Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vendetas

Studia to najgorszy okres życia! Po nich będę szczęśliwy !

Polecane posty

Gość vendetas

studiuje dziennie, i pracuje w weekendy na nic nie ma czasu...dokładnie na NIC...w tygodniu wracam koło 18, 19 i musze się uczyć na koła na następne dni i tak w kółko, przychodzi weekend i ide do pracy na 10-12 h. Na studiach masz mniej praw niż bezdomny chyba, profesorkowie to Bóg, sędzia i kat w jednej osobie może wszystko i jest nie do ruszenia, nawet zwolnienia lekarskie mają u mnie w dupie opuściłeś 3 zajęcia to skerślają cię z listy więc nawet w chorobie musze iść na uczelnie. Do tego 2 razy w roku sesja , okres po którym człowiek zostaje psychicznym i fizycznym wrakiem. Patrze na znajomych co poszli odrazu do pracy..koło 2 tyś na ręke czas na hobby , spotkania z przyjaciółmi itd. Został mi rok tego syfu...dopiero potem zaczne żyć...

Gość vendetas
studiuję pedagogikę na jednej z prywatnych szkół :classic_cool:

hmm wiesz zależy na jakie chodzisz te studia... ja wybieram się na zaoczne i chcę pracować dziennie :) a sesja nie zawsze musi oznaczać koniec świata. Zależy jaki kierunek studiów i jaka uczelnia.

Gość ty się ciesz że jeszcze
możesz studiować. Ja mam takie samo zdanie jak ty, ale mnie teraz czeka niepewna kariera studencka. Pewnie mnie z kreślą z listy studentów i jestem załamana:(

Gość vendetas
studia inżynierskie na państwowej uczelni więc nie poszło...

ja też chcę iść na pedag. do prywatnej. I piszą że ten kierunek to oblegane gówno ale ja mam to gdzieś :P

Gość ty się ciesz że jeszcze
i też żałuje, że na dzienne poszłam i to bardzo. na zaocznych na swoim uniwerku to mogłabym i doświadczenie zawodowe zdobyć i studiować, a tak to tyle lat w plecy mnie czeka

Gość Frytki do tego
Dajcie spokój, mnie juz wyjebali dwa razy a kolejny raz bede sie starać o studia. Studia to fajna rzecz :) Szczególnie na politechnice łodzkiej! :D