Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alcemi

Czy jakiś facet zwróciłby na mnie uwagę

Polecane posty

Gość
eee tam całośc śliczna:) super masz figurę i włosy :)

dziękuję za komplementy :) szukam problemu w sobie, ale wygląda na to, że to jednak nie o wygląd chodzi...

silent_angel - buty boskie, ale obawiam, że bym się w nich zabiła po przejściu dwóch metrów chodnikiem :D

Gość Lili0700
taaa...sylwetka może ujdzie w tłoku ale z twarzą pewnie gorzej skoro nie ujęłas jej na zdjęciu;/;/;/

Lili0700 - nie będę tu umieszczać zdjęcia twarzy, nie ma takiej potrzeby, buzię mam całkiem przeciętną, zwyczajną

Gość odvgiksxdhn
Wszystko na zdjęciu wygląda ok, więc masz pewnie problem z pewnością siebie. Jeśli spuszczasz głowę i wyglądasz na przestraszoną, to żaden facet Cię nie zaczepi żeby Cię nie wystraszyć bardziej, nie urazić, myśli, że pewnie uciekniesz i potraktujesz go ja nachalnego. Jeśli chodzi o strój to panowie nie mają zbyt wysokich wymagań. Ma być kobieco, ale nie wyzywająco, kobieco ale skromnie i nie przesadnie, bo wtedy przychodzi na myśl, że dziewczyna się tylko stroi i jest pusta. Faceci w większości nie znają się na modzie i żaden Ci nie wytknie, że te buty były modne sezon czy dwa sezony temu. Są proste, kobiece, ładne dlatego się im spodobają. To kobiety Ci najwyżej wytkną taką sprawę. Jeśli chodzi o obcas to taki tylko w którym chodzisz swobodnie i z gracją. Jeśli się potykasz o obcasy to w ich oczach obciach i powód do śmiechu z laski, bo jaki rozsądny człowiek chodzi w butach które są niewygodne. Z tego co wiem to mężczyźni mają taki system myślenia!

odvgiksxdhn - dzięki za rady, chyba masz racje :) przemyślę twoje słowa :)

Gość fredek
jak najbardziej :) :) :)

Gość pływaczka
bardzo ładna figurka :)

Gość Alcemi.
Jedyna rzecz jaką spuszczam to woda w ubikacji , na ulicy paraduję z dumnie podniesionym czołem w którym mienią się plejadą barw ,refleksy słońca wiosennego.

dzięki :) szkoda tylko, że tak niewielu panów się wypowiedziało... no trudno

zaden facet nie zwroci uwagi tylko na figure. musisz miec tez sympatyczna buzie:) tak wynika z moichobserwacji:P tak czy siak, kazda potwora znajdzie swego amatora, wiec glowa do gory:P

Mała menda - wiem, że buzia jest bardzo istotna, ale zastanawiałam się jak ważna jest reszta w ich oczach ;)

Gość Alcemi.
A jak powiem że nie noszę majtek , ani stanika to zyskam na atrakcyjność ?

A mi kabel USB - czyli, że najlepiej opłaca się być mendą, tak? no to już przegrałam, bo niestety jestem za dobra dla innych :P dzięki

Gość fredek
zkoda tylko, że tak niewielu panów się wypowiedziało... no trudno przecież mój głos liczy się jak 1000 a może nawet więcej :P :P

Gość Alchemia złości i opieszałości
Witam Jestem podszywaczem. Reszta jest równie ważna. Zwłaszcza kobiece ubiory , chcesz zwrócić uwagę ubieraj się ciut inaczej , faceci nie znają się na modzie .ale lubią sukienki.

Gość Alchemia złości i opieszałości
Najważniejszy u kobiet jest uśmiech, jak delikatnie się uśmiechasz to już masz 20% więcej zainteresowania.

czyli jednak przyda się zapas sukienek :D dzięki podszywaczu a przy okazji... podoba mi sie twój styl wypowiedzi ;) fredek - jasne, jak 10 000 głosów :P

Gość kweushf
menda ladnie sie wypowiadasz :-) całkowicie mylme wrazenie po obejzeniu Twojego zdjecia:-) tak trzymaj 🌻 uszku