Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzony czekaniem

Moja dziewczyna nie chce pierwszego razu

Polecane posty

Gość Soul...............
Ty masz 18 lat chłopcze? dziecko zostaw ją w spokoju, zwyczajny z ciebie dupek który chce zerżnąc młoda panienke, o sorry jeszce dziecko, a nie panienke. Żałosne.

Gość 603.....
chłopie powiem ci cos mialam kiedys chłopakai mialam 16 lat tez nalegał i wiesz zostawilam go! bo jemu tylko na seksie zalezalo zeby tylko to ze mna zrobic!! bylam bardzo wkurzona... potem poznalam mojego obecnego chlopaka. Zrobilam z nim to po 5 miechach ale nie dlatego zeby juz dzieiwca nie byc bo wstyd tak jak inni mysla. tylko dlatego ze go kocham, ufam i wiem ze nie zalezy mu tylko na jednym!! nie nalegał!!! a tez przed nim mowilam ze moj 1 raz bedzie wyjątkowy bo bedize zwyjątkowa osoba! nie dalam pierwszemu lepszemu;/ jak sie kurwa nie podoba to skoncz i idx do takiej co ci da ! jestem teraz szczesliwa z nim i sie nie RUCHAMY bo ruchac sobie mozesz krowe :/ tylko KOCHAMY! i nie robimy tego zeby sie WYRUCHAC tylko z milosci!!!!! i seks jest tylko dodatkiem!!!!! wazniejsza jest milosc !!! za kilka misiecy skoncze 18 lat ! nie wiem czy jestemw twoim wieku czy rok mlodsza!!! ale jestes pierdolniety jak na ten wiek ;] POZDRO środkowym palcem gnoju!!!! kto sie ze mna zgadza niech pisze.. ;] chyba z emacie odmienne zdanie

Gość Soul...............
na prawde ejst pierdolniety jak na ten wiek? bo ja mysle, ze wszyscy 18-latkowie (prawie wszyscy) tylko patrza za laską do przelecenia.

Gość 603.....
też sie bałam pierwszego razu !!!!! ale on powiedzial ze bedzie delikatny i ze jak mnie bedzie bolec to wyciagnie!!!! a ty bys pewnie pchał ile wlezie zebys tlyko ty mial przyjemnosc !!!!

Gość 603.....
dobrze ze napisales PRAWIE! to nie wiem moze ja mialam szczescie i trafilam na takiego fajnego chłoapka... ale wg mnie jego zachowanie jest dziecinne

Gość przygnębiony
"Soul..............." mowisz do mnie? Tak, mam 20 lat i jestem z dziewczyna od prawie 3 lat. A jesli chodzi o nacisk to nie naciskam bo wiem ze nie wolno i tak nie robie mam rozum poza tym bardzo ja kocham i bede kochac chocbym nigdy tego mial nie zrobic! Ja tylko chcialem to wyrzucic z siebie bo jest mi ciezko lepiej sie wtedy czuje... I nie chodzi mi o seks bo z tym to moge czekac (nie chce ale moge) Brakuje mi pieszczot chocby na polnago ale jest to cos. Mozecie mi wierzyc lub nie ale nie chodzi mi tu o sfery fizyczne ale o cos wiecej, no nie potrafie tego wytlumaczyc

Gość Soul...............
Nie mówiłam do ciebie, o tobie, tylko na temat autora tego posta. Po drugie sama jestem dziewicą, ale uważam że seks mozna juz rozpoczac w wieku 20 lat, no ale oczyiwście zalezy czy ktoś chche czy nie. A takich facecików któzy naciskaja na swoje panny to sa dla mnie po posrtu żałośni.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kup se sztucuna cipke i rznij galaretke

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wez kup sobie gumowa lalke i ja wydymaj

Gość przygnębiony
Rozumiem cie kiedys nacisnalem ale sie opamietalem. Niektorzy naprawde nie chca zle tylko to jest trudne ale trzeba sie starac zeby nie zranic dziewczyny takie jest moje zdanie :). Wiadomo nikt nie chce byc do niczego przymuszany. No ale co ja mam zrobic, widze scene milosna np w tv (nie seks) po prostu bliskość a ja juz mam swieczki w oczach, poloze sie do lozka i placz... wiec co zrobic... Wiem pewnie zalosne to dla was ale sa rozne problemy w zyciu.

zgadzam sie z 603. tylko tacy faceci sa wartosciowi. w sfere seksu powinno sie wchodzic z osoba ktora sie naprawde kocha i sie jej ufa. z taka ktora darzy cie miloscia a nie nalega na seks. jesli kobieta tego zechce to sama o tym powie. poza tym 16lat to bardzo malo i nie mysle ze w tym wieku dziewczyna jest w peli dojrzala psychicznie do rozpoczecia wspolzycia.

Gość hehe33
Jeżeli facet kocha to poczeka. Natomiast do pana z tematu to polecam niech się rozpędzi i walnie genitaliami o krawężnik.

"o jaa ale debi"l czyli wszystko jest zaplanowane? Rozumiem że za miesiąc zdecydowałaś się kopulować, ze swoim chłopakiem z, którym mieszkasz już od listopada i teraz spokojnie można chłodzić szampana na tą okazję bo nie omieszkam wypić za Twoje zdrowie.

Gość nowypppll
moja też nie chce. znamy się również pół roku no troche więcej mam 19 lat ona 16. Nie martwi mnie to ze ona chce tylko to że mój kolega ma dziewczynę od dwóch miesięcy i robią to codziennie, więc ja sieteraz zastanawiam czy my jestesmy normalni czy oni u niego tak samo z wiekiem jej i jego.

Gość gość
na początek oral obustronny, później guma i Patentex Oval jednocześnie.Tabletki nie, bo mogą rozregulować układ hormonalny i może mieć później, gdybyście byli już małżeństwem, problem z zajściem w ciążę.

Gość gość
no i najpierw pokończyć szkoły i zdobyć jakiś zawód i pracę, bo bez kasy, mieszkania, środków do życia, seks brzydnie po kilku miesiącach.

Gość gość
myślę, że Cię zdradza. jak seksu w związku nie ma od razu to coś jest nie halo

Gość gość
Minęło 8 lat od tej wiadomości wiec jak wszytko się ułozylo to ona mu dala i to nie raz xd