Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1990rok

buty adidas dla chetnych

Polecane posty

Gość karolina1990rok
bez odpowiedzi standard

Gość brzydkie
:(

Gość karolina1990rok
zawsze tak piszecie standard

no ale mam napisac ze sa piekne jak mi sie nie podobaja ? chcialas komentarz to masz t sie nie czepiaj

Gość karolina1990rok
ale ja nie krytykuje twojej odpowiedzi i nie kaze ci pisac ze sa fajne wiec o co ci kobieto chodzi ja rowniez wyraz am opinie i pisze ze juz znam te wasze opinie

rozwalasz mnie... piszesz zawsze tak mowicie... to po co pytasz a potem to komentujesz? a zreszta szkoda mi czasu na takie bzdury

Gość karolina1990rok
chodzi mi o takie osoby jak ty wchodza tylko po to by napisac ze sa beznadziejne jak sa beznadziejne to nic nie pisz po co masz sie produkowac a jak sie komus podobaja to moge wtedy z tym koms podyskutowac

Gość karolina1990rok
o fajne ciuszki ale troszke drogie ale w koncu sporo ich jest

Gość karolina1990rok
wiem zezasmiecam tymi aukcjami forum naprawede sory ale chce sie pozbyc tych butów to prezent od brata lae nie trafil z numerem

Gość o matulu
a dziecko wiesz co to jest dyskusja? znasz definicje tego slowa? dyskutuje sie zkims kto nie podziela twoich racji wiec jak mozesz dyskutowac z kims komu podobaja sie te chodaki? niby o czym? jeju jakie one sweet?

Gość karolina1990rok
o juz mam cgetnego :):):) jask szytbko a godzine temu je wystawiłam ale w koncu to naprawde okazja i tania cena

Gość karolina1990rok
dyskutowac o CENIE!! a nie sprzeczac sie czy sa fajne czy nie :/ o to mi chodzi dziecko?? tylko mało kulturalne osoby zwracaja uwage na wiek moge byc i dzieckiem dla ciebie jak tam wolisz

Gość karolina1990rok
eh kazdy chce byc madrzejszy od kogos innego standard czemu ludzie sa tacy znieczuleni

Gość o matulu
idz sie wysraj lepiej, to ze ktos powie ze ladne nie znaczy ze od razu poleci na nie i bedzie chcial kupowac durniu

Gość karolina1990rok
żal mi Ciebie nie wiem czym sie denerwujesz skoro Cie to irytuje to poprostu tu nie wchodz i nie odpisuj na moj temat i problem z głowy a moze akurat komuys sie spodobaja i zastanowi sie nad ich kupnem czy ja powiedzialam ze jak komus sie beda podobac to odrazu zechcce je kupic?? napisalam cos takiego?? no to nie wyprzedzaj moich mysli i nie snuj wniosków skoro tak nie napisalam