Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaula

Jak wyglądam w tej sukni? Piszcie kochane...

Polecane posty

Fiordo dużo ładniej;-) Nie spłaszcza cie. Wygldasz bardziej kobieco:-)

duzo lepsza jest ta sukienka co ma kokardke pod biustem ale jesli masz slub w październiku to takie koronkowe bolerko nie wystarczy - ja tez miałam w tym miesiacu i miałam ocieplane bolerko na podszewce z futerkiem, a takie bolerko ,,ciezsze,, nie pasuje do koronkowych sukien, przytłacza je

Gość stara dupa ze mnie
a jak tańczyć z takim trenem? w ręku go trzymać?

Gość stara dupa ze mnie
bo mi właśnie z takim trenem podobają kiecki, ale właśnie kwestia tańczenia mnie przerażała... to mówisz, że to się podpina? i nie przeszkadza to w tańcu, tak? nie wiedziałam...

bez obaw, ja miałam tren podpinany na 10 malutkich guziczków. nie był ciężki, w ogóle mi nie przszkadzał, ładnie wyglądał po podpięciu i super wirował w tańcu ;) także bez obaw jak ci sie podobają suknie z trenem bez obaw kupuj :)

Wredniak ---> widziałam Twoją suknię - faktycznie piękna i bardzo ładnie w niej wyglądałaś. Potwierdzam więc to co napisałaś - zupełnie bezstronniczo :)

Potwierdzam w fiordo o niebo lepeij. W tej peirwszej też w sumie nieźle, ale wyglądasz na dużo chudszą chyba właśnie przez ten krój rybki. Ja bym brała drugą

Gość moim zdaniemm
masz trochę za mało krągłe biodra do rybki. Masz śliczna figurkę ale nie do tego typu sukienek. W tej drugiej wyglądasz dużo lepiej.

Gość na pierwszym zdjęciu które
wkleiłaś (pierwszy post) są ładne sukienki w tle, zwłaszcza ta po lewej stronie. ale jak juz musisz wybierać miedzy tymi dwoma, to proponuje tą z kokardką, chociaż oby dwie mnie nie urzekły :/

Ula slicznie wygladasz w tej sukni odrazu Cię poznałam:P to kiedy ślub ja za 3 miesiace:) pozdrawiam Ola z czł;)

Sorrki ale chyba mnie z kims pomyliłaś...albo mam sobowtóra..heh

Gość pierwszaaaa
Mnie się w tej pierwszej podobasz bardzo, tylko te rekawy mi nei bardzo sie podobają... Moja przyjaciółka ma podobną figurę i wzrost i będzie miała też w tym stylu - "Miradir" - i to najlepszy fason dla wysokiej, zgrabnej dziewczyny - wybierałyśmy ze stylistką zawodową ;)

Gość wg mnie pierwsza jest
lepsza, tylko ze koronka i dlugie wlosy razem to niepokoj, Ja bym zrobilla gladki kok, zwlaszcza ze masz fajna szyje, bedziesz jak dama

Gość prawo pracy
Bardzo ładnie i sukienka tez mi sie podoba

Gość wandia z mielca
sukienka sliczna, ty sliczna, ale razem troche wam nie po drodzę Masz na te sukienke za maly tyłek. Nie mówię, że ma byc wielki jak szafa, ale jednak różnica miedzy talia i biodrami jest u ciebie dość nieznaczna, a ta sukienka to bezlitosnie podkreśla. No ale jak juz sie zdecydowałaś - kupiłabym na twoim miejscu majtki push up, zeby ten tyłek choć odrobinkę powiększyc