Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isa2111

gdzie na drinka do drogiego/eleganckiego klubu/baru w WARSZAWIE??

Polecane posty

Gość isa2111

przyjezdza do mnie moj chlopak zza granicy i chcialabym zabrac go do jakiejs posh/eleganckiego/drogiego clubu, cocktil baru.. zostajemy w intercontinental Hotelu, idziemy na zakupy do zlotych tarasow ale chcemy isc na drinka wieczorem jakies pomysly??

Gość isa2111
nir rozsmieszaj mnie, selekcja? hahaha nie ubieram sie w h&m czy lumpeksie zeby mnie nie wpuscili hahah

Gość isa2111
poza tym co Ty mozesz wiedziec chlopczyku w tanim ubranku :classic_cool:

Gość isa2111
pojdziemy do chinczyka na grilowanego jamnika :classic_cool:

widać, że nnie znasz się na temacie, skoro twierdzisz że selekcja wpuszcza do klubu na podstawie ciuchów, marek, etc. :D :D :D :D przykro mi nie wejdziesz- bo do posh klubów wpuszczają stałych bywalców... nikt ci nie pomoże zabrać miejsca dla stałego gościa.... bo ty przyjeżdżasz ze swojej wsi raz na spory kawał czasu, a bywalec jest tam co tydzień :) Pozdostaje jakiś barek z zapiekaną i colą pod dworcem :D

Gość isa2111
nie pytalam JAK TAM WEJSC pytalam o nazwy clubow slonce nie znam Polskiej wsi warszawy, podrozuje po calym swiecie z klasa, warszawa to dla mnie wiocha w porownaniu z Mediolanem, NY, Londynem, Barcelona, Madrytem, Rzymem itd warszawa to tylko przystanek

Gość isa2111
jak bedziesz kiedys w londynie to popytaj o mnie :classic_cool:

Gość isa2111
zbieram pod Big Benem na drogiego drinka

Gość isa2111
podszzywam sobie ciuchy bo w Anglia zimno

Gość isa2111
moj kolo Ahmud jest zywym szejkerem czarnego Dżona

Gość isa2111
podszyw byl od poczatku sensual :classic_cool: 🖐️

Gość isa to pała
isa2111 poza tym co Ty mozesz wiedziec chlopczyku w tanim ubranku temu jesteśmy złośliwe

Gość i6676
isa2111 ale z ciebie snobka!!!

Gość fe23 ef23
poza tym co Ty mozesz wiedziec chlopczyku w tanim ubranku kto był ten wie :classic_cool:

Gość isa2111
ja chodzem do takih klubuw bo mam wysokom klase ! ubieram biale kozaczki i mega dlugie tipsy mam bo koham jole rutowicz ! jolaaaaa !! aj law juuu ! ju remember mi?

Gość obcokrajowca jak masz kase
najlepiej zaprowadza do Ale Gloria Magdy Gessler, pyszne jedzenie w polskim stylu i naprawde swietny wystroj . Po cholere sie platac po Zlotych tarasacjh, co o on galerii nie widzial?a tam wszyscy obcokrajoiwcy pieją, ze tak smacznie.Obok masz slicznie urzadzona cukierenke Magdy.

Gość gdzie ona sie nadaje
do Glorii ona na 100% groszem nie smierdzi a wyrwala jakiegos rumuna i kozaczy.Pisze ze gdzie to ona nie byla a faceta do zlotych tarasow zabiera buahhahaha. Dziewczyno kebab na swietokrzyskiej to bedzie odpowiednie miejsce dla was.

Gość wetolinka
jak w porządnym eleganckim miejscu to na drinka wieczoremjest fajne miejsce w platinum towers przy samym hotelu hilton, tam jest ganesh express, fajne jedzenie indyjskie na szybko i bardzo dobre drinki.

Gość mirenwolka
a czy to ten sam ganesh co jest w centrum na wilczej? jak tak to muszę śmignąć tam kiedyś bo ta ich restauracja w centrum ma świetne menu lunchowe, chętnie przetestowałabym i tą drugą :)

Gość wetolinka
no to ich restauracja na Grzybowskiej właśnie, tylko w platinum towers jest to wersja "light", z jedzeniem także na wynos, no i drinki wieczorkiem ;-)

ja polecam Restauracje 99 na Jana Pawla ( obok Westin Holel, po drugiej stronie Grzybowskiej). Klimatyczne miejsce, pyszne jedzenie

Gość ptasiek nastroszony
isa wieśniaro a myślisz że jakiś Warszawiak poda ci adresy ? idz do klubu go go popatrz na kobiety i ucz sie od nich gracji szympansico z prowincji

Gość Marcin84wws
zlote tarasy...moze do biedronki idzcie

Gość gość
Odbijam bo smieszne.podszywy p

Gość gość
Też najbardziej lubię lokale na starym mieście lub nowym świecie bo mają swój klimacik. Jeśli umawiam się na spotkanie ze znajomymi to właśnie tam. Zawsze szukam miejsc gdzie można napić się dobrej perły export i pogawędzić w miłym otoczeniu.

Gość gość
Też najbardziej lubię lokale na starym mieście lub nowym świecie bo mają swój klimacik. Jeśli umawiam się na spotkanie ze znajomymi to właśnie tam. Zawsze szukam miejsc gdzie można napić się dobrej perły chmielowej i pogawędzić w miłym otoczeniu.

Gość gość
się zdecyduj jaka ta perła ma być.....

Gość klakier33
A po co chcesz go zabrać do drogiego? Nie możesz do fajnego, miłego klubu, w którym spotkasz fajnych ludzi i dobrą atmosferę? Ja bym C***olecił pójść do KluboKawiarni na Czackiego w Wawie. Tam jest na prawdę spoko. Można się pobawić i teraz nawet jak ściągniesz sobie aplikację Klubo na smartfona to dostaniesz darmowego drinka i możesz skorzystać z promocji, więc warto :)

Gość monster22
byłem i wypróbowałem. Promocja w Klubo na prawdę działa. Dostałem darmowego drinka i wypiłem. A później imprezka się rozkręciła i takim oto sposobem wróciłem do domu o 5 rano :) Klubo rządzi!

Gość gość
Sprawdzie sobie tez Secado. Naprawdę fajny lokal i wcale nie jest drogi. Oryginalny wystrój, a warsaw insider nagrodził ich cocktail bar :)