Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergh

Jak przekonać kobietę, że podoba mi się jej biust?

Polecane posty

Gość ergh

Moja kobieta, lat 20, ma biust o rozmiarze 70B. Ma straszne kompleksy na jego punkcie. Wiele razy próbowałem ją zapewniać, że jej biustowi niczego nie brakuje, niestety bez skutku. Nie dręczyłoby mnie to tak, gdybym faktycznie twierdził, że jej biust jest wybrakowany. Ale mnie się on STRASZNIE podoba! Jestem facetem, który na pierwszym miejscu stawia kształt biustu, jędrność, położenie i ułożenie. Pod tym względem jej piersi są po prostu najbardziej smakowitymi piersiami, jakie w życiu przyszło mi oglądać. A płaski ten biust też nie jest, moim zdaniem nawet pod względem rzomiaru jest wręcz idealny. Każdy facet ma inny gust, i naprawdę nie posiadam się ze szczęścia, że moja ukochana ma dokładnie takie piersi, jakie mi się podobają. I strasznie mnie to denerwuje, że ma ona na jego punkcie kompleksy i nie wierzy mi, że mówię tak nie dlatego, żeby się lepiej czuła, ale dlatego, że TAK MYŚLĘ. Co mam zrobić? Jak ją przekonać, że naprawdę go uwielbiam?

pieścić, dotykać, całować, patrzeć przy każdej okazji i namawiać na bluzki z dekoltem. może zwyczajnie sama w końcu zauważy?

Gość ergh
No tylko właśnie mam ograniczony dostęp ze względu na jej wstydliwość w tym zakresie :P

Gość śliczniotko
nikt nie dotykał moich piersi:(