Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie.mala.miki

zwiazek z kurdem

Polecane posty

Gość nie.mala.miki

jestem z kurdem ktory wywodzi sie z iraku obecnie mieszkam w niemczech tu go poznalam on jest od 10 lat w de planuje wrocic do polski wiem ze nic z tego nie bedzie on zakochal sie we mnie ale to co opowiadal mi o swojej rodzinie przerazilo mnie ojciec czesto ich byl (ma wiele rodzenstwa standart)i przestrzegal surowo koranu dzieki bogu juz nie zyje jego rodzenstwo jest wyzwolone procz brata ktory jest taki sam jak jego ojciec zyiad bo tak ma na imie moj chlopak powiedzial ze gdyby on wiedzial ze on jest ze mna i uprawiamy sex zabil by go a pozniej mnie dlatego ze jest bez slubu z ta niewierna na szczescie jego brat nadal jest w Iraku ale przestraszylam sie nie na niby.ja jestem prakyujaca katoliczka i nie zmienila bym wiary a po za tym gdy zapytalam sie jego o to gdybym byla w cioazy powiedzial mi ze napewno dziecko musialby byc islamista ja sie na to nie zgodze mielismy razem pojechac do Polski ale teraz boje sie go zawiezc do mojego domu bo jezeli on jest taki sam jak jego brat bede mogla miec klopoty.musze to jakos zakonczyc ale wiem ze odejsc od muzlmanina nie jest latwo co mam robic??POMOCY

Gość uciekac

Gość ja znam fajnego kurda
starszy mezczyzna , al przezabawny , szczery i naprawde mozna z nim konie krasc :) nie wiem jak u niego z religia , mieszka w BE i chyba robi jak chce , nie przestrzega tego

Gość nie.mala.miki
ale jak uciekac przeciez musze mu cos powiedziec nie lubie zostawiac nie zalatwionych spraw,

Gość nie.mala.miki
nie moge powiedziec ja te poznalam super kurdow turkow i arabow ale czesto pozory myla b.czesto

Gość a twój facet nie mieszkał
wcześniej w Szwecji??????????????

Gość nie.mala.miki
nie od 10 lat jest w niemczech wczesniej byl w iraku a dlaczego pytasz??

Gość i nigdy nie mieszkał w szwecji
Byłam kiedyś z Kurdem,miał tak samo na imię jak Twój i mieszkał w Szwecji z bratem:D

Gość uciekac
eee.. moze ja jestem slepa, ale ona chyba nic nie pisala o imieniu..

Gość jesteś ślepa
zyiad

Gość nie.mala.miki
do uciekaj a masz moze jakas jego fotke wiesz nie wiem czy mieszkal nigdy mi o tym nie mowil wiem tylko tyle ze byl juz kiedys z polka

Gość Provocator
Ile jeszcze durnych bab musi ugrzęznąć w przegranych (na starcie!) związkach z Arabami, Kurdami i innymi islamistami, żeby reszta bab zrozumiała, że nie należy się parzyć z innowiercami??? A potem, poniewczasie, żale wylewacie na forach dyskusyjnych, w kretyńskich tok-szołach w TV albo w kolorowych gazetkach dla kobiet :P

Gość nie.mala.miki
poprzedni post nie byl do uciekaj teraz bedzie pisalam jak ma na imie Zyiad

Gość nie.mala.miki
czy ty o tym nie wiesz provocatorze ze jak dziecko sie nie sparzy to nie bedzie wiedzialo ze gorace......a po za tym nic mi zlego nie zrobil ale wlasnie duzo wiem na temat ich kultury ze boje sie ze jednak tak pieknie caly czas nie bedzie

Gość Provocator
Korzystaj z doświadczeń innych - dobrze ci radzę! Wg mnie różnice kulturowe między tobą a nim są nie do pogodzenia (patrz - jaką wiarę musiałoby przyjąć wasze wspólne dziecko). Moja rada - daj sobie spokój. Jak nie chcesz Polaka to znajdź sobie Niemca, Rosjanina, Szweda, Czecha czy kogo tam jeszcze. Ale z naturalizowanymi Arabami, Kurdami, itp. top lepiej nie ryzykuj!

Gość uciekac
ah :) To sorry.. Hej ale tak serio to zwiazek z osoba z takiego kraju to jest porazka.. Chocby nie wiem jak bylby 'ucywilizowany' to nie bedzie Cie trajktowal jak powinien Przyklad 1. MOja kuzynka jest zona Turka, ktory od 35 lat mieszka w Niemczech. I co? Nic. Przy jego rodzinie musi zachowywac sie jak turecka zona (czyli jak byla najmlodsza zona musiala uslugiwac calej rodzinie). Teraz facet lezy na kanapie i dupy nie ruszy, a ona musi na wszystko zarobic. Przyklad 2. Moj znajomy mlody arab urodzonyw Iraku (obywatelstwo libanskie, cale zycie mieszka w Maroko). Chodzil do amerykanskiej szkoly, studiowal w USA, teraz mieszka w Hk.. NIby taki cywilizowany, w domu mowi sie po angielsku.. I co? okazalo sie ze ma siostre, a jak zapytalismy kim jest to powiedzial jest osoba niegodna uwagi. I mowi tylko o ojcu i braciach.. (Bracia mieszkaja w Europie i USA i maja 'biale' zony).. Wydaje mi sie ze podejscie do fundamentalnych spraw jest duzo glebsze niz 10 letni pobyt w kraju eurpoejskim i dostosowanie sie do europejskich norm.. CZYM SKOROPKA NASIAKNIE ZA MLODU... Tego sie nie wykorzeni, bo on pewnie nawet nie jest tego swiadomy..

Gość nie.mala.miki
wiem zgadzam sie z toba a napisalam ten post bo nie wiem jak mu dac do zrozumienia ze to koniec ja to wszystko wiem co tu jest napisane i takze wiedzialam zanim wchodzilam w ten zwiazek ale musicie wszyscy przyznac ze oni wszyscy potrafia zawrocic kobiecie w glowie

Gość uciekac
potrafia, potrafia.. Ale to ze facet jest dla Ciebie mily to nie znaczy ze jest odpowiednim partnerem..

Gość nie.mala.miki
JA POTRZEBUJE RADY JAK TO ZAKONCZYC POPROSTU BOJE SIE REAKCJI NIE O TO CHODZI ZE NIE CHCE POLAKA NIE DZIELE LUDZI POPRZEZ NARODOWAOSC ALE WIEM ZE TA PRZEPASC POMIEDZY MNA OSOBA WYCHOWANA W RELIGII CHRZESCIJANSKIEJ JEST ZBYT WIELKA I TO MNIE PRZERAZA

Gość uciekac
widzisz, zwiazki mieszane nie sa dobrze widziane ani przez rodzine faceta ani przez Twoja, Ty obnizysz status spoleczny,. Tu gdzie mieszkam dziewczyny ktore leca za kolorowymi to albo desperatki albo maszkary.. Widzialam jedna pare bialego faceta z zarna kobieta.

Gość nie.mala.miki
zgadzam sie z toba mile czole slowka to nie wszystko

Gość Provocator
Nie chcę cię straszyć, ale to może być trudne :( Znam osobę, która tylko korespondowała internetowo z takim jednym lowelasem z Tunezji i nieopatrznie dała mu swój numer telefonu. Gość przez dwa lata do niej wydzwaniał i dopytywał się o adres w Polsce! Dobrze, że fon był na kartę, bo kto wie czy by jakoś po abonamencie nie ustalił adresu :( Tak, jak napisała osoba przede mną - to są ludzie w wprasowanymi w mózg obyczajami i nie da się ich ucywilizować!

Gość uciekac
poprzednia kobieta tego turka mojej kuzynki go zostawila to on jezdzil do niej do Polski i wystawal pod domem.. Bo jak raz sie zaangazujesz to jestes wlasnoscia.. Serio.. Mam nadzieje ze zabezpieczylas sobie tyly..

Gość nie.mala.miki
no akurat moi rodzice sa tolerancyjni ufaja mi ale sie matrwia wiedza ze i tak zrobie to co bede uwazala...ja nie chce z nim byc sorry vinetu ale nie nie sadze zeby to obnizylo moj status w spol. bynajmnie nie obracam sie wsrod ludzi ktorzy tak uwazaja

Gość uciekac
tak ci sie wydaje..

Gość nie.mala.miki
tak zabezpieczyla,m nie nyl u mnie w polsce a znajomi ktorzy wiedza gdzie mieszkam maja powiedziane zeby mu nie podawac adresu

Gość nie mam żadnych zdjęć jego
wszystkie wyrzuciłam,to było jakieś 10-11 lat temu.I powiem Ci-uciekaj!

Gość Provocator
Jest jeden sposób, ale dość radykalny. Jakbyś wyszła za innego faceta to na 100% masz spokój. Może jak zaczniesz spotykać się z kimś innym to też da ci spokój, ale nie wiadomo...

Gość nie.mala.miki
moze i mi sie wydaje ale mniejsz z tym co o mnie ludzie mowia czy mysla jestem indywidualistka ale potrafie logicznie myslec musze skonczyc to jest fakt.ma ktos jakis pomysł

Gość luxia
a ja jestem z turkiem 6 lat , mamy 2 cudnych dzieci i wychowujemy je w obydwu religiach żyje nam się bardzo dobrze ,ale wiele różnic jest po między nami .dodam , ze oboje zastaliśmy przy tym przy swoich religiach a nasze malenstwa wychowujemy w chrześcijaństwie i islamie ,myślę , ze to zalezy też od mężczyzny nie tylko od wiary i narodowości