Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EduS

Rasizm polaków

Polecane posty

Gość EduS
A teraz zapytam Kto z was kto ma takie rasistowskie podejscie do ciemnoskorych itp . zna ich osobiscie

Gość ewgywefgy
No tak bo z kaleka nie moga byc zadne kobiety, nastepna madra sie odezwala.

Gość EduS
Nie bo to ludzie zle odbieraja islam ..... zreszta niektorzy muzlumanie maja z tym problem

Gość Legina
depeche15 ja nie napisalem o tym ze chodza z czarnymi. Tylko o tym ze w kolo czarnego jest zaraz wianuszek panien, a nasi chlopcy placza po nocach :) Pamietasz przypadek tego czarnego ktory podawal sie za biednego przesladowanego politycznie intelektualiste? On sie spotykal z laskami regularnie i wiele z nich zarazil wirusem HIV. A przeciez ten czlowiek dostal nagrode TOLERANCYJNEGO w 2004 czy ktoryms tam. To jest wszssytko grubymi nicmi szyte. Tak samo jak z gejami, taki BIEDRON i te wszsytkie organizacje skad maja taka sile przebicia? Myslisz ze oni sa tacy hardzi? Za nimi stoja powazne kapitaly, bo chodzi o to zeby nie bylo naturalnego porzadku, rodziny, a jezeli chodzi o Polakow to beda mieli mimo wszystko trudny orzech do zgryznienia bo tradycyjnie slowianskie ludy wlasnie opieraly sie na RODZINIE. Nie bylo GMIN tylko RODY.

Gość EduS
No i te powiedzenie ..zapach ich skory cuchnie co ci sie w nim nie podoba wyprzede cie bo pewnie planujesz odpisac tzm prymitywnym tekstem ze sie nie myja

Gość Legina
OCzywiscie to ze zarazal HIV to jeszcze nie swiadczy ze kazdy czarny zaraza HIVem. Ale chodzi o to z jaka latwoscia mu to p rzychodzilo i to nie byly jakies glupie laski z dyskoteki tylko panny z dobrych domow, intelektualistki, walczace o toelrancje i inne bzdety przysluzajac sie roznym podejrzanym organizacja: PRosze: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Simon-Mol-zarazal-HIV-takze-w-Trojmiescie,wid,8683961,wiadomosc.html?ticaid=18231

Gość EduS
zaal no ja jakos nie zauwazam rzadnych lancuchow polek przed ciemnoskorymi

Gość Legina
depeche15 ja nie miszam polityki z uczuciami, ona sama sie miesza, do tego moja droga jest nazbyt wiele dowodow na to ze polityka miesa w uczcuiach a uczucia w polityce. Wprawdzie jak sie tak zastanowic to niewiele ma to z uczuciami wspolnego no ale to jest temat na odrebna dyskusje, ustalenie czym sa uczucia, milosc itd.

>> ch skory cuchnie co ci sie w nim nie podoba A jak mam nazwac smród? :o Po prostu ich skóra wydzila pot, który śmierdzi. A jeśli razi cie słowo "cuchnie", to możemy to nazwać - brzydko pachnie :o PS Jesteś przeczulona, poprawna politycznie do granic wyrzygania, co odbiera ci zdroworozsądkowe myślenie :o

Gość Legina
To moze wkleje ten tekst: Simon Mol był w Gdańsku we wrześniu ubiegłego roku. Brał udział w Festiwalu ===="Muzyka Przeciwko Nietolerancji i Przemocy" ======, organizowanym przez Nadbałtyckie Centrum Kultury. Nie wiadomo czy spotykał się wówczas z kobietami. Lekarze obserwują jednak wyraźny wzrost zainteresowania wykonaniem testów na HIV. Od kilkunastu dni codziennie robi je setka osób. Wcześniej było ich średnio kilkanaście - mówi doktor Ewa Zarazińska, kierownik Wojewódzkiej Przychodni Skórno-Wenerologicznej w Gdańsku. --------- Piekne!

Gość Legina
Depeche15 to sa uczucia wedlug ciebie?

Eh o homo to mi sie nie chce rozmawiac, cyt. W. Cejrowski ' z idiotami sie nie rozmawia'. co do czarnych to coz kobiety leca tez na bogatych a biedni placza. takie zycie :) a poprawosc polityczna to dla mnie brak wolnosci slowa. I poczatek apokalipsy - wspomnicie moje slowa :)

Gość Legina
depeche15 masz racje, leca na bogatych, ale gdzie te twoje uczucia :) gubiszs sie w zeznaniach

Gość EduS
nie to ty jestes przykladem typowego polaka ,ktory nie ma swojego zdania ,jest o nich pewnie zazdrosny i wierzy w to co inni mowia bo sory ale w te bajki ze z nimi pracujesz to raczej nie uwierze

hej - ja nie powiedzialam ze JA tak robie. powiem wiecej - takie cos mnie brzydzi. ale taka jest smutna prawda.

Gość Legina
ze strony kobiet uczucia??? do pieniedzy? ;) to jest raczej zacmienie uczuc, samo

Gość EduS
Wrzucacie wszstkich do jednego woraa

Gość radekk
tolerancja jest dla ludzi bez pogladow

Gość EduS
i myslisz ze ich nie mam to nibz czemu

tego nie powiedzialam. ale zaobserwowalam ze kobiety leca bardziej na takich z kasa. ale wy faceci nie jestescie lepsi - tez chcecie tylko takie super blondy dla siebie :) wiec jesli chodzi o ta kwestie to jest to raczej uwarunkwoane genetycznie. natomiast.. jesli chodzi o murzynow, to sa kobiety ktore naprawde sa w stanie sie w takim zakochac. i to bardzo mocno , bez wzgledu na kolor skory.

Gość EduS
tu sie zgodze depeche 15

a co do toleracji to znaczy tyle co akceptacja. na przyklad... ja gejow akceptuje , niech sobie zyja jak chca. ale jesli ktos w imie tolerancji chce zeby np. geje adoptowali dzieci to dla mnie glupota a nie tolerancja. i skoro jest tzw. wolnosc slowa, dlaczego do jasnej ciasnej nie moge powiedziec ze na przyklad nie odpowiada mi dwoch facetow calujacych sie na ulicy? tutaj w uk to pewnie bym poszla za kratki.

Gość EduS
raddek a to ze z gory kaydego nie przekreslam to dla ciebie brak pogldow

Gość EduS
no to mi tez akurat nie odpowiada zbztnio no ale toleruje niech se beda bo tak samo oni moga powiedziec o mnie ale adopcja to tez nie

Gość Legina
depeche15 jest mniej wiecej tak jak piszesz, niestety od dawna wszystko (prawda z falszem) ze nie potrafimy rozrozniac. Jest to tak pomieszane juz w naszych glowach od dziecinstwa ze to co w tym wszystkim jest istotne to stawianie odpowiednich akcentow. Ale ten poziom jest trudny do szybkiego przeanalizowanie i nauczenia, poza tym gdzie sie tego uczy? Nigdzie. wiele osob o nieskomplikowanych umyslach bierze to co widzi za prawde, nie dostrzega niuansow i podstepow jakie na nich czychaja, jakos przeciez trzeba zyc, a czas ucieka. Kazdy w koncu trafia tam skad przyszedl.

Gość gaga klawa
a ja się zgadzam ..Polacy rasizm się szerzy