Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alcemi

Czy jakiś facet zwróciłby na mnie uwagę

Polecane posty

uśmiecham się często, bo bardzo lubię, ale jakoś widać nie mogę na swego trafić... :(

Gość Alchemia złości i opieszałości
Muszę przyznać iż internetowe kursy uwodzenia podręczniki i inne pierdoły mają ziarno prawdy, odmienność przyciąga tzn nie chodzi o ubieranie się w kostium misia uszatka , ale o np jasne kolory inne niż aktualnie modne. Teraz modny jest fiolet i szary więc warto ubierać się np na jasno niebiesko.

Gość Alchemia złości i opieszałości
Trafisz trafisz nie ma co rozpaczać , też nie trafiam i jakoś żyję :D.

Gość odvgiksxdhn
Widzisz jakie konsylium Ci się tu zebrało na pomoc! Wszystkie wypowiedzi są trafne nawet kpiarza mario, ma rację facet ubierając się na czarno latem możesz zainteresować co najwyżej fana "gotyku". Buzia i uśmiech są ważne. Ważne jest też umieć swobodnie porozmawiać co widać po przykładzie Mendy. Czyli uśmiechnij się, wyluzuj, a jeśli chodzi o strój to kobiecość i prostota.

"nie sugeruj sie fotka !.....mendy potrafia sie kamuflowac szczegulnie jak sa Male " leze :D kweushf--> czyli ladnie sie wypowiadam,ale nieladnie wygladam?:classic_cool: dobrze rozumiem?:D

Gość kweushf
no fakt z malymi nigdy nic nie wiadomo :-P

Gość kweushf
mała --> zle myślisz :-)

no bo dziwnie się czuję... nie chcę poprostu faceta na jedną noc, bo takiego to bym mogła już dawno mieć, ale kogoś na stałe... i już nie wiem co jest nie tak... myślałam, że może kiepsko wyglądam, się ubieram... ja lubię w kieckach latać... mam białą, w kolorze czerwonego wina, kilka dżinsowych...

Gość kweushf
ladnie sie wypowiadasz i bardzo ladnie wygladasz :-) to moj zly dobór slow :-O

poleglam,ale szybko sie podnioslam , zeby moc napisac:P dobra koniec tego offtopu, bo sie autorka zdenerwuje🌻 :)

Gość Alchemik z Poznania
spokojnie znajdziesz kogoś na dłużej i "nie na godzinę ani dwie, lecz do końca"

kabel - ciekawy sposób przeprosin za zawalanie mojego topicu :P ale niech będzie, wybaczam :P Alchemik z Poznania - oby tak było... bo ja już naprawdę nie mam pomysłu co może być ze mną nie tak...

Gość Alchemik z Gdańska
Zwyczajnie za bardzo chcesz , miłość to towar reglamentowany a w dzisiejszych czasach dostępny wyłącznie na kartki :classic_cool:

tia... za bardzo chcę... półtora roku nie chciałam, bo nosiłam żałobę bo swoim byłym, depresja i w ogóle... chciałabym w końcu stanąć całkiem na nogi... mam pasje, uprawiam sporo sportów, dużo znajomych, trochę przyjaciół też mam, studiuję, spotykam się ludźmi, chodzę na imprezy i co z tego? nic... ech... irytujące...

Gość Alchemik z Gdańska
Kochana są ludzie którzy doświadczają samotności przez np 7 lat , więc masz jeszcze czas , przyjdzie na pewno nie dziś to jutro lub za miesiąc.

toś mnie pocieszył/ła... za 7 lat będę mieć prawie 27 i zostanę starą panną :(

życie to jeden kiepski kawał średniowiecznego trefnisia...

nie ma za co, nie przejmuj się, ja tu się jeszcze troszkę pomartwię, nie przeszkadzaj sobie ;)

dzięki za komentarze, jakby ktoś miał jeszcze w topicu coś do dodania to proszę się nie krępować :) ja tu sobie posiedzę jeszcze, może jakiś monolog przeprowadzę tak po cichutku...

Gość Alchemik z Gdańska
A ja jestem starym kawalerem :O

:)...zycie jest jak zart trefnisia ? nie !..jest jak bombonierka, nigdy nie wiesz co ci sie trafi ...masz 20 lat :) wiec taki temat zaloz za 10 lat ..teraz nie masz sie czym przejmowac a juz tym bardziej staropanienstwem :P

Gość Rett Ból
spoko z ciebie babeczka ,przynajmniej z tego co widac na tym kawaleczku, moglabys zmienic buty, te nie sa zle ale znalazlyby sie lepsze, ogolnie sylewtka spoko, ja napewno bym sie obejrzal