Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lubie_placki

Dziwna budowa

Polecane posty

Jestem dziwnie zbudowany, mam 21 lat, 183cm wzrostu, jestem chudy, ważę niecałe 70kg, klatkę mam prawie w ogóle nie rozbudowaną, za to mam dowalony trochę biceps i na lajcie mogę zrobić 100 pompek. Chodzę trochę na siłownię, ale nie widać efektów. Nogi mam chude mimo tego, że trenowałem kiedyś lekkoatletykę, dużo biegałem, i dużo potrafię wrzucić na nogi ale tego nie widać. Jem bardzo bardzo dużo mimo tego w ogóle ciężko mi przytyć nawet kilogram. Ma ktoś dla mnie jakieś rady bo ja nie wiem co mam zrobić, nie przeszkadza mi to tak bardzo, bo i tak mam powodzenie u dziewczyn, ale nie wiem co mam zrobić.

Jestem normalny, ale chodzi tu o mnie jako człowieka, natomiast zaczyna mnie to wkurzać, zwłaszcza jak widzę u ludzi manię na odchudzanie się. Po prostu nie przeszkadza mi to aż tak bardzo, nie jest to sprawa pierwszorzędna ale postanowiłem ostatnio poćwiczyć ale nie wiem jak mam robić, by było widać jakieś efekty tego.

Jak już zamierzam coś robić to chce by było widać efekty tego, jestem sumienny, ale to mi nic nie daje, niektórzy idą na siłownię i po jakimś czasie widać efekty, a u mnie nie.

o to faktycznie, masz problem.. ze mną jest natomiast tak: - robię pompki - 6 weidera + brzuszki - rower - skakanka - basen i wiesz co? jak ściągnę koszulkę to pytają się mnie gdzie ja na siłownię chodzę.. a ja nie chodzę, bo nie lubię..

Dużo właśnie zależy od sposobu w jaki się ćwiczy, czyli np pompki, lepiej jest robić do oporu czy seriami w moim przypadku?

w Twoim przypadku to bladego pojęcia nie mam, ale myślę, iż na serie dają pozytwniejszy skutek..tak bynajmniej mi się wydaje.. ;) ja tak robie i mnie tak wygodniej.. :)

Gość xyzzyx
chłopie, nie pytaj o rady na forum, gdzie większość to kobiety. to raz. dwa- dieta. możesz jeść wiadrami, ale jak jesz nie to co trzeba- to się nie rozbudujesz. odżywki sobie odpuść. zamiast tego dobierz dietę. odżywki przydają się w późniejszym czasie. masz rozbudowane ręce- to nie rób pompek, próbuj wyrównać dysproporcje- rób ćwiczenia na klatkę. a ćwiczenia rób seriami, a nie na jeden raz na maksa..