Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesia

Pękniecie gumki. Tabletka 72 godziny po !

Polecane posty

Gość sialala1111
Do mdłości może dojść plamienie, bóle brzucha i piersi, sennosc i zawroty głowy, poza tym okres moze przez okres 3 miesięcy być strasznie rozregulowany tak więc uwazajcie przy współzyciu, bo owulacja też będzie rozregulowana. Powodzenia.

Gość JAMAJKA26
musisz to przetrwac tzn te mdlosci to skutki uboczne. Ja tez tak mialam i do tego ryczalam 3 dni nie wiem dlaczego ale bylam rozbita

Gość Grzesia
Yhm od niedawna doszla mi biegunka ... To moze byc ot tego ;/ ?

Gość dizzz00
za godzine mija moje 72 godziny... przed chwila wrocilam od lekarza ktory stwierdzil ze ze wzgeldu na swoje poglady nie przepisze mi tabletki...czy to sprawiedliwe? pomocy!!!! co teraz??

Gość annabella86868686
hej dziewczyny ja mam taką jedną tabletkę na zbyciu i chętnie sprzedam, ale najlepiej z odbiorem osobistym (Poznań) nie traktujcie tego jak reklamy, po prostu kupiłam kiedyś jedną na zapas, na wszelki wypadek, i nie była mi na szczęście potrzebna bo miałam raz taką stuację że będąc we Francji potrzebowałam zarzyć czegoś takiego na 72 godziny po i okazało się że tam takie tabletki są dopuszczone do sprzedaży bez recepty w aptekach... po prostu dbają o dojrzewającą wcześnie młodzież... więc bez problemu kupiłam, i przed wyjazdem do Polski kupiłam sobie opakowanie, a jak przypuszczam nie będzie mi potrzebne jest to NorLevo ze składnikiem 1,5 mg Levonogestrel data ważności: wrzesień 2010 a wiem że ciężko o szybką darmową wizytę u lekarza, więc jak ktoś z Poznania jest w potrzebie to służę...

Gość prs
tak się składa, że trzeba dwie zażyć, w odpowiednich odstępach czasu. więc jedna na nic się przyda.

Gość scarry_girl
I co pomogly Ci te tabletki??

Gość ''
daj mi to ci fundne tabletki i wyzyte u ginekologa