Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misio pysio

PORZUCONE bez pozegnania.

Polecane posty

Gość misio pysio

po prostu pewnego dnia zmienil numer telefonu i nie raczyl powiedziec 'to juz koniec, pa' do dzis nie wiem co mu takiego strasznego zrobilam ze mnie potraktowal w ten sposob. Caly czas kiedy przychodzi na telefon sms lub ktos dzwoni w glebi duszy mam nadzieje ze to on... Juz za duzo czasu spedzilam na rozmyslaniach o tym i mam dosc. chce sie uwolnic od tych niszczacych mysli. Kto ze mna?

Gość jedz.okPPP
i po co ubolewasz nad skurwielem , nie ma sensu , mówie Ci! rozejrzyj się pojedz , dostrzegniesz kogoś i od razu zmienisz zdanie

Gość smutasek mimi
mam podobnie,to ciezkie uczucie,ale to znak ze tego kogos nikt nigdy tak nie potraktowal,bo w przeciwnym razie mialby troche wiecej litosci!!

Gość misio pysio
najgorsze jest to ze zamiast sie na niego smiertelnie obrazic i znienawidziec, ja mam dla niego same dobre uczucia i wspomnienia. byl najlepszym facetem jaki mi sie mogl trafic ale ja widocznie nie bylam wystarczajaco dobra. nie bylo miedzy nami zadnych klotni, nic sie nie psulo. no ale to juz koniec, trzeba sie podniesc i isc dalej :/

Gość smutasek mimi
tak ja tez mam podobnie,ale pamietaj mimo tego wszystkiego nigdy nie mysl o sobie ze bylas zbyt malo dobra dla niego!!jesli on sie tak zachowal to on jest niepowazny!!

Gość smutasek mimi
a ja jestem tak glupia,ze nie chcialabym aby takie cos powrocilo do mego "darczyncy"!!zlitujcie sie nade mna:(

Gość miałam gorzej....

Gość miałam gorzej....
planowaliśmy wspólnie wakacje, 2 dni wcześniej powiedział mi, ze wyjazd jest wcześniej, (wtedy jeszcze nie miałam paszportu), przysłał mi pocztówkę z wakacji jak tęskni, itp, itd..., po powrocie zerwał, za mi powiedział, ze idzie do....seminarium...czujecie temat

przezylam bardzo podobna sytuacje... nie mysl, ze to Ty jestes winna.... Ty trafilas na gowniarza... niestety...

Gość smutasek mimi
az zal pomyslec ze wiele z nas mialo do czynienia z facetami,ktorzy sprawiali ze to my czujemy sie winne:(((

Gość misio pysio
a ile u Was trwa taki stan? kiedy mi to przejdzie....u mnie 3 miesiace mija odkad zewral kontakt.

Gość pysiorka
typowe rozstanie w stylu dziecka...sa różne rozstania a to własnie charakteryzuje osobe niedojrzała do związku tchórzliwą...niesłowną nieodpowiedzialna. Kup "charaktery" tam jest wiecej o tym. POmysl sobie ze nie straciłas tak wiele bo byla to osoba nieodpowiednia dla Ciebie.

Gość karalepa
jak to jest? piszecie ze to sa gowniarze, ale jakim cudem zauwazylescie to dopiero PO a nie zastanwiacie sie nad tym PRZED?