Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszczesciło mi sie

Czy myślicie że takie rzeczy csie zdarzaja

Polecane posty

Gość poszczesciło mi sie

Poznałem kilka dni temu na czateri dziewczyne ma 16 lat. Okazało sie że jest z tego samego miasta co ja. Rozmowa z nia szybko zeszła na temat sexu. Napisała mi ze jest bardzo niedoswiadczona i robiła to 2 razy. Zaproponowała mi sex, napisała ze nie liczy sie jak wygladam i ile mam lat (mam 21) chce poprostu sie kochac bo bardzo sie jej to podoba a niema z kim "pocwiczyc", napisała ze woli z obca osoba bo bedzie miała pewnosc ze nikt z rodziny i znajomych sie nie dowie. Wstepnie umówilismy sie na wekend, na poczatku myslałem ze to jakas sciema ale teraz widze ze naprawde to moze byc prawda. Podała mi swój adres wysłał zdjecie i opisała jak to wszystko widzi. A umnie pojawił sie dylemat czy ja moge z takiej oferty skorzystac (w koncu roznica wieku, czy ona jest swiadoma tego co robi?) Ale z drugie strony sobie mysle ze jak nie zrobi tego ze mna to pewnie z kims innym Co o tym sadzicie? ale tak na powazne?

Gość xgdxgf
a ile ty masz lat?bo jak jestes pełnoletni to wiedz ze za seks z nieletnia pójdziesz do paki

Gość xgdxgf
teraz widze ze masz 21.chcesz isc siedziec pedofilu?

Gość ło ho ho
nie daj się wrobić..

Ona ma 16 lat, więc może już się ruchać na legalu, ale ty to masz totalnie zryty mózg.

a może to jakaś policyjna prowokacja? czasami gliny tak robią, żeby złapać pedofili? a jeśli nie to po prostu laska jest głupia...

Gość poszczesciło mi sie
ok zgadzam sie ze nie powinienem tego robic ale dlamnie to jest okazja i nie bede mial wiekszych wyrzutów sumienia. A ona przeciaz ma chyba jakis tam rozum? i wie co robi? A co do konsekwencji prawnych jak to jesdt dokładnie?

Gość wg mnie to
lepiej sprawdz jej legitymacje szkolną czy na pewno ma 16lat

Gość poszczesciło mi sie
powiedzcie cos wiecej , co byscie wy zrobili?

Gość hmm uwazam ze
to co robisz jest zle, z drugiej strony ona i tak to zrobi z kims. lepiej zeby zrobila z facetem ktory bedzie w miare delikatny niz z jakms chamem co ja obroci 3 razy i ... wiec jezeli juz musisz to postaraj sie byc odpowiedzialny za dwojei pamietaj o gumkach...

może ktoś sobie jaja z ciebie robi i z ukrycia będzie patrzył czy przyszedłeś na spotkanie a jak nie to nie warto ryzykować, dziewczyna może mieć 15 albo 14 lat i kłamać albo jej ojciec jak sie dowie to wywiezie cie do lasu i jajka przetnie brzytwą a ty nawet nie pójdziesz na polcję, są takie przypadki

Gość poszczesciło mi sie
ok w takim razie zaproponuje jes spotkanie zeby sie upewnic ze nie jest za młoda i wie co robi, 50 razy sie jej zapytam czy napewno tego chce. jesli bedzie cos podejrzanego to sam sie wycofam. tyle moge zrobic choc wiem ze i tak bedzie to bardzo niemoralne i glupie z mojej strony

Gość poszczesciło mi sie
ale w sumie nikogo zbytnio to nie szokuje, a to co pisze to prawda a nie zadna prowokacja, to spoleczensto jest juz zepsute tak samo jak ja

Gość TYTUJERTHYR
mysle ze to nie sciema bo sama w jej wieku (prawie bo mialam 18) tez chcialam "pocwiczyc" z kims, konkretnie chcialam pocwiczyc robienie loda. nie szukalam na czatach ale chcialam kogos poznac na wakacjach. na szczescie nic glupiego nie zrobilam i teraz cwicze coDziennie ale na przyszlym mezu:P;)