Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Impossible24

Wg mnie powinniśmy podać scenażystów seriali do sądu, ze pokazują nieprawdę!!!!

Polecane posty

Gość Impossible24

No bo tak!!! Zobaczcie jakie oni zycie pokazuja w serialach: zadowolone rodzinki, wszystko idealne- a tak przeciez w zyciu nie ma!! Te babki caly czas wymalowane i wszyscy bogaci!!! Przeciez nawet połowa Polakow nie jest tak bogata jak oni to pokazuja!! NIe mówiąc juz na przykład o tym jak ukazują rodziny w domu- wszyscy chodza w butach zamiast w kapciach, albo jak kobieta robi obiad vzy ciasto to jest ubrana jak na randke- a przeciez jak sie gotuje to sie zaklada najgorsze ciuchy i podwija rekawy a tam np. w serialu na wspolnej pokazali Kinge jak kroi szczypiorek a ma sweterek ladny i do tego prawie rekawy jej dotykaly tego szczypiorku. Dla mnie to chore i bardzo nieszczere. Ludzie potem w glowie maja takie wyobrazenie ze swiat jest taki zajebisty i tak super wyglada! Albo duzo pokazuja zdrad, romansow- a przeciez duzo jest malzenstw ktore sa sobie wierne i nie maja romansow. NIe wiem moze jestem jakas inna, ale u mnie w miasteczku malo kto sie rozwodzi, ludzie sa sobie wierni, prawie wiekszosc chodzi do kosciola. Jednym slowem: wkurzaja mnie te wszystkie seriale i reklamy gdzie zycie pokazywane jest tak jak na prawde nie wyglada.

Gość to prowokacja tak
??? bo nie chce mi się wierzyć, że baba tak głupia żeby mieć problmey emocjonalne związane z krojeniem szczypiorku w serialu i jeszcze dodatkowo przekonana że wszyscy wkoło to kochające rodzinki bo popylają do kościoła jest zdolna do sklecenia takiego długiego i składnego tekstu

Gość Moj dom to dom cieply
Popieram. Zycie w serialach , reklamach czynawet takie jakie pokazuja gazety jest nieprawdziwe

szczerze to wole ogladac wlasnie takie zadowolone, bogate rodzinki, ktore przedstawiane sa w zagranicznych serialach niz patrzec jak grazynka gotuje zupe czy hanka z m jak milosc prasuje :O seriale sa dla rozrywki a nie po to zeby ogladac szary, zwykly swiat i myslec sobie: aha oni tez maja takie zycie jak ja.

Gość alcoholic drink
Seriale sa beznadziejne. NIe ogladam. Kiedys ogladalam teraz juz nie

Gość Podaj do sądu
J.K.Rowling bo tak naprawdę ludzie nie potrafią czarować . To kłamstwo i omamianie społeczeństwa :o Kobieto , to tylko fikcja. Bajki filmowe... To nie jest zycie . Grają tam aktorzy, którzy konczą to krojenie szczypiorku i wracają do domów , zakładają dresy z wyciągniętymi kolanami i kapcie :P Nie wiem o co tyle krzyku :P Ja nie chciałabym oglądać w TV nudnego życia z nudnymi codziennymi problemami :)

Stowarzyszenie Poland Street sprzeciwia się przedstawianiu przez producentów serialu "Londyńczycy" nieprawdziwego obrazu Polaków, którzy przyjechali do Wielkiej Brytanii, aby polepszyć swój stan materialny.Przedstawiciele stowarzyszenia uważają, że serial jest tendencyjny, nieobiektywny i ukazuje Polaków jako osoby, którym zależy tylko na korzyściach finansowych. Brytyjczycy są natomiast zawsze przedstawiani w pozytywnym świetle.

Gość czytam wszystkie tematy
klotz na klate fur alles! :classic_cool: