Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łucja_26

Jestem w ciąży ale ....

Polecane posty

Gość Łucja_26

Jestem w ciąży ale zdarzyło się to dosłownie przez przypadek. Uzywam tabletek antykoncepcyjnych. Nie wiem jak to sie stało ale zawiodły. Powiem tak, mój partner bardzo się z tego gfaktu cieszy, nasza sytuacja materialna jest na tyle dobra że poradzilibyśmy sobie z przyjściem dziecka na świat. Kocham bardzo mojego chłopaka, ale ... nie lubie dzieci. Co mam zrobic w tej sytuacji. Nie chce krzywdzić dziecka, bedąc złą matką.h

Gość Łucja_26
Dodam jeszcze że mam 27 lat a mój partner 30

Gość jak to co
Cóż moim zdaniem już wyjścia nie masz, przecież jesteś w ciąży a nie myslisz o tym czy być. Więc oswajaj się z tą myślą:) Wiele jest kobiet które nie chciały być mamami a jednak później nie wyobrażają sobie życia bez dziecka...

Gość jak to co
no i partner sie cieszy co jest przeciez wspaniałe...

Gość do anioł i cos tam...
dziecko idz spac bo bredzisz...

Gość Łucja_26
Co do tabletek... biorę je juz od 3 lat i nigdy mnie nie zawiodły. A jeśli chodzi o dziecko to sama nie wiem czy sobie z tym poradzę...

Gość hagara
Poradzisz. :)

Gość Łucja_26
Do anioł i diabeł w jednym Dla jasności, tak jak pisałam wyżej biore tabletki od ok. 3 lat i nigdy mnie nie zawiodły, a co do współżycia to spokojnie od 4 lat. Wciąż z jednym partnerem :) z czego jestem bardzo dumna

Antykoncepcja hormonalna działa od pierwszej tabletki. Łucja , a piłaś może sok z grejpfruta,albo zażywałaś dużo środków przeciwbólowych lub antybiotyki albo wyciąg z dziurawca? To ma wpływ na skuteczność... I jakie tabsy brałaś?

Gość Łucja_26
Brałam Logest, Nie wiedziałam że sok z grejpfruta może zmienić skuteczność tabletek. Jeśli to prawda to możliwe że był to powód bo uwielbiam grejpfruty i piję soki grejpfrutowe prawie codziennie.

Gość Raffcio
A ja?? Co mam zrobić?? Jedziemy z klasą na obóz i chciałbym przeleciec moją dziewczyne. Mój pierwszy raz tylko jak i gdzie. DOradźccie...

Gość u mnie też tabletki
zawiodły brałam przez rok nic nie było i nagle taka wpadka.... brałam regularnie zawsze o tej samej porze a tu proszę dzidzia śpi w łóżeczku żadne zabezpieczenie nie daje 100% skuteczności

Ponoć sok z grejpfruta opóźnia wchłanianie tabletek ... Nie wiem jak bardzo , ale na forach o antykoncepcji dużo piszą na temat tego owocu

Gość Raffcio
Jestem napalonymm 16 latkiem aahhhh

Gość Łucja_26
Ty "napalony" może załóż własny temat na forum co???

Gość sccc
wezcie mnie nie straszcie ja biore logest juz 2 lata...

Gość Łucja_26
ach obawiam sie że nie będę dobra mamą :(

Gość u mnie też tabletki
ale nie żałuje w końcu prawie każdy planuję w przyszłości założenie rodziny a że zdarzyło się to wcześniej niż przypuszczałam super kocham swoje dzieciątko :)

Gość Łucja_26
Ja też sądziłam że tabletkom można zaufać a tu co?? ja też biorę zawsze o tej samej porze, nie wiem na prawde jak to sie stało

Gość u mnie też tabletki
będziesz cudowną matka to że nie lubisz cudzych dzieci nie znaczy żę nie pokochasz własnego :) Jeszcze trochę i się o tym przekonasz

Gość Łucja_26
Jestem w ciąży, ALE nie będę dobrą matką :(( I strasznie boje się porodu....podobno strasznie boli :(

Gość u mnie też tabletki
zawsze możesz rodzić w prywatnej klinice dostaniesz znieczulenie lub możesz zapłacić za cesarkę

Gość Łucja_26
Mam nadzieje że tak będzie. Racja, nie ma co ubolewać tylko cieszyc się z tego co mam :) mam nadzieje że będzie dobrze

Gość u mnie też tabletki
Po za tym myślę że będziesz świetną matką :)