Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kob.pracująca

chodzi o prace- co byście zrobili?

Polecane posty

Gość kob.pracująca

pracuję, nudzę się w pracy jak mops, bo mam rutynowe powtarzalne zadania, prawdopodobnie najmniejsze wynagrodzenie w dziale a z drugiej strony da sie tam wytrzymac. I teraz pytanie: nie wiem co mam robic? :(Szukać nowej pracy czy liczyć, ze tu się czegoś nauczę?

Gość kob.pracująca
ladaco, masz rację, tylko, że ja miałam zawsze takie trudności ze znajdowaniem pracy :o Teraz już umiem jej szukać i najważniejsze nie mam noża na gardle.

Gość kob.pracująca
boję się zmiany a z drugiej strony czuję się w tej pracy najmniej kompetentna, bo mi nic nie dają do roboty ciekawego.

ja też miałam nudną monotonną pracę gdzie sie nie rozwijałam ale zmieniłam ją

szukaj, jesli znajdziesz, odejdziesz, jesli nie - zostaniesz. nic nie tracisz

Gość kob.pracująca
dziekuje Wam za konkretne i zyczliwe wypowiedzi :)🌻 zajrze jeszcze...musze isc posprzatac 😭

Ja tez mam prace ktora mnie meczy psychicznie bo jest poprostu zajebiscie nudna ale ja caly czas szukam innej gdy tylko znajde nie bede sie ani przez chwile zastanawial nad przejsciem do nowego zakladu pracy.Tobie tez polecam taką postawę i naprawde jesli sie bedziesz bać zmian to nigdy nie zmienisz takze polecam postawę charakteryzującą sie odwagą i chęcią zmian na lepsze:) Pozdrówka

Gość kob.pracująca
szukam i tak i tak, tylko to bardzo pracochlonne jest 😭...:P Szkoda mi po prostu tego zycia i tego, ze sie tak znow dalam "wmontowac" :o Zarobki tez nie sa rewelacyjne - jestem na koncu w moim dziale pod tym wzgledem. Nawet posiadanie jakiejs alternatywy byloby dla mnie jakas otuchą.

Gość łomajgot
Koniecznie szukaj. Nie ma nic gorszego, niz spędzenie w pracy, której się nie lubi całego życia. To cholernie frustrujące. A w jakim charakterze pracujesz? Szczęśliwi są Ci, dla których praca, to pasja, satysfakcja i przyjemność.

Gość kob.pracująca
pracuje w budzetowce....

Gość kob.pracująca

Gość kob.pracująca
jutro poniedziałek. Znów się będę czuć jak ostatnia zapchajdziura :(😭