Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierssssssiątko

inneov - tabletki od wypadania i gęstości włosów, zna ktoś?

Polecane posty

Cześć Wam. Właśnie przeglądam nowy glamour i na jednej ze stron zauważyłam reklamę produktu inneov gęsto włosy oraz inneov homme przeciw wypadaniu włosów. Zainteresowało mnie to, ponieważ od kilku miesięcy borykam się z problemem nadmiernego, wręcz strasznego wypadania włosów. Byłam u dermatologa, zrobiłam badania - tarczycę mogę wykluczyć, ponieważ hormony są w odpowiednim przedziale. Pani doktor przypisała mi tabletki Revalid i wcięrkę Neril, ostrzegła mnie, że przy stosowaniu wcierki włosy mogą wypadać jeszcze bardziej i kazała się tym nie sugerować, ale nie mogę się przekonać do tego specyfiku, nie wyobrażam sobie jeszcze większej ilości włosów na moich dłoniach czy w mojej umywalce, boję się, że po prostu wyłysieję! Dlatego pytam o produkt inneov, używa go któraś z Was? Kto go Wam polecił i jakie widzicie skutki? Pozdrawiam!

Gość uzywalam inneov
dziadostwo, wydałam kase i nic mi to nie dało. Za to kupilam tabletki belissy (za ok. 15 zł) i naprawde jestem zadowolona. Wlosy nie wypadaja juz tak jak kiedys.