Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jotka 79

Sex po lyzeczkowaniu i wycinku

Polecane posty

Gość Jotka 79

Kiedy mozna wspolzyc po lyzeczkowaniu macicy, szyjki i wycinku z tarczy szyjki macicy? Zabieg mam bez zadnych komplikacji. Przez 10 dni bylo lekkie brudzenie i tyle. Wiem, ze nie moge zajsc w ciaze przez pol roku, ale czy moge juz wspolzyc z mezem z zabezpieczeniem? Minelo od zabiegu 18 dni. Czuje sie dobrze. wyniki histo mam dobre, juz jestem po antybiotyku. Do ginekologa mam isc dopiero pod koniec roku. Prosze o rade.

Gość bezbezbez111
lekarze twierdzą, że po 6-ciu tygodniach

Gość justka81
Ja sama miałam ten problem, ale lekarz powiedział że najlepiej o 1-szej miesiączce, pozdrawiam

jotka - tobie sie tak chce czy mężulo nie może się doczekać i w dupie ma zalecenia lekarzy - w końcu jesteś żoną masz spełniać obowiązki i sie nie mądrzyć

ja tez mialam ten zabiego poniewaz po miesiaczce nadal zaczelam krwawic....boje sie nawet myslec o wspolzyciu z mezem w koncu tu chodzi o moje zdrowie a nawet zycie ....moze czyta te opinie jakis lekarz i poda konkretnie po jakim czasie od zabiegu mozna rozpoczac normalne wspolzycie...dzieki

Gość a skoro
mąź tak chce, to isteniją jeszcze takie metody; własna rączka, sztuczna cipka/dupka, oral, Twoja rączka. To operowane miejsce jest osłabione i szczególnie narażone na infekcję, którą mąż może wprowadzić prąciem. A jak już jest takim bezmyś;lnym buhajem, to daj mu 5zł i niech idzie na kurwy do czasu Twojego wyzdrowienia. No, ale jest też ryzyko, że coś może przynieść; brodawczak, lues, tryper, I tak źle i tak niedobrze, zatem niech lekarz określi termin. Ja bym tam nie ryzyjkowała zdrowia i życia dla chuci bezmyślnego chłopa!

a skoro...ty to jestes chyba jakas nie wyzyta erotomanka piszesz o powaznych sprawach jak o bzykaniu krow chyba ciebie takmaz traktuje wiec gorace wspolczucia dla ciebie a rozum to masz chyba barani zastanow sie co tu wypisujesz bo tutaj raczej tematu dla ciebie nie znajdziesz musisz szukac na innej stronie....sorki

Gość do przedmówczyni
droga Basiu, chyba nie zrozumiałaś takstu, "a skoro" dobrze i sensownie napisała, że nie możesz ryzykować życia dla chuci bezmyślnego chłopa. Ten "barani mózg" jest nie na miejscu, wstydź się. 🌼