Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie.mala.miki

zwiazek z kurdem

Polecane posty

Gość Dagusch
paula932 mogła byś zdradzić imię swojego kurda bo ciągle piszez Z. mój też mam imię na Z. i strasznie mnie to nurtuje jeszcze jakbyś pisała, że mieszkacie w Niemczech to bym się zastanawiała czy o tym samym nie mówimy, ale wiem, że to nie możliwe tak że zbieg okoliczność:) Nie dobrze, że ona ci grozi bo z tego idzie wywnioskować że nie może się pogodzić z tym, że on teraz jest z tobą.. a takie "nienormalne" i "zdesperowane" polski to zdolne są do wszystkiego. Żeby tylko nie próbowała go oddzyskać..

Gość paula932
Dagusch- Pewnie prowokujesz, mój też jest z Niemiec, ale z twojej strony to pewnie prowokacja, znam cię i wiem że chcesz zepsuć nasz związesk suko, nie uda co się, on jest mój, wal się szmato!

Gość kierka
do paula 932 teraz rozumiem dlaczego koran i szariat tak ogranicza prawa kobiet, niestety Ty nie jestes w stanie tego pojac , sadze po powyzszym komentarzu do Dagusch. Mysle nawet, ze nie pojmiesz niczego po tym jak twoj facet (bez wzgledu na pochodzenie) kopnie Cie w czerep. Kto by pomyslal, ze tak durne kobiety chodza po tym swiecie i narzekaja na mezczyzn. paula932 jestes glupia FIZDA :P

Gość Dagusch
paula932- Ty jesteś jakąś tempą panna chyba albo mi się wydaje .. A to chyba nie jego była żona ma problemy ze sobą tylko ty.. Radziła bym Ci się wziąść za siebie .. I Kierka ma w zupełności rację, że każdy Cię w kupe kopnie.. a poza tym jesteś jakaś niezrównowarzona psychicznie pierwsze piszesz, że mieszkacie w UK a teraz, że on jest z Niemiec..

Gość Dagusch
Kierka- Utrzymujesz jeszcze kontakt z tym kurdem o którym wcześniej pisałaś?

Gość kierka
;0Nie nie utrzymuje z nim kontak. ale numer , wlasnie w tej chwili ponowil prosbe o dodanie go do mojego skype :) 'Od roku on stara sie , mam na mysli: dzwoni, pisze maile, dodaje mnie na skype, zaprasza na facebook. Ale to nie ma nic do rzeczy. Ten facet myslal tylko o sobie i o ..moich pieniadzach. Mieszka u mnie ( nie jestesmy para, zwiazkiem, nie planujemy byc razem) mulzumanin, arab, palestynczyk. Mam w rodzinie islamistow. Mam wiedze na temat relacji kobiety z mezyczna (katoliczki i musslima) Znam na tyle koran i szariat , ze wielu mulzumanow zaskocze. Nie rozumiem dlaczego polki nie maja tej wiedzy. Nie jestem antagonistycznie nastawiona do mulzumanow, jednak nie jestem w stanie pojac dlaczego polki sa tak glupie.

Gość Dagusch
Kierka mój partner jest wiary Zaratusztra o ile to dobrze napisałam. Ale oczywiście poza jego rodziną znajomi to muzułmanie. Z mojego punktu widzenia każdy jest inny. Znam jedną polkę która też jest z kurdem.. Jest to nie udany związek i nieszczęśliwy .. ale wydaje mi się, że po częsci stworzony przez niewiedze. A od ludzi którym zależy tylko na cudzych pieniadzach lepiej trzymać sie z daleka i nie ważne jest czy polak kurd czy jeszcze ktos inny.. Masz w rodzinie islamistów tzn?

Gość kierka
Mam w rodzinie islamistow, tzn, wyznawcow islamu. Rozumiem, ze islamisci w potocznym rozumieniu to terrorysci :)

Gość Dagusch
Nie Kierka nie zrozumiałaś mnie heheheh. Miałam na myśli jakie osoby w rodzinie a nie co to znaczy czy jakieś powiązania do terrorystów :)

Gość kierka
Mojego ojca siostra ma meza mulzumanina, ona zmienila wiare. Mam kuzynki mulzumanki.

Gość paula932
mój ostatni komenatrz jest z wczoraj z godziny 19. 20. nie rozumiem dlaczego i nawet nie próbuję zrozumieć dlaczego ktoś, zapewne jakaś zdesperowana po nieudanym związku, podpiął się pod mojego nicka.. ;/ Dagusch- my mieszkamy w UK, więc nie masz się co martwić:) Właśnie o to chodzi, że ona nie może się pogodzić z tym, że jest ze mną, że już jej nie chce. Próbuje go odzyskać, nawet wczoraj kiedy wrócił od córeczki powiedział mi, że znowu płakała i prosiła go aby do niej wrócił.. Kobieto, bądź może inaczej, dziewczynko, która podpięłaś się pod mój nick, jeśli jesteś w stanie wyzywać kogokolwiek na jakimś głupim forum to rób to chociaż pod swoim pseudonimem... \

Gość gość
Przez 4 lata byłam w zwiazku z kurdem.. Tyle co mogę powiedzieć straszny maminsynek mieszkalismy razem.. a i tak codziennie musielismy chodzic na "kawe" do jego domu. Z poczatku było fajnie z czasem tragedia .. Razem dogadywalismy sie ze sobą.. nigdy nie podniósł na mnie ręki nie obrażał. Ale życie z w takiej rodzinie i kulturze staje się trudne.. Musialam odejsc wiem ze on to przezywa wydzwania do mnie. Ale wybrał rodzine nie mnie trudno.. A i poza tym.. codziennie byłam w "kulturze" i "rodzinie" kurdyjskiej. Straszne. Mąż nie robi nic.. kobiety które przychodzą w odwiedziny robią kawe dla WSZYSTKICH meższczyzn w domu. Kobiety są regularie bite i obrażane. Siedzą całymi dniami w domu, gdy męzczyzna ma prawo robic wszystko.. A i przedewszystkim problem polega na tym, że te kobiety same sobie na to pozwalają.. A i obgadywanie jest u nich na porzadku dziennym..A przeciez o kurdach mówi się, że sa goscinni.. Kocham mojego ex on podobno mnie też.. Ale jego rodzina ma duży wpływ na niego może kiedyś sie opamieta i przyjedzie do mnie..Życze jak najlepiej wszystkim dziewczyna w takich zwiazkach oby jego rodzina była jak najdalej Was.. POzdrawiam :)

Gość tyum
Dziewczyno oszalalas mojej ciotki kolezanka mieszka w Austrii ja tez I ona poznala kurda klamal ja ze jest bezplodny rodzina nie zyje a on uciekl z iraku bo byla wojna zaadoptowala go para austriacka jak mial 12 lat ! zrob jej dziecko I zarazil jakas choroba plciowa ! ginekolog powiedzial ze jesli donosi to moze umrzec ona ma 2 dzieci ! on jej zabronil usunac I powiedzial ze ja zabije ! a dziecko jak urodzi to porwie to sà barany ! urwala z nami kontakty pewnie jej zabrania uwazaj na niego I uciekaj ! to jest dzicz

Gość super nowoczesny franciszek
Wszyscy się obudźcie włącznie z Franciszkiem!!!Jedyną wykładnią prawd wiary i liturgii jest "Koran" - święta księga islamu. Jak mówi tradycja został objawiony Prorokowi przez samego Allaha, za pośrednictwem archanioła Gabriela w latach 610-632. Wszystkie nauki spisano dopiero po śmierci Mahometa. Tekst Koranu pozostaje w zasadzie w niezmienionej postaci od około 650 roku. Tak jest z talmudem, gdzie nie zmieniono przecinka od 2.000 tysięcy lat !!! To są konsekwencje dla durnych polek przez małe "p"