Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co ja głupia teraz zrobie

CO BYŚCIE ZROBILI NA MNIM MIEJSCU- CHODZI O PRACE!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam takie pytanie, byłam na rozmowie o pracę w zeszłym tygodniu i dziś pechowy wyszłam na godzinkę z domu i jak wróciłam miałam nieodebrane połączenie od jakiegoś numeru. Wpisalam go w google i się okazało, że dzwonili z tamtej pracy. Oddzwoniłam, a tutaj mi się włącza automatyznie biuro i każe mi wybieraż tonowo z kim chcę rozmawiać, no to się rozłączyłam bo gdzie ja niby teraz mam dzwonić:( No i co ja teraz mamz robić:( Wczoraj pechowo jak wyszłam z pokoju to tez ktoś dzwonił, tyle że już przed 19, ale nie z tego samego numeru, ale jak to też oni i 2 razy dzwonili to w końcu stwierdzą, że mam to gdzieś i już 3 raz nie zadzwonią:( wiem, że to moja wina, miałam pilnować telefonu, ale już po fakcie:( Co byście zrobili na mnim miejscu?:(

Gość kjkjjjjj
wybierz jakikolwiek numer i powiedz niech Cie polacza z tym dzialem

Gość mediamarkt_nie_dla_idiotow
hmm jesli Ci zalezy skontaktuj sie jakos z tym u kogo bylas na rozmowie o prace, idz tam nawet teraz!

albo połącz się z kadrami jeśli chodzi o zatrudnienie i powiedz, że byłaś na rozmowie, dzwoniono do Ciebie, ale nie mogłaś odebrać. Albo poczekaj na zgłoszenie się sekretariatu czy jakiejś centrali i powiedz to samo, albo jedź tam i powiedz to samo. ja nie widzę problemu. Zachowujesz się trochę jak nieudolne dziecko. Gdyby bardzo Ci zależało nie pytałabyś nas o taką głupotę tylko byś działała...

dobra dobra sie juz tak nie wyzywajcie na mnie:P juz i tak oddzwonili:P

nie wiem:P ide w piatek na rozmowe z dyr:P ale ztego co wmoila mi babka na 1 rozmowie to jak pani dyr zaprosi na rozmowe to raczej juz praca jest:P

chyba nie ma czego;) praca w Warcie to chyba nic fajnego:O ale i tak dzieki:)