Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość tiru tiru
znam takie dzieciaki, mamusie pily piwko, paliły.... czasami.... dzieci rodzily sie zdrowe.... ale to wychodzi po latach... trudnosi w uczeniu, odczuwaniu i itd..... Dzieci to skarb, wiec trzeba o nie dbać od samego początku. Moja kumpela jarała jak smok ciąży, dziecko urodzilo sie zdrowe, generalnie slodki jest, ale w ciągu roku ial juz 8 razy zapalenie oskrzeli.... Myślcie dziewczyny, to moze odbic sie na dziecku po latach.

przecież wiadomo, że alkohol w ciąży jest zły, a kobiety które piją są nieodpowiedzialne, ale dlaczego czepiacie się piwa bezalkoholowego to nie wiem - chyba tylko dlatego, że nazywa się piwo :) ollllka - już znamy Twoje zdanie na ten temat, nie musisz pisać tego samego w każdym komentarzu :)

a tak mi się przypomniało; byłam ostatnio na weselu znajomej, 6 miesiąc ciąży, a nie opuściła ani jednej kolejki. Masakra!

\"Według badań przeprowadzanych we Francji co roku 0,3 proc., czyli 2,1 tys. rodzących się dzieci cierpi na syndrom wywołany spożyciem alkoholu przez matkę. Może on powodować niepełnosprawność fizyczną lub umysłową. - Niedawne badania wykazują, że nawet niewielkie ilości alkoholu mają negatywny wpływ na płód - twierdzi dr Bruno Carbonne, sekretarz francuskiej organizacji ginekologów i położników. Francuski Narodowy Instytut Badań Medycznych INSERM ma przeprowadzić szeroko zakrojone badania, które będą śledzić skutki alkoholu na rozwój dzieci do 20. roku życia.\"