Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masztalonska

jak miałam 20 lat to znałam chłopaka co miał wielkiego penisa

Polecane posty

Gość masztalonska

wtedy nawet mu mierzyliśmy, miał 25 cm teraz po 8 latach juz go nie znam ale odszukałam go na n-k i zobaczyłam jego zdjęcia , ma stado fanek, kilkaset wpisów, dziewczyny młode, stare, wszystkie go kochają ,piszą że jest przystojny, super,koledzy mu gratulują i podziwiają jego życie, ożenił sie z córką polityka ma full kasy i ma wszystko a teraz zastanawiam się, czy on zawdzięcza to swojemu penisowi ? :-O czy poprostu charakterowi - bo zaznaczam że jest po technikum i matury nie ma

Gość forumowy mądrala
:O

Gość pomylonna
jesli ni ma nawet matury to nei wazne jak byłby przystojny i miły nie poderwałby raczej córki polityka :-o mam nadzieje ze to zart jesli nie to kuzwa poleciała na pena !!!!

Gość forumowy mądrala
Wątpię by była to jedyna zaleta tego człowieka :)

Gość masztalonska
tak, widziałam, byliśmy, młodzi, głupi, koleżanki też widziały, mierzyły mu, nieważne ---anioł i diabeł....-jesteś jeszcze młody i takie coś może cie szokować między nami nic nie zaszło , zresztą bałabym sie takiego czegoś ale jak wchodze na jego profil to szok normalnie, kobity za nim piszczą i nawet faceci go tam pytają dla żartu dlaczego jest tak uwielbiany

Gość FBSDF
COŚ MI TU ŚMIERDZI łYŻWIŃSKIM:O

Gość masztalonska
nie jest to bardzo znany polityk ale bardzo bogaty człowiek

znam podobną sytuację , kolega z wojska, obarzony sprzętem, że Mucha nie siada, a raczej przysiada z wrażenia, ale jakoś nie poszczęściło mu się szczególnie. W wieku powyżej czterdziestki , już po kilku rozwodach, i czy jest to sukces życiowy, nie sądzę. Może po prostu jak Pan Bóg rozdawał karty dostał same figury i atuty, a fiuta jako bonusik za urodzenie się w Czarnobylu.

Gość parteryka45
i co z tego ze mial tagiego duzego penisa?

dzieci się zniego śmieli na plaży i pokazywali sobie palcami, jakiego pan ma siusiaka dużego.......

Gość parteryka45
okropny taki wielki penis

Gość masztalonska
a ja mam wrażenie że kobiety go kochają ze wzg na ten penis :-O on pamiętam był bardzo kochliwy i uwielbiał ciało kobiece, podrywał, przytulał się,głaskał każdą, macał.

Gość pomylonna
a w ajkim wieku on ma te znajome ??

Gość parteryka45
to chyba kobieta musi byc idiotka skonczona by kochac faceta za penisa,to chore jest

Gość masztalonska
znajome to ona ma w przedziale wiekowym - 16 - 45, nie wiem, piszą że jest cudny, boski , komplementy, pozdrawiają,nawet miał komentarze odnośnie wspaniałego sexu ale skasował je :-O

Gość fhfghfghfghf
"on pamiętam był bardzo kochliwy i uwielbiał ciało kobiece, podrywał, przytulał się,głaskał każdą, macał." no i raczej nic poza tym bo taki wielki penis to kalectwo - i uniemożliwia normalny seks z większością kobiet. tylko głupie 16-latki myslą że duży penis jest super - a większość posrałaby się z bólu przy próbie zbliżenia kiedyś był w tv taki program w którym wypowiadali się faceci o tych wymairach - wszyscy mieli ten sam problem - ich związki się rozpadały i są samotni - żadna kobieta nie mogła znieść seksu z nimi, w większości nawet się nie udawało w ogóle zacząć.

Gość masztalonska
nie wiem jak kobiety odbierają go w sexie ,podejrzewam że są wniebowzięte a jego żona tak w nim zakochana, trzyma go uporczywie

Gość **SMOK WAWELSKI**
tak jak chłopacy mają fiuty małe i duże, tak dziewczyny mają pochwy różne wymiary. Trafił na kobietę z pochwą jak wiadro i trzyma go kurczowo, bo jak by puściła to pozostał by jej tylko Big Jack i tuba Feminum

Gość **SMOK WAWELSKI**
czytałem gdzieś czy słyszałem wypowiedź faceta obdarzonego. Po nocy z kobietą , rano powiedziała mu by ożenił się z krową, bo normalne kobiety straciłyby fortune, na lekarza ginekologa, na leczenie.

Gość taki jeden koles
duży penis dodaje pewności siebie więc po części to zasługa jego penisa bo on działa jak talizman :)

Gość gość
fake

Gość gość
jasne, to lepiej mieć małego 10cm czy takiego 25cm? Ja mam tylko 10cm i co mam z tego? ano tyle że 2 mnie wyśmiały i do tej pory pomimo moich prawie 40 lat żadna mi nie dała. Gośc mając 25 cm może i związku nie zawiąze ale co se p********** to nikt mu tego nie odbierze. Pewnie panienek zalicza na pęczki. Ja się bardzo chętnie zamienie i poprosze o tego 25cm.

Gość gośćNero
Duży to taki sam problem jak mały.

Gość gość
Wniosek: 25mc penis to talizman :classic_cool:

Gość gość
trzeba być idiotką by dać takiemu albo mieć wiadro między nogami

Gość gość
Ja bym wolał mieć 25 niż 12,5

Gość ON 40

Byłem kiedyś nad morzem,był taki jeden,ale krył się z tym. Dzieci pytaly rodziców,co mu tak odstaje.