Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarkowski 32

Przydażyła mi się sprawa o której nie potrafię zapomnieć. Podła i okropna

Polecane posty

Gość napisze TYLKO JEDNO
nie bede pisała jaka to sasiadka wredna itd.bo jakbyś nie chciał to chocby ona satwała na głowie to byś nie uległ, wiec napiszę tylko jedno, nie kochasz żony naparwdę bo jakby było tak cudnie jak opisujesz to NIGDY BYŚ JEJ NIE ZDRADZIŁ CHOĆBY SIĘ WALIŁO I PALIŁO!!!!!!!! KAŻDY FACET TO ŚWINIA:( MYŚLI TYLKO PENISEM:(:(:(

Gość Jarkowski 32
Nie da się tamtej sytuacji logicznie wytłumaczyć. Ja na prawdę wcześniej o czymś takim nie myślałem. Ona tylko była dla mnie znajomą. Nawet mi się za bardzo nie podobała, nigdy wcześniej nie myślałem żeby się z nią przespać. Żona moja przy niej wygląda jak bogini piękna. Ale jak już usiadła mi na kolanach, zaczęła flirtować i mnie całować... po prostu mi stanął i nie zachowałem nad sobą kontroli:( Nie chce się tłumaczyć, ale dałem się jej podejść. Nie spodziewałem sie, ale zrobiłem coś złego. Będę pewnie teraz tego żałowała do końca życia:( Po waszych wpisach, uznałem jednak że muszę porozmawiać z sąsiadką. Chce się upewnić co ona o tym myśli i czy nigdy nie powie o tym mojej żonie. Zależy mi na tym żeby nie powiedziała. I myślę że tego nie zrobi, znalazła w mojej żonie dobrą koleżankę. Nie będzie chciała nas zranić i rozwalić naszego związku.

Gość łojajaj
zmyślona historia facet - czego nie odpowiadasz na pytania

Gość napisze TYLKO JEDNO
TAK JASNE!!!! NIE PODOBAŁA cI SIE NAWET,ALE USIADŁA CI NA KOLANA I CI STANĄŁ:o TO JA JUZ STRACIŁA WIARE, FACETOM NAWET STAJE NA WIDOK BRZYDKIEJ:o:o:o

Gość lolai78
jak nie powiesz to cale zycie bedziesz zyl w klamstwie,sasiadka jak tylko jej podpadniesz to napewno wypapla twojej zonie

Gość Elwiszyje
taka historia mogła się zdarzyć i z takich powodów są rozwody, ktoś zawsze jest winien albo winny , ktoś jest ofiarą , tematy zawsze będą wzbudzać emocje , natomiast napiszę teraz zupełnie z innej beczki , mam nadzieję że to tylko plotka jest ale rozmawiałem z rodziną mieszkającą w Paryżu , oni powiedzieli , że na pokładzie tego nieszczęsnego A330 na liście pasażerów był Wojciech Cejrowski :(

Gość waria
to ściema bo Cejrowski był dzisiaj rano w ddtvn

Gość heheeee super
Nigdy o tym nie myślałeś? Ale zrobiłeś!!! Nie mogę. Co z Ciebie za facet jak nie mogłeś odmówić. Zresztą po co u niej tyle siedziałeś i piłeś. Wciskała Ci drinki?! To Ty małe dziecko jesteś? I jesteś pewny, że to już więcej się nie powtorzy skoro zdradziłeś żonę w taki sposób, po alkoholu i tylko dlatego, ze na kolanach Ci usiadła. I do tego nie podobała się Tobie.

Gość waria
to ściema bo Cejrowski był dzisiaj rano w ddtvn

Gość
NIEGDY PRZENIGDY NIE MOW ZONIE CO SIE STALO napsules to sam cierp potraktuj to jako swoja pokute, postaraj by nigdy sie nie powrtorzylo, ale NIE MOW JEJ bo ja skrzywdzisz, zacznie sie sama zamartwiac co zrobila zle, moze cie zostawic, OSZCZEDZ JEJ TEGO to ra, a dwa PRZED SASIADKA UDAWAJ, ZE URWAL CI SIE FILM PO KTORYMS TAM DRINKUi ze NIE PAMIETASZ

Gość Jarkowski 32
Sąsiadka nie jest brzydka, ale w stosunku do mojej żony zdecydowanie jej urody brakuje. Potrafiła być naprawdę seksowna w zachowaniu. Pytaliście czemu się na to zdecydowałem? Nie mam pojęcia, nie chciałem żony nigdy zdradzać. Jednak w tamtej sytuacji czułem się tak swobodnie, wyluzowany i ona przejęła nad wszystkim kontrolę. Nie myślałem o żonie:( nie myślałem o niczym. A ona naprawdę mnie rozpaliła, żona nigdy by się tak nie zachowała... podnieciło mnie to i stało się:(

Gość
rozmowa z sasiadka tylko utwierdzi ja w przekonaniu, ze ma na ciebie haka, to wyplynie jak sie pokloci z twoja zona lub jak nie wiem ty ja zdenerwujesz albo jak bedzie chciala wiecej lepiej udawac ze nie wiesz co sie stalo, wtedy zona albo jej nie uwierzy w razie wu, albo ona sama sie zdradzi i sama sobie dosra ze cie upila

A ja znalazłam się w sytuacji twojej żony.Z tym,że ona jeszcze nie wie ,a ja tak.Gdy się przyznasz,a powinieneś,będzie tragedia.Ja ją właśnie przechodzę.O zdradzie męża dowiedziałam się miesiąc temu,a boli jak cholera i nie wiem,kiedy przestanie.

Gość
sama zostalam zdradzona i z tego powodu juz nigdy zadnemu facetowi nie zaufam do konca, juz nigdy nie bede na 100% szczesliwa, oszczedz tego swojej zonie, prosze

Gość łojajaj
co w takim razie jak sie zachowywała ta sąsiadka skoro piszesz, ze zona nigdy sie tak nie zachowywała?

Gość heheeee super
Jarkowski 32 Jednak w tamtej sytuacji czułem się tak swobodnie, wyluzowany i ona przejęła nad wszystkim kontrolę. Nie myślałem o żonie nie myślałem o niczym. A ona naprawdę mnie rozpaliła, żona nigdy by się tak nie zachowała... podnieciło mnie to i stało się takich sytuacji możesz mieć jeszcze wiele. I za każdym razem będziesz zdradzał żonę bo jakaś kobieta Cie rozpali?

Gość
barabara ja swoje tragedie przezylam 3,5 roku temu a jeszcze boli oszczedzmy tego tej kobiecie ja dodatkowo zostalam poczestowana hpv, wyleczylam sie, a ta suka niech zdycha na raka!!!

Gość heheeee super
A tak w ogóle... To Twoje żona znalazła sobie fajną przyjaciółkę, której nie trzeba było wiele czasu żeby uwieść jej mężulka

Gość szkoda żony
No i wszystko jasne: "A ona naprawdę mnie rozpaliła, żona nigdy by się tak nie zachowała... podnieciło mnie to i stało się" A więc jednak nie było tak idealnie... Następnym razem powiedź żonie czego pragniesz, może Cie zaskoczy jeśli dasz jej szanse i nie będziesz z góry zakładał, że ona by się tak nie zachowała...

Gość
oczywiscie niemowienie odnosi sie do JEDNORAZOWEGO skoku w bok, wolalabym nie wiedziec, naprawde, a wyrzuty sumienia u mojego faceta zdzialalyby swoje- wiecej by tego nie zrobil i juz jarkowski- unikaj tego typu kontaktow z kobietami, nie chodz do obcych bab bez zony, jesli juz musisz to ze wzgledu na prace, poprzestan na drinku albo nie pij bo wracasz samochodem mysle ze wyrzuty sumienia cie odstrasza od kombinowania a jakby co to nie pamietasz, moze sasiadka czegos ci dozypala do drina licze, ze wiecej tego nie zrobisz

Gość jacobs
Nie mow żonie-idz w zaparte gdyby sąsiadka jej coś opowiedziała.Masz nauczkę na przyszłość.zona ci nie wybaczy,nic nie zyskasz,stracisz rodzinę,nie przesadzaj z tymi wurzutami sumienia.Bądz świetnym mężem i milcz jak grob.Czego oczy nie widzą to serce nie boli.

Gość
jacobs- to nie w ta strone, ja POTEPIAM to co zrobil. Ale tez wiem jak sie bedzie czuc zona i to jej chce tego oszczedzic. A jego niech wyrzuty zezra gorzej jak sasiadka w ciaze zajdzie :/

Nie kraczcie już z tą ciążą, bo dopiero by było wtedy bagno. Ja na miejscu jego zony, jeśli naprawdę jest szczęśliwa i dziecko jest, nie chciałabym wiedzieć chyba. Oczywiście jeśli to był tylko jednorazowy incydent.

Gość MONA CHOJNACKA
KAŻDY FACET TO ŚWINIA PORAZ KTÓRYŚ SIE O TYM PRZEKONUJE CZYTAJAC TO TAK TAK ONI WSZYSCY ZDRADE MAJĄ WYPISANĄ NA CZOLE I TYLKO ANIOŁKÓW UDAJĄ A NAIWNE W NICH WIERZĄ FACET TO FACET ONI SĄ Z JNNEJ PLANETY NIŻ KOBIETY I DLA NICH TAKIE POSTĘPOWANIE JEST BEZKARNE I NATURALNE dlatego ciągle powtarzam róbmy tak samo

Gość Bogumiła
Myślę ,że ta wasza sąsiadka tylko czekała na taki moment. Myślę ,że na tym jednym razie się jednak nie skończy. Kiedy Jej odmówisz wtedy Ona powie o wszystkim Twojej żonie.

Gość helaa
nie przyznawaj sie bo bedziesz miał po rodzinie! dałes sie podpuscic babie! suka na to czekała musiałes jej wczesniej wpasc w oko! Udawaj głupa ze Ci sie film zerwał jak cos to ona bedzie miała przerabane u zony ze Cie rozpija jezeli tak kochasz tpo oszcedz ja zrujnujesz swoja zone a ta bab pewnie caly czas sie pusczala i dlatego tak napiprza nna facetów

Po 1 nalezy zerwac kontakt z ta baba - wredna i podłą. Sa 2 wyjścia, albo sie wyprowadzic, albo pogadaj z zona , powiedz jak było. O ile łączy Cie na prawde wielkie uczucie zrozumie. Jesli jednka jest to małżeństweo byle jakie, to nie zrozumie i wtedy raczej nie należy opowiadac niczego. jesli kochasz na prawde zone musisz byc szczery Powiedz jej, ze ona , czyli ta baba to kawał g...a i liczy sie tylko żona. jestem kobieta i ja bym zrozumiała. O ile oczywiscie bym była związana silnie z takim facetem

A sąsiadke przegonic i tylko dzień dobry i do widzenia.

Gość helaa
jestem kobieta , zona , matka i chyba bym nie zrozumiała, odrazu rozwod, nie umiałabym wybaczyc, tak jak pisze ktos wyzej , nie wiem czy nie lepiej sie wyprowadzic, zona moze sie dziwic ale powiedziec ze cie babsko podrywa

Gość ludzie, czy wy nie widzicie
że ten temat jest z przed roku????????