Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaula

Jak wyglądam w tej sukni? Piszcie kochane...

Polecane posty

Gość izaula
Jak najbardziej nie przypłaszcza...heh...bo nie ma czego...heh...niestety niektórzy stali za wzrostem, nie za biustem...niestety...hehe:) ale cóż...trzeba jakoś zyć...:)

Gość czarna koala
dobry tekst :D ja cycki mam, ale za to 160 wzrostu niecały :D wiec widac cos w tym jest... oddawaj z 10cm, ja Ci dorzuce 10cm do obwodu i bedziemy kwita ;)

Moje zdanie: ta sukienka nie pasuje do Ciebie, nie wyglądasz źle bo jesteś bardzo ładna kobietką, ale to nie to... Możesz wyglądać cudownie w czymś lżejszym, a w tym wyglądasz zwyczajnie, średnio.

Gość Boriana
Pieknie wyglądasz!!!!!!!!!

Gość marmazetka
Ja uważam, że to najlepsza sukienka dla Ciebie. Naprawdę, bardzo gustowna... Masz piękną figure i sukienka jak najbardziej to podkresla. Nie słuchaj głosów na nie... oni najchętniej ze wszystkich panien młodych zrobiliby pseudoksiężniczki udekorowane brokatem i cekinami... Twoja sukienka jest śliczna. Zostań przy niej... Ja też szukam własniej na swój ślub... i jest niewiele ktore by mnie zachwycily, a Twojej się udało. Zyczę szczęśćie w małżeństwie:*

slicznie:) z taka piekna figura we wszytkim byloby ci dobrze a twoja suknia to strzal w 10-tke:)

Gość luzak gepard chester
No wreszcie coś innego niż bezy z poprzyczepianymi na spódnicy kwiatkami, czy nie daj boże kombinacje spódnica + gorset, fuj. Klasa :)

Gość figure masz piekna
ale niestety suknia to nic oryginalnego. sama bralam slub w zeszlym roku i zauwazylam, ze KAZDA panna mloda wybiera rybke. Jest to juz tak oklepany model, ze jak zobaczylam Twoje zdjecie tu to pomyslalam - nastepna. Suknia ladna, ale nie ma WOW. Wygladasz fajnie bo jestes wysoka i smukla. Ale te modele niestety sie nie sprawdzaja. Widzialam wiele razy dziewczyny w tych rybkach i coz.... Ja mialam prosta suknie w litere A. Klasyczna i za nic nie zalozylabym rybki ani bezy. Ja lubie klasyke i podobnie jak Ty nie cierpie falbanek, kwiotkow, drapowan itd. Prosto i ze smakiem. Niestety rybka to nie klasyka i czulabym sie jak w pancerzu. Ale to TWOJ wybor i TY masz sie dobrze czuc.

Gość tjaaaaa....
jesteś bardzo szczupła, smukła i masz śliczną figurę sukienka jest ładna, ale mam wrażenie, że bardzo ciężka przytłacza cię

niekorzystnie... sukienka mi sie nie podoba :/

w tej sukience przypominasz mi Morfiszie z Rodziny adamsow. :-) ona zawsze lazila wtakiej kiecce tyle ze czarnej. ja mysle ze z taka fajna figurka mozesz ladniejsza suknie znalezc.

Gość gergdsgfwe
sukienka średnia ty wygladasz w niej nawet, chociaz moim zdaniem za chudo...

Gość betkas25
Materiał bogaty, ale nie na taka suknie... Za szczupło , to napewno..i jakos do ciebie nie pasuje ten styl..i pomysl o tym ze bedzie sie bardzo ciezko balowalo po slubie....tobie pasowala moim zdaniem dopasowana na gorze jakis gorset lagodniejszy za to mozna dol dac pokazny i napewno na kole....tak mi sie osobiscie wydaje...ale o gustach sie nie decyduje..

Moim zdaniem BARDZO LADNA! I koronka jest sliczna:):* Kochana pamietaj ze to przede wszystkim TOBIE ma sie podobac:* Powodzenia:):*

Gość sadystka bez mozga
ja powiem szczerze ze bardzo ladnie wygladasz, w ogole to sliczna z ciebie kobietka i nie sluchaj tych starych panien ktore nie mialy okazji zalozyc suknii...masz piekne cialko i buzke, ladny kolor wlosow..a takiej osobie we wszystkim ladnie! wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

Gość liszoska aśka
tak patrze, fajnie wyglądasz w tej sukni fadna jest. ale cos i nie pasowało i juz wiem co: REKAWY, moim skromnym zdaniem powinna byc bez długich rękawów, z samą tą grubszą koroneczką na ramiona co się tak odznacza :)

Gość sadystka bez mozga
piersi zapewne ma normalne jak jedna czwarta globu..ale pustaki zazdrosne..

Gość Obserwejszyn
Bardzo ładnie, ale co zrobisz z tym trenem?

Gość asdassdasd
Bardzo ładna suknia i bardzo ladnie w niej wyglądasz. Olej opinie co niektórych stąd, bo to bez sensu. Suknia jest delikatna i naprawdę super. Piękna fryzura, kwiaty i będzie odlot :)

Gość vdfdfdffffs
Ładna z Ciebie kobieta ale wybierz może cos co podkreśli twoją łądną sylwetkę zamiast sie zakrywać od szyi po kostki:)

Gość ...help
t jak firanka wygląda ja bym se kupiła raczej coś bez takich wzorków tylko gładką z krótkimi rękawkami i z takim kółkiem zeby była wielka bo ty bedziesz sie liczyć w tym dniu jak najbardziej więc mysisz wyglądać jak królewna a nie jak żul

Gość 12597
bardzo ładnie kobieco

Gość bzykbzykbzyk
Ogólnie całkiem ładnie wyglądasz, mi się tylko niezbyt podobają te zwoje koronki na dole (chyba tren). Ani nie dodają uroku, a przy tym mało praktyczne, wyglądają trochę jak zwój firanki.

jesteś bardzo zgrabna :) ale sukienka nie w moim stylu :) Naprawdę trochę jak firanka ( bez urazy ) :D

Gość odpowiedź na pytanie
wyglądasz ślicznie, a krój sukienki pasuje do Ciebie :-) (i bardzo mi się podoba). Kiedy ślub? Wszystkiego najlepszego 🌻

Gość odpowiedź na pytanie
Aaaa sprawdź tylko, czy rękawy nie są za krótkie (miałam podobną sukienkę na ślubie tylko mniej koronek-tylko na rękawach i dekolcie i do talii-ale rękawki miałam dłuższe (ze względu na guziczki z tyłu i krój były aż na dłoniach :-)))

wg mnie twoja figura nie pasuje do tej sukienki