Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiuuniiaa

Czemu nie odbiera telefonu ??

Polecane posty

Gość niiuuniiaa

Eh.. mój chłopak miał na nockę do pracy.. Zadzwonił do mnie z rana. Rozmawialiśmy normalnie bez żadnej kłótni. Wracał do domu autobusem i gdy był już na osiedlu- nie zadzwonił :( a zawsze dzwonił... Eh teraz wydzwaniam do niego co chwila i on nie odbiera... Nie wiem co się z nim dzieje. Może wrócił do domu i śpi ze zmęczenia.. Ale zawsze do mnie dzwonił a teraz nic... Dodam że nie mieszkamy razem. Boje sie strasznie.. rozwazam kilka sytuacji.. najgorsza to taka ze spotkal jakas dziewczyne i poszedl do niej... a najlepsza to taka ze spi i niedlugo zadzwoni :(((.. eh czemu sie nie odzywa??

Gość dsf
Nie dzwoni zebys sie teraz glupio pytala.

Gość dsf
Daj mu sie wyspac kurwa a nie zakladasz durne tematy.

Gość niiuuniiaa
łatwo powiedziec eh :(( zawsze dzwonil i pisal i wogole a teraz nic :((( skonczyl prace ponad 4 godziny temu eh moglby chociaz jednego smsa wyslac :(

nie wiem czy na nocki pracowałas......ale kurwa jak człwiek wraca to ma siłe jedynie połozyc sie spac.moze był bardzo zmeczony daj spokoj zabic takei laski:O

Gość sfrwew
nie jedzcie dziewczny . zawsze dzwonił . moze cos sie stalo

Gość dsf
Co on ma ci co godzine wysylac smsy ??? Ile ty masz lat, bo zachowujesz sie jak dziecko.

Gość niiuuniiaa
ale ja jestem taka ze wszystko przezywam i nie dam rady tak siedziec nie wiedzac co sie z nim dzieje. zaraz chyba pojde do niego

Wiesz jak dla mnie, facet fatalnie trafil :D Jestes upierdliwa, i jeszcze masz czelnosc pisac, "dlaczego nie odbiera telefonu" ? Daj mu dziewczyno odpoczac w spokoju.

Gość sfrwew
dziecko taz ma uczucia... idz do niego bo sie zamartwisz na śmierć

Gość niiuuniiaa
mam 19 lat jak bys chcial wiedziec ale bylam poprostu przyzwyczajona ze dawal znac czy wszystko jest ok a teraz nic. po co sie czepiasz od razu do mnie ?

Gość dsf
To juz twoj problem. Jestes przewrazliwiona, nikt na dluzsza mete nie wytrzyma z taka kobieta. Daj mu troche wolnosci bo naprawde rzuci cie predzej czy pozniej.

Gość sfrwew
mała uciekaj sprawdzic czy spi

ja pierdole!!!!!!!!dziewczyno!ciesz sie ze zadzwonil!!!!!ile razy ma do ciebie dzwonbic?????????moj sie nie odzywa od tygodnia!!bo ma chorego ojca i powiedzial ze potrzebuje czasu i prosil zebym tez nie dzwonila jakis czas!!!i co teraz powiesz??????????????????????????????????????????????

Na pewno pracowal cały tydzień... więc ma prawo być zmęczonym i w spokoju położyć się spać po ciężkim tygodniu... Bez paniki :P

Gość sfrwew
"Daj mu troche wolnosci bo naprawde rzuci cie predzej czy pozniej." wróżką jesteś? bez przesady, nie wszyscy ludzie sa tacy sami

Gość dsf
Tak, bo kazdy lubi sie meldowac co godzine, bo nie ma akurat innych zajec. ja bym sobie dal siana jakbym mial sie zwierzac nawet z tego ze siedze w kiblu.

Gość sfrwew
no właśnie TY ale nie każdy..

Gość dsf
No rzeczywiscie nie kazdy. Sa takie wyjatki jak Ty.

fajną masz opinie autorko na temat swojego faceta:D -puszczalski- na takiego go tu właśnie wykreowałaś, spotka pierwszą lepszą i hop do wyra:D

najgorsza to taka ze spotkal jakas dziewczyne i poszedl do niej... a najlepsza to taka ze spi i niedlugo zadzwoni .\" autorko :) ze tak sie spytam ... cierpisz na jakies choroby psychiczne? :P

Gość dsf
Regres ten tekst to jest mocarstwo. Nawet zastanawiam sie czy to nie jakas prowokacja :D

Gość a dlaczego zaraz
kurde, Regres a już zaczynałam cię lubić, póki nie kilknęłam w tego utuba :D