Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygmunt Wstrząs

Interesuje mnie wasze zdanie dziewczyny

Polecane posty

Kobiety, od wieków byłyście traktowane jak rzecz, mniej więcej 150 lat temu zaczęłyście zazdrościć nam władzy, wiedzy, osiągnięć i w ogóle tego, ze jesteśmy lepsi :classic_cool: Pytanie: czy nie uważacie ze powinniśmy wrócić do czasów kiedy chłopi orali wami pola, rodziłyście dzieci, nie używałyście żadnych kosmetyków i można było wami handlować jak zbożem? :o ja uważam ze powinniśmy powrócić do tamtych obyczajów ponieważ nie radzicie sobie z równouprawnieniem. Po prostu wasze mózgi tego nie wytrzymują 🖐️

Gość przystojni panowie
no niestety dla ciebie ,to męskie mózgi wymiekają i dlatego kobiety przejmuja władzę, no ale mając gąbkę zamiast mozgu tego się nie zauważy,blebleble

Gość doberman
To kobiety staja sie coraz bardziej meskie, dlatego wydaje sie wam ze faceci sa zniewiesciali.

Gość ona_pzn
Jakby ktoś nie wiedział - Zygmunt w ten sposób leczy na Kafeterii swoje kompleksy :)

Zygmunt Wstrząs gdyby nie kobieta to by Cie tu nie było więc okaż im szacunek...

Gość ona_pzn
Ale nie, spokojnie, to taka terapia dla Zygmunta, miejmy dla niego więcej wyrozumiałości :)

Gość ta sama tylko pomarańczowa
Jestem za ,bo faceci nadają sie tylko do pracy w polu te czasy im nie służą dalej myślą nie tą głową co trzeba :D

haha :D co taka wredna szowinistyczna swinia robi tutaj na damskim Kafe?

Gość ona_pzn
Pewnie szuka akceptacji :)

Gość przystojni panowie
oj Zygmuncie ze sławnego krola tylko waza z zupą do podawania do stołu tobie pozostała, biednyś i sfrustrowany, ale nie martw sie może jeszcze Cię ktoś pokocha i przytuli, jesli nie kobieta to jakiś super facet blebleble

nie chcialabym zeby mna handlował facet taki jak ktory ktory siedzi na kafe kobiecym:classic_cool: jest jeszcze w tobie cos meskiego:classic_cool:? po huja siedzisz na kafe i rozmawiasz z babami ?? powinienes teraz z kumplami na piwku siedziec i o babach gadac

Gość FFC
ssssruuuuuuuuuuuuuu ( ! ) ale bąka puściłam )))))))))))))))))))) aż smród niesie :-) wąchaj pierda i mam jeszcze niespodziankę, dodatkowo puściłam kleksa, liż Zygmuncie, wąchaj ścierwo jebane :-)

Gość ona_pzn
Nie nie, wg jego koncepcji on powinien teraz rąbać drzewa i orać pola :D

Gość ona_pzn
A brakuje ci takiej?

jasne że bym chciała wrócic do tamtych czasów. wtedy byli przynajmniej przwdziwi mężczyźni a nie takie pedałowate samczyki które są pyskate tylko w necie jak np założyciel tematu ;) w twarz byś tego żadnej kobiecie nie powiedział ;)

zygmuncie, warto by moze wspomniec, ze istanialy od zawsze krolowe, ktore nie robily w polu tyko rzadzily calymi krajami. nie tylko w czasach nowozytnych ale i starozytnym egipcie 🖐️

>> w twarz byś tego żadnej kobiecie nie powiedział Pewnie dlatego, że żadna do mojej twarzy nie sięgnie - mam prawie 190 cm wzrostu :classic_cool:

Gość przystojni panowie
i zapomniałeś dodać i nie mam twarzy

>> ktore nie robily w polu tyko rzadzily calymi krajami Przyrównując kobiety do męskich władców - jaki to będzie ulamek promila? :classic_cool:

raczej pierwiastek szescienny z 1 ;) kobiety autorki, piszace pod meskim pseudonimem...

Gość *Sami* ..................
Zygmuś do pola wiśta wio :classic_cool::D

Zygmunt- zobaczysz zrobimy taka sama rewolucje jak w seksmisji i zemscimy sie za lata uciemiezenia ;) Curie- Sklodowska tez byla kobieta?

Gość do Zygmunta
a wielkosc mozgu masz odrotnie proporcjonalna do wzrostu :-) Widac, ze masz chandre...co Szefowa Cie wyruchala na premii?

Tonia--> kobiety autorki, np ja :p Zygmunt --> nie ma nic gorszego niż wysoki zawistny pedzio, do tego cipa bo wyżywa się w necie bo w twarz by się bał ;p

Nie, nie chcemy wrócić do tych czasów, bo teraz kobiety żyją 10 lat dłużej niż mężczyźni. Teraz zostaje nam więc jeszcze 10 lat względnego spokoju bez waszego upierdliwego towarzystwa.