Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adekk

Gdy odeszła poczułem jak bardzo ja kocham

Polecane posty

Gość Adekk

pare dobrych lat razem. Oszukiwałem ja, olewałem, czesto krzyczalem na nia. Prosiła mnie bym sie uspokoil, dawała mi sznase i miała nadzieje,ze sie poprawie. A ja olewałem to dalej. Wreszcie to ona odeszła, myslałem,ze bedzie super, ze odzyje. Powiedziała ze puszcza mnie wolno, ze rozumie mnie bardzo dobrze, ale tak byc nie moze. Powiedziała,ze jest juz na tyle silna i dojrzala,ze poradzi sobie sama. Oszalalem, zalamaleem sie. Wiem,ze wszystko to moja wina. chcialem sie znia spotkac, powiedziala,ze moze dopiero za 2 tygodnie moze znajdzie chwile. Tak bardzo tesknie i chce ja zobaczyc... Wszystko spieprzylem...

Gość Adek ile lat
byliscie razem? jestescie malzenstwem?

Gość Adekk
6 lat, uciekalem od malzenstwa.

Gość Adek i czy
mieszkaliscie razem?

Gość Adekk
nie, spotykalismy sie w weekedy

Gość makulka
wspolczuje ci jednak nie dziwie sie ze tak postapila mam podobna sytuacje i zamierzam to zakonczyc rowniez:) takie zycie nie ma sensu niedawno rowniez poczulam ze moge zyc samodzielnie bez nigeo i juz niebawem mu to powiem!

Gość Yhna
wspólóczoje ..ale jestes idiotą i to pierdolonym

Gość Riminimimi
Zawsze tak jest.....doceniacie jak stracicie........hmm....zresztą kobiety też tak mają:)))) Ja doceniłam jak mnie zostawił...próbowałam wszystko odbhudować..naprawić...starałam się..ale na prożno....zrób coś...żebyś całe życie nie żałował

Gość spotykali się w weekendy
:)

Gość Adekk
moe dobrze,ze odwlekla to spotkanie, emocje opadna i wszystko jej powiem w 4 oczy. nie wiem czy zechce do mnie wrocic. Ja ze swojej strony zrobie wszystko zeby wrociła i wiem,ze bedzie to wymagac czasu.

Gość germena
ciekawe dlaczego na niektórych działa tylko terapia szokowa :)

Gość z tymi weekendami
to Ty na powaznie??

Gość Adekk
tak, widzielismy tyklko w weekendy bo pracuje w innym miescie. A z ta terapia szokowa to nie wiem, poprostu myslałaem,ze ona mi przeszkadza tymczasem to ja sszybciej odzculem jej brak niz myslaelem.

a ona biedna wroci, i z powrotem - oszukiwanie, olewanie, krzyki, a potem znowu placz kiedy cie zostawi. och, jakie to wzruszajace

Gość Adekk
te verde...ja nawet nie wiem czy ona zechce wrocic, jednak przysieglem sobie ,ze teraz tego nie spiepre. uporzadkuje swoje, a wlasciwie nasze zycie oile dostane taka sznse i wiem ze potrzeba bedzie czasu. Nie zniose jesli ona odejdzie i zacznie ukaldac zycie z kims nowym..

Gość weźcie mi wytłumaczcie
jakim kurwa cudem można się spotykać tylko w weekendy?! ja z moim narzeczonym też jestem prawie 6 lat i nawet sobie nie wyobrażam widywac go tylko w weekendy :(

Autorze -znam takie życie i też mam dość .Wam się wydaje ,że bez Was my kobiety zginiemy marnie , a gdy decydujemy się na odejście ,okazuje się ,ze jesteśmy silne , samodzielne i tak naprawdę wreszcie szczęśliwe,Bo jaką radość może dać związek , który wygląda tak , jak napisałeś ?

Gość Adekk
wezie mi wytłaumaczcie... Powiedziałem,ze pracuje w innym miescie, ona w naszym rodzinnym studiuje dziennie, wiec bylismy razem od pt do niedzeli. Takim cudem. Tak to prawda, muslalem,ze bede mial ja zawsze, bez wzgledu na wszystko i ze nie odwazy sie byc sama.

Gość Adekk
Bede probowal napewno. Zawsze pewny siebie, teraz doslownie boje sie tego spotkania, czuje sie jak palant, szczeniak i cham. Zasluzylem sobie na to, ale nie przestane walczyc, bo wiem,ze ona juz nie zrobi pierwszsego kroku, ciagle milczy.

Gość Adekk
kazde razem spedzialismy, i swieta i wakacje.

Dobrze ,że chociaż zdajesz sobie sprawę ,że zawaliłeś .Powiedz Jej to , co tutaj napisałeś .

Mam nadzieję, że kopnie Cię w dupę i znajdzie sobie jakiegoś fajnego gościa:)

Gość Adekk
Bardzo by mnie to zabolało, juz boli, gdyby jednak nie zechciala powrotu. Gdyby kogos znalazla to bylaby to dla mnie najwieksza kara. Powiem jej wszystko co czuje.

TYlko powiedz , czy naprawdę potrafisz się zmienić .Jeżeli nie ,to daj Dziewczynie spokój .

Gość Adekk
Sam juz sibie nie poznaje. Kiedys naprawde bylem innym czlowiekem i szybko przeistoczylem sie w cwanego dupeka. Tak abrdzo ja rozumiem.

Gość Adekk
dzieki wszystki za opinie, przynajmniej szcsere. Wiem kim teraz jestem i niczego nie chce tak bardzo jak tego co bylo kiedys, nie wim ile to potrwa, przestroga dlainnych zeby cenic co se ma, bo moze byc potem za pozno o juz. bede walczyl do zdechu,