspiesza erekcje!!!! NOWE FOTKI z DZISIAJ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 Co do Twojej wypowiedzi - dotyczy rozmówcy tuż nade mną. Zgadzam się całkowicie!!! Z Tobą. 1. Jeśli lubisz spacerować. Rankiem i po północy. Gdy miewasz chęć, by zrobić coś szalonego, np. wykąpać się w fontannie. Tak, też mam tę jedna, wybraną fontannę na myśli, duża prawda? Zawsze można się poopalać pod jej kielichem. Działa jak parasol. 2. Jeśli lubisz zieleń, jazdę nowymi Solarisami, swoją twarz skąpaną w słońcu, zieleń w domu, w parku, w ogrodzie i w łazience. Papier formatu A4 koloru wyblakłego różu. Sok bananowy. Nektar z wiatru i piosenkę Eiffel 65 - "Viaggia insieme a me". 3. Gdy czasem chciałabyś, by ktoś, nie wiadomo kto w gruncie rzeczy, zadzwonił do Ciebie. Lub spotkał na ulicy i zapytał, czy dobrze Ci się spało. Gdybyś chciała, by pierwsze słowo, jakie usłyszysz pewnego pięknego, zwariowanego słońcem dnia, z samego rana, było Twym imieniem. 4. Jeśli na zewnątrz jesteś twarda dziewczyną, mężna kobieta, punktualna, trochę roztrzepana, ale w gruncie rzeczy można na Tobie polegać, jesteś ułożona i MIŁA, a w głębi duszy można w Tobie dostrzec małą dziewczynkę, z dusza na ramieniu wyczekującą na moment, by świat pewnego dnia pobiegł w inną stronę, by słońce wstało o minutkę później, by zamiast pomarańczy widać było czerń. Nie wstydze sie pustki, ale jesli jest jedna chocby osoba, ktora czuje podobnie, to chcialbym o tym wiedziec. Moje zdjęcia z naszej klasy - od razu mówię, jak nie masz zamiaru się odzywać, nie wchodź!!! http://nasza-klasa.pl/profile/21591555

Gość kazekk
jak go przyłapiesz z ręką na drążku, to sie dołącz,a nie awanturuj. Pomyśl durna kobito,jak on to lubi to mu nie przeszkadzaj tylko podłącz sie. Zaraz nabierze ochoty na ciebie

Gość kazekk

Gość iiiiiiiii
wywal kompa z domu, zobaczysz jak wam sie poprawi życie seksualne, na początku bedzie awantura bo gosc zostanie odcięty od swojego uzależnienia ale przejdzie mu i odzyskasz sex

Gość iiiiiiiii
coraz wiecej ludzi uzaleznia sie od cybersexu, to nowa plaga naszych czasów

kazekk Nie jestem durna i proszę mnie tutaj nie obrażać nie po to dodałam nowy temat żeby jakiś niesforny kazekk mnie obrażał. Tak ciekawe która kobieta by wolała popatrzeć na faceta jak się masturbuje gdy ma ochotę na sex a nie na podziwianie!!!

iiiiiiiii yyyhy Komputera nie mogę wywalić bo pracuje w domu cały czas Może i to racja że by się coś poprawiło ale tez jeszcze są gazetki w kioskach Nie wiem co mam już zrobić. Denerwuje mnie juz to czuje się taka niepotrzebna chyba że on woli bardziej zdjęcia nagich kobiet ode mnie

MetalToNieZelazo Wibrator to nie wszystko Wibrator nie da mi uczucia i tego co chce !!!

Gość ja tez 77777
mam ten problem ale juz to dlugo trwa i w efekcie mi tez sie odechciewa. Do tego dochadza inne klopoty i ogoolnie rzecz biorac czesto sie zastanawiam czy go nie zucic i zaczac od nowa zycie.

Gość kazekk
Przepraszam durna kobieto. Zachowałem sie jak gówniarz. Masz racje weż pałe do bejzbola i przywal mu w obydwie łepetyny

Gość ja tez 77777
czesto sobie wyobrazam scenki z jakims nieznajomym, wtedy mi sie zachciewa

Gość kazekk
Durna kobito.Sorry. Proszę Pani,a może problem leży po Pani stronie. Niekiedy wystarczy być po prostu miłą dla swojego partnera. Niby nic ,a chwila poświęcenia może zdziałać cuda

ja tez 77777 U mnie jest tak samo ja już nie wiem co mam robić po co mi taki facet !!!! Bardzo go kocham ale już 2 miesiące się nie kochałam z nim a ja potrzebuje trochę ciepła i przyjemności kazekk Durny to ty jesteś :))) Naucz się dobrze pisać i przestudiuj słowniczek ortografii Jak nie interesuje cie ten temat to nie musisz się udzielać

Gość kazekk
nnati7. Skarbie podpowiedz gdzie zrobiłem błąd

Gość kazekk
Może DÓRNA tak się pisze

MetalToNieZelazo MetalToNieZelazo@tlen.pl To powiedz mu żeby to zrobił dla Ciebie, skoro Cię kocha powinien być gotowy do poświęceń. No tak Kocha mnie .... Tyle rozmów było już na ten temat a zawsze wychodziły w tego awantury kazekk Tak na pewno po mojej !!! Ja myślę że chyba nie, zawsze byłam miła nigdy nie krzyczę zawsze dochodzę do porozumienia poprzez rozmowę tylko mój partner zawsze zaczyna kłótnie

Gość ja tez 77777
nnati7 wiesz wydaje mi sie ze to nie tak latwo zmienic, faceci naogladaja sie super modelek po przerobce komputerowej i pozniej tylko takie ich kreca, a tak na prawde byc moze wogole nie umieja sprostac sytuacji ale przed kolegami sie chwala ze jakby taka mieli to by z lozka nie wychodzili, tymczasem maja obok siebie calkiem fajna babke, naturalna i ciepla a oni nic, zero reakcji. Nie wiem czy to tylko nasze wyobrazenie ze faceci to szaleja za seksem czy swiat stanal na glowie i to my szalejemy na jego punkcie a faceci wymawiaja sie bolem glowy. Niedlugo zaczna miesiaczkwoac...

Gość Serce i stal
SZUKAM porządnej dziewczyny, DZIEWICY - jestem prawiczkiem. PRA-WI-CZKIEM, słyszałaś? Tak? To dobrze słyszałaś, możesz już ochłonąć z wrażenie, jeśli w ogóle jeszcze stoisz. Łakomy kąsek, co??? Porządna to dla mnie taka , która: 1) Jest dziewicą pochwową, analną, ustną, piersiową, podpaszną, stopową, ręczną i każdą inną (piszę tak, bo kobiety to hipokrytki i czasem uważają się za dziewice , bo są "dziewicami analnymi" ). 2) Nigdy nie miała penisa w buzi i nie całowała penisa, nie dotykała penisa ustami, ręką, stopą lub inną częścią ciała. Chodzi o penis ludzki, ale także zwierzęcy. Dopuszcza się dotykanie penisa ze względu na wykonywany zawód (pielęgniarka, lekarz, weterynarz - przypominam, że prostytutka to nie jest zawód). 3) Nigdy nie robiła facetowi dobrze ręką - mam na myśli popularne trzepanie konia. 4) Nigdy nie rozebrała się do naga przed facetem (nie mówię o lekarzu itp) , dopuszczalne jest bikini na plaży czy nad jeziorem lub na wolnym powietrzu w skupisku ludzkim. Moje zdjęcia z naszej klasy - od razu mówię, jak nie masz zamiaru się odzywać, nie wchodź!!! http://nasza-klasa.pl/profile/21591555

kazekk Proszę skarbie tutaj zrobiłeś błąd Masz racje weż (WEŹ) pałe do bejzbola (BEJSBOLA) i przywal mu w obydwie łepetyny

Gość kazekk
Oddaje ci honor(mam nadzieję ,że tak to się pisze).Na mnie działa podniecająco żona,pomijając już aspekty fizyczne,Jak jest po prostu miła i przyjemna w pożyciu codziennym.Taki jest mój punkt widzenia jako faceta

ja tez 77777 Gdy zawsze przyłapie mojego partnera na oglądaniu nagich modelek to zawsze się jakoś wytłumaczy ale już mnie to denerwuje Gdy bym go zdradzała nie była bym mu wierna flirtowała z jakimiś facetami to okej nawet mógł by mnie zostawić Ale gdy ja jestem wierna poświęcam się mu itp to on tego nie zauważa.

Gość kazekk
Masz rację nati.Wez (po prostu nie wiem jak sie pisze z z kreską),a bejzbol napisałem tak dla jaj(śmiesznie wygląda taka pisownia)

Oddaje ci honor(mam nadzieję ,że tak to się pisze).Na mnie działa podniecająco żona,pomijając już aspekty fizyczne,Jak jest po prostu miła i przyjemna w pożyciu codziennym.Taki jest mój punkt widzenia jako faceta Tak to się pisze Rozumiem że gdy kobieta nie jest miła dla swojego partnera to wtedy się nic nie chce, ale gdy kobieta poświęca się cały czas jest miła nie krzyczy jest spokojna to czemu tak jest(pomijając urodę)!!!

Gość kazekk
Masz racje nati.Wez (po prostu nie wiem jak sie pisze z kreską),a bejzbol napisałem tak dla jaj(śmiesznie wygląda taka pisownia)

kazekk Masz rację nati.Wez (po prostu nie wiem jak sie pisze z z kreską),a bejzbol napisałem tak dla jaj(śmiesznie wygląda taka pisownia) Weź się pisze ( na klawiaturze numerycznej przyciskasz x i alt wtedy uzyskasz literę ź) :) A te słowo bejsbol już wybaczę ...

Gość kazekk
W takim razie wina leży po stronie twojego faceta. Ja nie miałbym sumienia krzywdzić niewinnej kobiety. Ona też zasługuje na odrobine czułości

kazekk W takim razie wina leży po stronie twojego faceta. Ja nie miałbym sumienia krzywdzić niewinnej kobiety. Ona też zasługuje na odrobine czułości Tak wina leży po stronie mojego partnera bo nie umie wytłumaczyć czemu a ja tylko chcę wiedzieć dlaczego on mi to robi :( Nie mam pojęcia