Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martensja7654

Bawienie sie uczuciami ? Jak najbardziej .

Polecane posty

Gość Martensja7654

Tak . I bede sie tego trzymala . Facet ktorego kochalam,zostawil mnie,gdyz stwierdzil po czasie że mam trudny charakter i nie pasujemy do siebie,tylko dziwne że wczesniej planowal juz slub i dzieci. Phi,zalosne . Od tego momentu minęło poltora roku. Ja nadal go kocham,ale obiecalam sobie ze bede ranila facetow tak jak Oni ranili mnie . Bo nie wierze juz w prawdziwa milosc ! Jestem teraz z facetem,ktory sie zakochal we mnie .Początkowo zaczelo mi na nim zalezec,bo jest wspanialy , ale przypominajac sobie o upokorzeniu sprzed prawie 2 lat,postanowilam sie nim pobawic jak zabawka. Ja tez bylasm tak traktowana i to nieraz i co ? D. tak sie zaangazowal ze chce kupic mieszkanie obok mojego,zmienil pracę specjalnie dla mnie. A ja ? W tym czasie spotykam sie z innymi. Mam to szczescie że mieszkamy w innych miastach ( odleglosc-30 km . ) Moze sie naprawde znowu zakocham ? To zmienie zdanie do tego wszystkiego ... Ale jak narazie nie mam zamiaru nic zmieniac ! Faceci to swinie ! Ja bedę gorszą świnią . Jak narzie milosc to dla mnie zdrada,upokorzenie i przypadkowy seks .

Gość Kajusiaa16
Dla mnie to jest żalosne.Kiedys znowu sie zakocHasz I tYM rAzEM Ciebie znOwu ktos zrobi w baLoNA . o ten debik\l napewno nie byl tym jednym,uwierz .

Gość krraaa ha
czlowiek laczy sie w pary z czlowiekiem,a swinie ze swiniami.Swinia facet znajdzie sobie swinska kobiete,wiec sie przygotuj na to ze wokol ciebie beda same swinie bo sama nia jestes

Jestes zalosna i niedojrzala suka. Tak suka bo normalny czlowiek nie rani ludzi ktorzy go kochaja.A przynajmniej nie robi tego swiadomie i z premedytacja.Co z tego ze facet Cie zranil?Myslisz ze jestes jedyna na swiecie ktora ktos kopnal w dupe?Dojrzaly czlowiek potrafi to przyjac na klate i byc ponadto. Co jest winny obecny facet ze tamten byl nie w porzadku?Z jakiej racji on ma za to cierpiec?Spotykaj sie dalej z innymi to zobaczysz jak na tym wyjdziesz.Oby ten obecny szybko przejrzal na oczy i pokazal Ci na co zaslugujesz.

Gość Martensja7654
Gdybys byla na moim miejscu ciekawe co bys zrobila ! Nie oceniaj mnie pochopnie,bo Ty jestes zalosna a nie ja . Chcę po prostu czuć ulgę,traktując tak Damiana czuję się jakby to był Moj Byly. I wtedy czuję ulgę,Że ja tez moge kogos tak potraktowac.Moze to i chore,ale ... Za mocno zostalam zraniona,by narazie byc wporządku wobec innych facetow... Kazdy jest dla mnie świnią,myślącym tylko o seksie :)

Kazdy jest dla mnie świnią,myślącym tylko o seksie - Ty za to nie myślisz tylko o seksie czasami i dla Ciebie jest to nieistotne :D

Gość bułcia
jaki tępy babol o.O

Gość słynna anna
Martensja, tak trzynaj! Nie słuchaj bezmózgich idiotek, które nie znają facetów. Zakochasz się, gdy sprawdzisz faceta, że zrobi dla Ciebie wszystko

Gość oliwia 78
ręce opadają autorko ! robisz krzywdę , ale sobie samej , uważaj , żebyś nie została całkiem sama

Gość grrrrr
jebane dziwki

Gość kobieta dojrzała1
daleko zajdziesz dziewczyno

Gość Martensja7654
Jeb.ana dzi.wka ? Myslicie ze nie chcialabym być szczęśliwa,zalozyc rodzinę z mężczyzną ktorego kocham ? Po prostu za wielką drzazgę mam w sercu ... I caly czas sobie wmawiam że kazdy facet to swinia i zaden mnie nie pokocha,może tylko przez chwilę.Może kiedys jak spotkam Odpowiedniego Faceta zmienie zdanie ?! Kto wie ... Do Damiana czuję przyzwiązanie i nie jest mi w sumie obojętny.Lecz z drugiej strony,nie mam żadnych wyrzutów sumienia by robić to caly czas... I nie oceniajcie mnie jesli nie znacie.

to zapomnij o tamtym! wtedy zaczniesz od nowa, bo póki co żyjesz ciągle dla niego, dla jakiejś dziwnej zemsty, której on nawet nie czuje. właśnie to jest najbardziej żałosne i smutne: mścisz się a on nawet nie wie. gdyby wiedział to by się ucieszył , że mu się udało zabrać Ci dodatkowe 2 lata z życia. gdy tak postępujesz, on wygrywa. o to Ci chodzi?

a czy się nie znamy i czy nie wiemy co to za "przyjemność" to już inna sprawa. ja trochę wiem

Gość ona_pzn
Kurczę, ja rozumiem, że facet Cię skrzywdził, ja też mam do nich uraz od niedawna, ale czy to jest powód, żeby mścić się na człowieku, który się w żaden sposób do Twojej krzywdy nie przyczynił? Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka..

co za idiotka, bo facet Cie rzucil to az tak sie poczulas upokorzona i zmiazdzona? nie rozsmieszaj mnie, w ciagu jednej godziny na swiecie nastepuja tysiace rozstan a Ty uwazasz ze jestes jedyna z takim bagazem :D wez ogarnij sie i nie kompromituj, zło powraca - pamietaj, do ciebie rowniez powroci.

ja powiem autorko tylko tak - jeb się! I módl abym nie spotkał Cię na mojej drodze, bo dopasuję Ci piękny fiolet do Twoich oczek

Gość Martensja7654
Jestem szmatą tak ? Uwielbiam nią być .

Gość hyde
uwazaj tylko zebys nie zranila tego wlasciwego przypadkiem i zebys nie zalowala bo on sobie znajdzie kogos innego i bedzie cie mial daleko gdzies a ty bedziesz chciala wrocic ale jego to juz nie bedzie interesowac bo ja takie cos przezylem ze mnie dziewczyna zranila tylko ze teraz chce wrocic bo przejrzala na oczy tylko ze ja tego juz nie chce dalej ja kocham ale z drugiej strony nie nawidze to jedno a z drugiej to zobaczysz ze sie to na tobie zemsci wczesniej czy pozniej powodzenia ci zycze w rozwalaniu sobie zycia

Gość jatakajaka
Mścić się na kimś kto nic nie zawinił to chore i nielogiczne :O mszcząc się i tak nie poczujesz się lepiej jeżeli nawet to tylko na chwilę a potem złapiesz większego doła zobaczysz. Nie ciebie jedną facet zranił. Musisz być bardzo niedojrzała emocjonalnie żal mi cię.

Gość batmamn
takie dziewczyny jak ty potrzebuja pomocy psychiatrycznej bo nie wiedza czego chca albo przynajmniej psychologa

Gość tam taram ta
nie rob tego bo takie rzeczy wroca do ciebie. i to dalej? wiecznie kolo bedzie sie krecilo ,a ty nigdy nie bedziesz zsczesliwa. a nie pomyslalas, ze moze teraz trafilas na cudownego faceta i na swoja prawdziwa, zyciowa milosc,a przez wlasna glupote i mechanizm obronny w obawie przed porzuceniem wszytko zepsujesz?

Gość onnnnnnnnnnnnn
tak trzymaj martensja ,ja tez sie zawiodłem i tez teraz tak robie i nie czuje sie z tym zle ,poprostu takie małe plasterki i tyle ,a kochalem całym soba nigdy i nikogo jak ta jedna ,ale stracone zostawiła mnie tak zwyczjnie ,a teraz juz nic i nikt mnie zrani nikt

Autorko gratuluję głupoty!! Nie pojmuję jak można w ten sposób postepować! To, że zranił Cię jakiś facet, nie znaczy, że powinnas się odgrywac na drugim...który być może kocha Cię! Kiedyś te Twoje gierki odwrócą się przeciwko Tobie... więc zastanów się nad sobą ...

Gość drente
Dlatego wlasnie bawie sie kobietami wykorzystujac je.

Autorko,jestes totalnym pustakiem.piszesz na forum,wiec w dupe mozesz wsadzic sobie teksty ,ze nie mamy prawa cie oceniac.wiesz czego ci zycze?ze ktorys z tych z ktorymi zdradzasz Damiana obije ci ryj,wtedy moze pomyslisz,ze moze warto byc fair wobec tego ktory jest fair wobec ciebie.

Gość bghyu
a ja pozbieralem sily i tez kurwa bede ranil zranie kazda ktora na swojej drodze spotkam wyrownanie musi byc tez zostalem zraniony a teraz to robie cdudowna rzecz bawie sie byla dziewczyna ktora mnie porzucila i teraz wrocila i chce powaznego zwiazku bo przejrzala na oczy tylko ze teraz ja mam to w dupie i sam sie nia teraz zabawie i ja zranie niech pizda zobaczy jak to boli tyle na ten temat