Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alcemi

Czy jakiś facet zwróciłby na mnie uwagę

Polecane posty

Gość Alchemik z Gdańska
To prawda facet , nie patrzy na buty i stopy no chyba że ja ale to ja jestem starym kawalerem a patrzeć na damskie buty zacząłem po wizytach na kaffe.

widzę poruszenie w męskich szeregach ;) spokojnie Panowie Rett Ból - dzięki, buty inne mam jeszcze sandałki, z cienkimi paseczkami, na koturnach, może w nich by było lepiej, ale są w brązach :) Kabelku nie denerwuj się :) może masz rację z tą bombonierką, ale... jak sie cały czas walczy ze światem dookoła, żeby stanąć na nogi i nie widać efektów, to jest to frustrujące... Alchemiku, ciekawe wnioski wysnuwasz

może masz rację z tą bombonierką">>>> wiem ze mam racje ;) jak bedziesz siegac po czekoladke wybierz najgorzej wygladajaca ...zazwyczaj sa najlepsze w smaku :) nie walcz ze swiatem..bo twoja przegrana pewna :O...staraj sie go poznac oblaskawic i gdy nadejdzie czas sciagnij mocno uzde tak by stanal deba ...pozniej juz bedzie nalezal do ciebie :)

Gość Alchemik z Gdańska
Podstawą atrakcyjności u kobiety (na te kobiety najpierw zwracam uwagę ) są zadbane lśniące włosy , mogą być nawet krótkie . Następna cecha przykuwająca uwagę to ciekawa górna część ubioru , nie musi to być coś co odsłania pępek i uwydatnia cycki, ważne aby optycznie było ładne(czyste i w kobiecych kolorach) i dobrze leżało może być trochę obcisłe. Następnym elementem jest biżuteria ,a dopiero dalej spodnie a na szarym samym końcu buty. Koniecznie łańcuszek na szyi opadający lekko w piersi.

czyli twierdzisz, że mam płynąć z prądem, tak? :o nie lubię tak...

Gość kotka222
MASZ SUPER FIGURE, NA PEWNO NIE JEDEN FACET SIE ZA TOBA OGLADA

włosy mam ciemny blond do pasa, proste, łańcuszek zawsze noszę, lekko obcisłe rzeczy lubię nosić i noszę często... czyli nie ma jednej recepty :P

heheh plynac z prądem ! nigdy !!!!!!!!!!! sam tego nie robie ! masz go poznac i oblaskawic czyli uzyc sztuczek by wszyscy mysleli ze plyniesz z pradem ....tylko ty bedziesz znala intryge hmmm z pradem pfuu pfuu przez lewe ramie

Gość Alchemik z Waraszwy
żegnam mam nadzieję że moje spostrzeżenia na coś się przydały.

Gość Alchemik z Waraszwy
Jeszcze dodam parę zdań. Najważniejsze to czuć się swobodnie , nawet jeśli wyglądasz świetnie to nie jest powiedziane że codziennie musi zaczepiać Cie 100 facetów :), pamiętaj nie liczy się ilość a jakość.

właśnie ja tez tego nie lubię :o problem w tym, że ostatnio tak zaczęłam płynąć... pogubiłam się w tym ciut trochę...

jak się miało 1,5 roku pauze to nie tak łatwo wrócić... nie wiem jak... :(

to proste ....nie rzucaj sie w nurt zycia jak glodny pies na chrzan zacznij plynac przy brzegu stopniowo sie od niego oddalajac gdy pewnosci nabierzesz ....jestes mloda i swiat nalezy do ciebie

zaufaj mi ...bedzie dobrze :) .....pojawiają się jako obcy, wnikając w nasze życie zaledwie na moment i na powrót z niego znikając. Bywa i tak, że nawet na moment nie pozostawiają imienia, po którym moglibyśmy je rozpoznać.

fajnie się z Tobą rozmawia :) zatem biorę się w garść, kolokwium do zaliczenia niedługo, a jutro trening sportowy :) dzięki za rozmowę i dobranoc :) "smutek pożegnania tak bardzo jest miły, że by dobranoc wciąż me usta mówiły" Shakespear "Romeo and Juliet" ;) dobrej nocki :)

Gość moim zdaniem to....
pisałyscie, że facet nie zwraca uwagi na buty - ok, może i nie, ale jakbyś założyła jakieś sexy szpile to Twoje nogi wyglądałyby też sexy, a na tej fotce ( bez urazy) , ale nie wyglądasz najlepiej. Fiugrę masz fajną, włosy być może też ( pod warunkiem,że są dobrze ścięte, bo jeśli są wszystkie jednej długości to porażka) , ale Twoja sukienka, a w szczególności buty to PORAŻKA, wyglądasz jak prowincjonalna dziewucha ( bez obrazy dla dziewczyn z małych miasteczek i wsi - znam wiele , które potrafią się mega fajnie i z klasą ubrać) Spyatałam mojego faceta co myśli o tej fotce ( a jest baaaaaardzo wybredmy jeśłi chodzi o kobiety) to w życiu nie zwróciłby na Ciebie uwagi ( chyba, że masz baaardzo łądną i sympatyczną buzię). Ale sukienkę masz koszmarną , buty jeszcze bardziej

Gość moim zdaniem to....
masz fajną figurę, powinnaś ją wyeksponować...nie chodzi mi tu o jakieś mini sukienki - przeciwnie..może być jakaś sukienia za kolano, ale dopasowana, sexy i podkreślę jeszcze raz - BUTY< BUTY< BUTY.

Gość moim zdaniem to....
bardzo fajne, seksowne szpilki, które są dobrze wyprofilowane, noga w nich ładnie wygląda znajdziesz np. w ALDO

dzięki za porady i ocenę, ale ze szpilkami jest jeden problem, trzeba umieć się w nich poruszać :P

Gość moim zdaniem to....
nie musisz zaczyać od azu od 10 cm., Poza tym w tym sklepie, który Ci poleciełm mają buty, które na pierwszy rzut oka wydają się bardzo wysokie, ale zamiast cienkiej podeszwy mają platformę, co daje wrażenie większego obcasa , a w gruncie rzeczy nie jest taki duży np takie http://allegro.pl/item641018315_aldo_mega_szpilki_koturna_nie_przegap_roz_38.html tylko sprawiają wrażenie mega wysokich, ale są baaaardzo wygodnie. Ja uwielbiam buty z Aldo, większość mam z ego sklepu, chodzę i mogę potwierdzić, że są wygodnie :) możesz kupić sobie jaieś szpilki i zacznij chodzić po domu, noga Ci się przyzwyczai i bedzie Ci łatwiej. Możesz też zacząć od koturn, w nich jest o wiele łatwiej

na koturnach umiem chodziś, mam fajne sandałki na koturnach :) ale jest jeszcze taki problem że mi jest naprawdę ciężko znaleść jakieś buty, bo mam niezwykle wąską stopę... :( wiecznie jakimiś wkładkami muszę je dopasowywać, pantofle z nóg mi spadają, więc nie mogę nosić...

Gość moim zdaniem to....
a jaki masz rozmiar buta???