Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EduS

Rasizm polaków

Polecane posty

Gość EduS

Czemu większość polaków to rasiści ? Takie wrażenie odnoszę

Gość EduS
Bardzo mi to przeszkadzać bo ja jestem Nigeryjskmim Studentem Prawa w Warszawa i cięzko mi przez to poderwać biała dupa bo biała kolega się z nich śmieją

Gość ewgywefgy
Nie wiem dlacdzwgo wg Polakow wszyscy powinni wygladac i zachowywac sie tak samo. To jest jakies pojebane. Polacy zastanowcie sie nad soba.

Gość EduS
Nie wiem ale ja się do takich nie zaliczam

Gość EduS
won czarnuchu!

Gość EduS
Weźcie się nie wypowiadajcie jak macie świrować co niektórzy ..

Gość EduS
chetnie zaraze biala szmate hivem

Gość ewgywefgy
hehhe tutaj nawet niski wzrost czy otylosc jest powodem do nietolerancji a co dopiero czarna skora. Nigeryjczykow nie powiedzieli ci ze Polacy sa bardzo nietolerancyjni i straszni rsisici ????

Gość a ja się też zgadzam
Weźcie się opanujcie polaczki sami nie jesteście jacyś idealni a na innych to gadacie worek

Gość Rahol
hmm ....Nietolerancja i rasizm to wasze hobby

Gość EduS
Nie nalezy patrzeć na narodowość bo tyle ludzi na świecie i każdy inny .. ja mam chłopaka muzłumanina i jest cudownie nam

Gość ewgywefgy
Edus dla nich kazdy powinien byc taki sam. Do tych zakutych lbow nie dociera ze ludzie sa inni i kazdy ma prawo do szczescia.

Gość EduS
Czy kiedyś będą takie czasy , że każdy żyje w zgodzie ? nikt z was nie zna powiedzenia , ze nie szata czyli też nie skóra zdobi człowieka ?

Gość EduS
To może by woleli tysiące klonów i to swojej podobizny ?

>> Nietolerancja i rasizm to wasze hobby Masz wąskie horyzonty. Moje hobby jest dużo bardziej uwznioślające - ksenofobia, rasizm, antysemityzm, homofobia, arachofobia, klaustrofobia and many, many others :classic_cool:

Gość ewgywefgy
Chyba tak, bo jak ktos w Polsce wiedzie sie lepiej to ttrzeba go udupic. Jesli ktos sie rozni wygladem to zaszczuc, a to podobno katolicki narod.

Gość Legina
Pamietaj moja droga skad sie wywodza Polacy, to najbardziej przerazjacy z ludow. Chorwaci. Upiory polnocy. Olbrzymy. Czarne dupki zawsze sie sraly ze strachu przed Slowianmi, na tyle ze musieli falszowac historie. I dlatego Polska liczy sobie 1000 lat i praktycznie nikt nic wiecej nie wie. Ale moja droga nie mysl sobie ze poludniowcy to jakies cuda wianki, miod. Sa jeszcze bardziej rasistowscy tylko ty nie masz o tym zielonego pojecia kotku i chcesz wierzyc ze tamci to sa tacy cacy i brzydcy Polacy ich tylko zle nazwyaj. To tak jak z gejami ktorzy niby sa atakowani przez prawice. Jak bys wiedziala jak wulgarni, chamscy i prymitywni w zachowaniu bywaja ci co nazywaja sie gejami, i gdybys wiedziala ze ich przewodnicy sa opplacani sowicie w celu szerzenia propagandy to wiedzialabys ze Polacy sa i tak najlepsi. W koncu jestes Polka i splodzil ciebie Polak.

Gość EduS
Wydaje mi się , ze jesteś starym dziadem na emerytce który nie ma nic do roboty tylko siedzi na forum i wszystko neguje ? nieprawdaż ?

Gość Legina
ewgywefgy Nie wiem dlacdzwgo wg Polakow wszyscy powinni wygladac i zachowywac sie tak samo. To jest jakies poj**ane. Polacy zastanowcie sie nad soba. - ------------ --- -- Co proszę? JAk trzeba być tępym aby takie dyrdymały pleść?

Gość Legina 100 poparcia

Gość EduS
Sorka a skąd ty wiesz czy mnie Polak spłodził ? : ) Mnie inne narody nie obchodzą chce żeby polska była tolerancyjna Po za tym sory ale już się trochę najezdziłam i wiem jak gdzie mówią co o kim ...chociaż z tym różnie bywa bo jak wiadomo wszędzie przeróżni ludzie

Gość ewgywefgy
No to wystarczy popatrzec jak juz male dzieci wysmiewaja sie ze swoich otylych rowiesnikow i nawet nikt nie kiwnie palcem zeby im wytlumaczyc o co chodzi. Pozniej jest juz coraz gorzej.

Gość EduS
tak racja ewgywefgy ,jednym z przykładów może być to , że jeśli mam chłopaka innej narodowości to niektórzy wręcz nie mogą tego wytrzymać a to moja miłość

Gość Legina
NO nie dziwara ze Greccy historycy nazywali tereny gdzie mieszkaly ludy slowianskie HADESEM. Stamtąd po prostu nikt nie wracal zywy ;)

Gość ewgywefgy
A co to kogo obchodzi za kogo ty wyszlas za maz nie sie zajma soba.

Gość EduS i ewgywefgy kocham wasss

>> juz male dzieci wysmiewaja sie ze swoich otylych I dobrze 🖐️ Wtedy taka psychiczna tyrka jest w stanie zmusić małego pulpeta do wzięcia się za sibie, zrzucenia zbednych ton i życia jak normalny człowiek, a nie jak zapocony grubas :o