Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie.mala.miki

zwiazek z kurdem

Polecane posty

Gość nie.mala.miki
kurde hahaha a jak bedzie jeszcze gorzej...... Dzieki za rade mam nadzieje ze nie o tym samym zyiadzie rozmawiamy co on ci takiego zrobił

Gość Provocator
skoro on nie zna twojego adresu w Polsce to czym się martwisz? wróć do domu i po krzyku :) nie tłumacz się mu, bo to mogłoby wywołać lawinę problemów PS.a na starą miłość najlepsza nowa miłość, tyle, że lepiej nie mów nowemu facetowi, że byłaś z islamistą, bo to może być niemile odebrane...

Gość nie.mala.miki
do luxi wiem ze to zalezy od czlowieka ale tez od sposobu w jakim zostal wychowawny ta\k??a z tego co sie orientuje u niego w domu bylo baaaaaaaaaaaaardzo surowo a zreszta gdy go zapytalam o dzieci gdyby sie narodzily to powiedzil mi ze tylko islam to tez o czyms swiadczy

Gość uciekac
miki ciesze sie ze jestes ostrozna. Masz glowe na karku :)

Gość nie.mala.miki
kurcze szkoda ze ludzie sa tak zle nastawieni do innych kultor ale wiem z czego to sie wywodzi ja tez nie potrafie tego pojac,nie moge tak wyechac poniewaz on poznal moja kuzynke wie gdzie ona mieszka boje sie ze jezeli tego tutaj nie zaltawie ona bedzie mogla miec problemy bedzie mogla ale nie musi....

Gość uciekac
ludzie sa zle nastawieni bo maja zle doswiadczenia! Ja kiedys na msn gadalam z jednym pakistanczykiem z pakistanu i on chcial moj adres bo on i jego tata beda mieli sprawe do moich rodzicow :D

Gość zgwałcił mnie jego brat
a on mi nie uwierzył....:(

Gość luxia
hmm myślę , ze tak i to baardzo ... Wiesz ja też się na początku bałam wyszłam za mąż w wieku 20 lat ,traz dzięki wzajemnemu wsparciu kończę studia mój mężuś już skonczył .Rodzice byli baaardzo przeciwko ;pale już jakoś jest jego mama chciała bardzo aby miał zone polke i mnie uwielbiają ...Hmm jego rodzina nie jest surowa ale religijna ...hm opowiedz mi troche o twoim to może ci doradzę

Gość nie.mala.miki
od samego poczatku nie podchodzilam do tego powaznie ale jakos sie tak stalo ze jestesmy ze soba a teraz mam dylemat.....i jestem pewna ze go nie kocham moze to zakochanie lub zauroczenie wiec nie bedzie mi go trudno zostawic tylko nie znam odpoiednich słów nie jestem desperatka ktora na sile chce miec faceta i nie wazne jaki on jest marze o normalnej,katolickiej rodzinie jaka chce w przyszlosci stworzyc

Gość nie.mala.miki
wspólczuje ci .....oni w to nie wierza predzej oskarzyl by cie o to ze sama sie mu podlozylas,gdybys byla muzlmanka zostalabys ukamieniowana

Gość nie.mala.miki
wiem to jest roznica ich kultura sie rozni w wielki sposob od religi nie wiem co mam o nim napisac jjest faktycznie kochany czuly itd ale boje sie najbardziej jego rodziny sam mi powiedzial ze gdyby jego brat sie dowiedzial jak jestesmy blisko to zabił by jego i mnie wiec wiem ze musze dac z tym spokuj ale jak??

Gość luxia
Hmm .....Wiesz nie przeczytałam wszystkiego co było w tym temacie napisane ...Z kilku postów zrozumiałam ,ze chcesz od niego odjeść tylko nie wiesz jak ...Mieszkacie razem ?I o co kaman z tą kuzynką ? Hmm wiesz z tym , że trudno odejść od muzłumanina to nie dokonca prawda bo kiedyś jeszcze jak odchodziłam od mojego ex -turka . to zrozumiał to i nie było dużych problemów a mnie kochał ...

Gość Provocator
15:22 [zgłoś do usunięcia] uciekac ludzie sa zle nastawieni bo maja zle doswiadczenia! Ja kiedys na msn gadalam z jednym pakistanczykiem z pakistanu i on chcial moj adres bo on i jego tata beda mieli sprawe do moich rodzicow To właśnie mówi samo za siebie! Oni traktują kobietę przedmiotowo, jak element transakcji handlowej bez własnego zdania, bo wywodzą się z kultur pastersko-nomadowych. Przykro mówić, ale wobec tego kobieta jest lepsza od krowy tylko dlatego, że można z nią kopulować :( No, może nie tylko dlatego... ;) PS.Wcale nie twierdzę, że Polacy czy ogólnie rodowici Europejczycy to osobowości kryształowe ;)

Gość Provocator
A Turek do Kurda/Pakistańczyka ma się tak jak Polak do WszechPolaka ;)

Gość luxia
widzę , ze to religijna rodzina ....fakt , ze każdy muzłumanin nie jest taki sam np .w rodzinie znajomego tuka ,faceci się panosza , żony nie mają na nic prawa , natomiast u mojego kochanego skarba jest tak , ze na kobietkę NIGDY się ręki nie podniesie ...Nieraz tak bywa , że po ślubie się wszystko zmienia ...ale u nas się nie zmieniło nic ...Widziałam , że łatwo nie będzie ale sie kochamy a on Cię kocha ?

Gość uciekac
Provocator :D Cudnie powiedziane

Gość luxia
no ja się chyba niestety zgadzam trochę ... poza tym ja sobie mojego wychowałam haha

Gość nie.mala.miki
wiem zgadzam sie z tymi wszystkimi uwagami ale musicie przyznac u nich to jest normalne dla nas sie to nie miesci w głowie i na odwrot oni nie pojmuja naszego swita mysla ze jest zły i zbrezny przesiakniety sexem to jest temat bez konca ja nie chce ich oceniac chce sie tylko z jednym z nich roztac tak by nie bylo problemow...JA ROWNIEZ NIE ZGADZAM SIE Z TYM JAK TRAKTUJA KOBIETY ,ale metalnosc ludzka ciezko zmienic a tymbardziej jezeli jest ona wsrod tak duzej liczbie ludzi wpojona on najmniejszych lat

Gość luxia
ale niezupełnie

Gość luxia
a ile jesteście razem ?

Gość uciekac
luxia.. ale widzisz: nalezysz do szczesliwych wyjatkow.. Nie mozesz nikomu udowadniac ze stanowidsz normalny przyklad takiego zwiazku.. przewaga jest taka, ze facet traktuje kobiete jak wlasnosc i wyrobnice..

Gość nie.mala.miki
poznał moja kuzynke ktora mieszka w niem wie gdzie ona mieszka boje sie ze jezeli zrobilabym tak jak radzi mi prowokator to moze nawiedzac ja i ona moze mnie problemy tego bardzo bym nie chciala,czy on mnie kocha tak bynajmniej tak mowil cos tam kiedys wspominal ze nigdy nie pozwoli mi odejsc ze juz bede jego to bylo na poczatku nie wzielam tego na powaznie

Gość Provocator
Dlatego, moje miłe panie, zawierając nowe znajomości nie ma co się kierować kolorem skóry (znam udane związki biało-czarne i biało-żółte, jeśli można tak powiedzieć ;) ), lecz przekonaniami. A co do wychowania - bardzo ciężko jest zmienić dorosłą osobę. Poza tym, taki ktoś może się kamuflować (czułe słówka, pomocna dłoń, itp.) ze swoim prawdziwym JA przez jakiś czas... A potem - ZONK! A do założycielki topiku - to że nie zna twojego adresu to plus. Kanał polega na tym, że wie gdzie mieszka twoja kuzynka. Nie sądzę, by jego brat robił jihad w Polsce z twojego powodu. Zacznij proces rozstawania się od coraz rzadszych spotkań. I embargo na seks. W końcu załapie, że coś się skończyło...

Gość Pot Niecony
A zwiazek z z pierdo lem?

Gość uciekac
Provocator: przeczytaj przyklad 2

Gość luxia
Mogę o mój związek jest w 100% udany tak twierdzę ,również nie uważam ,że jest to jakimś wyjątkiem ponieważ znam dużo takich par szczęsliwych natomiast muszę przyznać , że w takich związkach trzwba uważać żeby się nie sparzyć ale sory z polakiem też się nie jeden raz sparzyłam

Gość nie.mala.miki
do luxia prawie rok do provokator hmhnhmh juz tak robie ale jemu to nie przeszkadza mowi ze jezeli troszke sie od siebie odsuniemy poprzez to ze nie współzyjemy to pozniej bedzie jeszcze pieknie hahh i co tu zrobic co mu powiedziec ale pomysl naprawde dobry

Gość luxia
a ja tam nie poleciałam na kolor skóry zresztą moj mam typ urody podobny do niego

Gość nie.mala.miki
wm wiem kazdy czlowiek ma cos na sumieni i ciezko znalez normalnego faceta w kazdej narodowosci no ale napewno tacy sa

Gość Provocator
15:43 [zgłoś do usunięcia] uciekac Provocator: przeczytaj przyklad 2 Czytałem. Ale ten kolo mimo życia w cywilizacji zachodniej pozostał sobą (vide - wprasowanka mózgowa). Natomiast pisząc o kolorze skóry miałem na myśli to, że niektórzy jadą po Murzynach i białych kobietach a moim zdaniem niesłusznie. Znam osobę, która najpierw męczyła się z Arabem a szczęście znalazła właśnie dopiero u boku czarnoskórego faceta (oczywiście przypadek z życia na obczyźnie). Ale to właśnie kwestia poukładania w głowie tego drugiego, a nie czułych słówek habibiego i jego wątpliwej urody.