Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ceellkkaa

SZKOŁA DLA DOROSŁYCH LO /SP

Polecane posty

Witam! Chciałam się Was spytać czy ktoś z kafeteriowiczów chodzi bądź chodził do takiej szkoły, by zdobyć średnie wykształcenie mając lat od 19 do 30 ? Ja się zastanawiam nad tym tylko nie umiem się dowiedzieć jak jest w tych szkołach ? Jacy są nauczyciele ? Czego dokładnie uczą np. z j.polskiego ,z matematyki ? Czy w każdej takiej szkole jest ten sam program nauczania? Słyszałam że w tych szkołach jest tzw. \"Pełny luz\" ponoć słuchacze którzy zakończyli naukę kilkanaście lat temu zaliczają egzaminy na dost. lub db. Jaka jest przewaga wiekowa w jednej grupie ? Dobrze by było, jakoś się przygotować jeżeli się zdecyduję i przydałyby mi się informację czego uczą np. j.polski , mata, biologia, fizyka, geografia itd.. dziękuję z góry i pozdrawiam :)

Gość znam osoby
które kończyły ekonomik zaocznie. Chodziły dwa razy w tyg., materiał mocno okrojony, pisały prace semestralne w domu oprócz tego miały egzaminy w szkole. Jakkolwiek by nie było- spróbuj. Warto mieć chociaż średnie, a z tego co wiem na świadectwie mają ukończenie liceum ekonomicznego, nie odznaczono, że w trybie zaocznym.

Gość gość
Jak ktoś ma problem to jasne, takie szkoły zaoczne to fajna sprawa. Dostaje się normalnie świadectwo szkolne bez jakieś odznaczenia że to szkoła zaoczna jest/była. Polecam szkołę Delta Edukacja :)