Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdvd

jaka plecacie zabawke tak ok roczku?

Polecane posty

Gość vdvd

mam sobie a raczej corci wybrac a nie wiem co ! nie chce kolejnego gryzaka ,na maskotki jeszcze za mała co sie u was sprawdziło ?

Gość a ty wycierasz sobie
wszelkiego rodzaju zabawki edukacyjne typu szczeniaczek-uczniaczek u nas sie sprawdzają syn ma 10 m-cy

Gość vdvd
no wlasnie oglądalm tego szczeniaczka-troszke drogi ciekawe jaki jest w praniu ?;) czy bedzie sie bawic

Gość a ty wycierasz sobie
fakt drogi ale wart swojej ceny na początku był zero zainteresowania ale teraz bawi sie nim często i dłuższa chwile he he....

Gość mama bez pomysłu
ja polecam kubusia pucata tego co śpiwa i bajki opowiada. drogi bardzo ale moje dzieci go uwielbiają i naprawde się opłacało go kupić. szczeniaczek mniej fajny. żyrafa na klocki wogóle sie nie sprawdziła. grający uczacy fajny ale to dla młodszego. Moze ludziki little people? u mnie ludziki sie super sprawdzają.

Gość vdvd
szczerze mówiąc byłam dzis w zajebistym sklepie szmacianki ,pacynki ..... wszystkie zabawki mają 150 atestów -szwedzkie ale kurcze drogie jakbym miała kase to bym tam kupowała a nie zadne chicco czy fiszery prajsy :O coż są tez tam z tej firmy http://www.teddykompaniet.pl/index.php?/site/Produkty

Gość kajtka
mój byl zachwycony jezdzikiem z Disneya siedzi na nim i odpycha sie nogami jezdzi po calej chacie w przod i w tyl do tego mnostwo melodyjek i suwaczkow bawi sie tym praktycznie codziennie, dostal na roczek, 4mies temu