Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady mary

Laserowe usuwanie owłosienia NOWY SĄCZ

Polecane posty

Gość lady mary

Ktoś może polecić jakiś gabinet?

Witam wszystkich zdesperowanych ludzi z nadmiernym owłosieniem. Również mam ten problem, dlatego skłoniło mnie to napisania na forum. W ostatnich latach poddawałam się zabiegom DEPILACJI LASEROWEJ. W 2007 roku poddałam się zabiegowi 4 razy, efekt był widoczny ale TYLKO PRZEZ 4 MIESIĄCE PO OSTATNIM ZABIEGU !!! Byłam bardzo zbulwersowana, wydawało mi się wtedy, że polskie standardy są beznadziejne. Nie ukrywam, że jestem osobą zamożną i dużo przebywam w stanach, dlatego postanowiłam tam poddać się podobnemu zabiegowi. Po wykonaniu 2 zabiegów miałam ogromne nadzieje ale niestety... efekt utrzymał się 6 miesięcy po ostatnim zabiegu. Usuwanie laserowe to jest JEDEN WIELKI MIT! A osoby na tym forum, zachwalające jego skuteczność to tylko właściciele takich gabinetów.

nieprawda - moja ciocia po 3 zabiegach ma spokoj juz od jakichs 5 lat, ja po 3 musze zrobic jeszcze jeden, ale wlosy sa baaaardzo przerzedzone. Nie wiem, czy ktos to Pani tlumaczył, ale to wszystko zależy od tego, ile mamy cebulek w skórze i w jakim one są stadium wzrostu. Jedne są widoczne na powierzchni skóry, inne w czasie wzrostu, a te ostatnie sa uśpione. I podczas zabiegu usuwa sie tylko te, ktore sa w stanie wzrostu, stad koniecznosc min.3 zabiegow oraz regularnosci. Prosze tez nie zapominac o mozliwych zmianach hormonalnych, ktore moga spodwodowac pojawienie sie nowych cebulek, ktore laserem jeszcze potraktowane nie byly

Gość Alicja Wojcik
Polecam firmę Laime, w rynku. Czysto, schludnie i najwazniejsze ze sa efekty

Gość Bola78
Mi pomógł laser IPL. Depilowałam pachy. Co prawda musiałam zrobić 8 zabiegów ale cel osiągnęłam. A że zabiegi były po 149 zł to nie wyszło jeszcze tak strasznie. Tak, że ja nie mogę narzekać. A koleżanka chodziła, nie zadziałało (miała włosy na brodzie i na dekolcie) i okazało się po badaniach, że ma jakiś problem z jajnikami iw związku z tym z hormonami.

Gość Ewulka 84
Witam forumowiczki, Chciałam powiedzieć tylko, że IPL działa i diodowy też. Robiłam sobie depilacje bikini pełne na diodowym ale tylko raz bo poważnie nie wiem jak można to znieść. Ale efekt już po jednym razie widziałam. W związku z tym, że nie byłam w stanie wytrzymać tego bólu zdecydowałam się na IPL. Oczywiście zdawałam sobie sprawę, że zabiegów będę musiała zrobić więcej ale wyjścia za bardzo nie miałam. W sumie zrobiłam ich 6 i jestem bardzo zadowolona. Pozbyłam się wrastających włosków i podrażnień. Uważam, że obydwa sposoby depilacji są dobre. Minusem diodowego jest ból i koszt, a minusem IPL-a czas bo trzeba iść więcej razy. Tak czy inaczej warto.

Gość Ramona Re
Ja jestem 2 lata po depilacji łydek na IPL-u. Zrobiłam 6 zabiegów. 3 miesiące temu robiłam zabieg przypominający bo mi się tam kilkanaście włosków pojawiło. Jak dla mnie efekt jest super zadowalający. I dodam, ze 2 lata temu o cenie za depilację laserową 149 zł to można było pomarzyć. Ja płaciłam 450 zł za zabieg !!! Ale nie żałuję tych pieniędzy bo to niesamowita wygoda.

Jedynie laser diodowy usuwa włosy na stałe, laser IPL usuwa je tylko tymczasowo. Po jakimś czasie znowu zaczynają odrastać. Osobiście polecam Studio Urody "Maria" w Barcicach, gdzie sama usuwałam owłosienie. Wystarczyły tylko 3 zabiegi, aby pozbyć się niechcianych włosów. Jestem bardzo zadowolona z efektów.

Gość zxcss
Często korzystam z usług nowosądeckiego salonu kosmetycznego Esthetic Skin i z tego co się orientuję to wśród oferty proponuje również wybielanie zębów. Może sprawdź ofertę na firmowej stronie salonu pod adresem www.estheticskin.pl to dowiesz się więcej na jego temat.

Gość gość
Polecam Klinikę Urody Laime na Pijarskiej w Nowym Sączu http://laimens.pl/

Gość Fraszka_23
Ja byłam w Vici Clinic na zabiegach laserem Light Sheer Duet. Jestem po 4 zabiegach i już jestem bardzo zadowolona z efektu ale myślę, że jeszcze co najmniej raz się przejdę. Warto spróbować bo każdy pierwszy zabieg jest za pół ceny.

Gość RootGirl 22
Naturalne metody są najlepsze Od jakiegoś czasu stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyPasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę, teraz robię ja sama. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Funny 26
Znajoma zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Nie bolało i nie ma po tym śladu.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Funny 24
Moja przyjaciółka poszła na depilację laserem, o ile pamiętam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest ogromnie zachwycona. Sama byłam pod wrażeniem rezultatu. Po jednym zabiegu widać było działanie lasera. To był bardzo dobry wybór. Skóra po depilacji nie była poparzona. Super skutek. Jeżeli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to naprawdę polecam. www.bagra.com.pl/zdrowie-i-uroda/idealnie-aksamitne-cialo-dzieki-zabiegom-depilacji-laserowej/

Gość Ewix 26
Patrzcie! znalazłam super wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania po miast. Nic trudnego. Musicie tylko wybrać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to znaleźć salon z oferujący zabiegi depilacji laserowej.

Gość gość
Zdecydowanie polecam depilację laserową w Studio Urody Maria w Barcicach, po kilku zabiegach pozbyłam się wszystkich włosów. Natomiast dziwi mnie to zachwalanie IPL, niestety kiedyś się nabrałam wykonałam chyba z 10 zabiegów i efekty były marne. Moja koleżanka miała to samo, tylko ona tak się zraziła, że stwierdziła, że nigdy więcej nie zaryzykuje.

Gość Szukam dobrej rady

Ilość laserów jest tak duża że nie wiadomo co wybrać żeby było skuteczne. Lasery IPL - wiem że nie usuwają trwale owłosienia ale takie zabiegi ą o wiele tańsze. Jednak wolę oszczędzić na coś droższego lecz skutecznego. Ja byłam na kilku zabiegach na łydki i bikini rok temu w Laime (Laser DepilJet). Włoski są rzadsze i słabsze jednak chyba zaczynają mi odrastać. Stąd pytanie: Gdzie w Nowym Sączu iść na depilację, żeby efekt był widoczny i trwały i jakiego laseru użyć? Czy ma ktoś doświadczenie z którego jest zadowolony?