Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tyldaaa

Zespół Jelita Nadwrażliwego- co Wam pomga?

Polecane posty

Tak sobie pomyślałam,ze ludzie , którzy maja tą samą chorobę co ja mogliby się podzielić swoimi obserwacjami co do jedzenia i nie tylko. Ja niestety mam tak,ze brzuch boli mnie co 2 dzien i to bardzo mocno.Utrudnia mi to moje codzienne zycie ;/ Z diety wywaliłam : jabłka, winogrona,kapuste,fasole,groszek,kukurydze,słodycze,chipsy,paluszki,orzechy. Zauwazylam,o dziwo,ze bardzo mi pomaga prażony słonecznik.Łagodzi moje bóle:) Tak samo jedzenie kaszy. I tutaj mam pytanie do Was.Czy macie jakies produkty , które pomagaja Wam w zmaganiu się z Tą chorobą?

Gość upupup up

Gość miałam też
ten problem,pomógł mi psychiatra :0 i to wcale nie wstyd chodzić na terapie ,w USA wszyscy tak robią :)

Gość hahahihihoho
Mnie potrafi boleć codziennie i tak tez ostatnio jest. Dlatego dołączam się do pytania... :(

hahahihihoho ja ostatnio mam bardzo stresujący okres i juz nie wytrzymuje z tym brzuchem Jesli leze i sie nie ruszam to nawet nic nie czuje.Najgorzej jest na uczelnii lub ogolnie jak gdzies jestem i cos zalatwiam. Jutro mam kolejne USG,ktore nic nie wykarze;/ Zaczelam pic duzo zielonej herbaty i torche pomaga? Kiedy Was najczesciej boli?Bo mnie w 80% lapie wieczorem ,a rano jak juz wstane to jest ok. Jak sie w dzien wkurze,to niestety tez sie daje we znaki.

Gość upupup up