Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już sama nie wiem pomóżcie

Testy płytkowe negatywne, a test Beta HCG z krwi -pozytywny. Możliwe?

Polecane posty

Zrobiłam 3 testy ciążowe [2 pierwsze w odstępach kilku dniowych, a 3ci po tygodniowej przerwie]. Wyszły negatywne. Przyjaciółka mówi, żebym zrobiła test beta hcg w klinice, bo tamte mogą nie wykryć ciąży:-O Do przychodni musiałabym jechać prawie 15km:-O Nie wiem, czy jest sens:-O Myślicie, że jest mozliwość, żeby trzy testy się pomyliły?

Gość Kendra Luz
Nie ma sensu :) skoro zrobiłaś 3 testy masz 100% pewności, że w ciąży nie jesteś. Kiedy powinien wystąpić okres?

19maja:-O

Gość Kendra Luz
o kurde. czyli spóźnia się konkretnie :o ale tymbardziej testy powinny wyjść. Każdy test był innej firmy czy te same ??

Gość Kendra Luz
Jeżeli każdy test był tej samej firmy to kup inny test i wtedy jego wynik da Ci 100% pewności. Jeżeli natomiast każdy test był inny to szanse na ciąże zerowe...

2 pierwsze były jednej firmy, 3ci inny, a okresu jak nie było tak nie ma:( Jesli jednak piszesz, że nie ma sensu jechać na betę, to sobie odpuszczę. Też mi się wydaje, ze jakbym byla w ciąży to 3 testy napewno by wykazały, co nie:-O

Gość a ja napisze tak...
pewnie masz cyste na janiku, takie wlasnie sa objawy.

Gość Kendra Luz
Sama jesteś CYSTA ! Bywało tak, że okres spóźniał się tak długo?

Nie martw się , miałam ostatnio identyczną sytuację ( @ miałam dostać 12 maja) zrobiłam 2 testy i nic, potem beta hcg i wyszło że nie jestem w ciąży. @ dostałam 29.05. Lekarz kazał sie nie martwić..

Gość mi wyszły trzy negatywne
a z bety wyszło że jestem w ciaży;)Potem zrobiłam sobie jeszcze test tak dla fazy w czwartym miesiącu ciąży,wyszedł pozytywny;)Przynajmniej mam jeden na pamiątkę;)

Gość a o co ci chodzi frustratko
panna ma cyste jak nic ;) i pewnie chce ja baedziej niz ciaze. taie sa objawy pindo, poczytaj jak sie nie znasz