Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żuczek pchełka

kobiety dla których facet zostaił inna kobiete

Polecane posty

pisaliscie o kobietach zdradzonych. a co z tymi dla ktorych facet zostawił zone? ja jestem w takim zwiazku ze on zostawił zone a ja narzeczonego i jestasmy teraz razem i mamy dziecko. nasi eks ulozyli sobie zucie albo probuja je sobie ulozyc z innymi osobami. ja jako kobieta czasem boje sie ze i mnie zostawi tak jak ja.

Gość a on pewnie myśli
że tak jak Ty zostawiłaś narzeczonego, zostawisz kiedyś i jego. no i? tak już jest, że ludzie wiążą się ze sobą, potem się rozstają. małżeństwa czasem są udane, wtedy warto o nie walczyć, a czasem nie są udane. jeśli nie ma oszustwa, nie ma mydlenia oczu partnerom, tylko jest czyste cięcie, czyli odejście, nie ma w tym nic złego. oczywiście, zawsze ktoś cierpi. ale tak się to układa i nie ma sensu być z kimś, kogo się nie kocha, bo w ten sposób marnuje się życie nie tylko sobie, ale też niekochanemu już człowiekowi, który zasługuje na szansę bycia kochanym. a poza tym, czy Ty masz 100% pewności, że nigdy już nikogo nie pokochasz? ani za 5 ani za 25 lat? nie wiesz tego. nikt nie wie. więc może to on odejdzie od Ciebie, a może Ty od niego. każdy kiedyś kogoś porzuca, każdy jest kiedyś przez kogoś porzucony. ważne żeby iść dalej. więc po co myśleć o tym, co będzie?

Gość a co w tym dziwnego
Ty wiesz że on potrafi zdradzać i zostawić kobietę a nawet żonę dla innej, ciebie również może zdradzić i zostawić, ale nie masz na to wpływu. z tym się musisz liczyć. Taki los kobiet wiążących się z takimi facetami.

Gość a on pewnie myśli
KAŻDY potrafi zdradzić i porzucić, KAŻDY. I kobieta i mężczyzna. Wystarczy odpowiedni splot okoliczności i odpowiednia osoba.