Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana99999999999

Czy wpadliście sobie w oko z partnerem od pierwszego spotkania?

Polecane posty

Gość zalamana99999999999

Witam, mam takie pytanie, czy jeśli nie wpadłam w oko mojemu facetowi na początku znajomości, tylko dopiero jak ja się przy nim zakręciłam, to czy moje obawy, że natknie się w przyszłości na osobę w swoim typie, która zrobi wrażenie od początku znajomości są bezzasadne? Czy jesteście w takim związku? czy jest szansa na dlugi staż..? Czuję się gorsza przez to. Każdego kogo pytam, mówią że było to \"coś\" przy pierwszym spotkaniu... :(

My też czuliśmy chemię przy pierwszym spotkaniu :):):) Od razu wpadliśmy sobie w oko :D Na 2 randce już się całowaliśmy i chodziliśmy za rękę ;P No i ogólnie zostaliśmy parą. Jesteśmy ze sobą już prawie rok, zamierzamy się zaręczać, jest jeszcze fajniej niż na początku. :) Więc się nie przejmuj tylko ciesz się że poznałaś fajnego faceta :)

Gość Lambii
Ja spodobałam się mojemu facetowi już na pierwszym spotkaniu. Ja sama przekonałam się do niego bardzo szybko. Po 4 randce zostaliśmy parą. :)

my się kochaliśmy na pierwszej. Wiem, wiem. Zaraz mnie zlinczujecie. Ale to było 11 lat temu, a z każdym dniem jest nam ze sobą coraz lepiej. To był strzał w 10 :D

Gość zalamana99999999999
no jak na razie większość kogo pytam :(

Ja mojemu od razu,ale on mi niekoniecznie i dopiero po 3 miesiącach się do niego przekonałam,a do tego czasu poprostu lubiłam z nim spędzać czas no i jesteśmy ze sobą już 7 lat!!! :D

A u mnie było tak, że teraz to już mój narzeczony chodził za mną dwa miesiące a ja go nie chciałam i olewałam ale w końcu tak chodził i wychodził :D No i jesteśmy 6 lat razem a za miesiąc ślub :)

Gość zalamana99999999999
No i chyba tak powinno być a nie że dziewczyna sie musi zakręcic wokół chłopaka :o

Gość zalamana99999999999
taki jeden koles moj chlopak miał z każdą ze mną nie, i niby mnie kocha :o

"mój narzeczony chodził za mną dwa miesiące a ja go nie chciałam i olewałam" "Ja mojemu od razu,ale on mi niekoniecznie i dopiero po 3 miesiącach się do niego przekonałam" albo ja źle widzę , ale to chyba niemozliwe jak można łażić tyle jak cię kopią w dupę...

Zależy od charakteru chłopaka.. Czy zamieni na "lepszy model" jak spotka.. Myślę, że to jest prawdopodobne aczkolwiek nie pewne.

Gość znam przypadek
ze zabiegał o dziewczyne przez rok w tym roku będą obchodzić 25 rocznicę ślubu moi rodzice - kochają się bardzo a moja mama u taty na kolanach siedzi jak mała dziewczynka

powinno być tak żę oboje czują do siebie chemię + dogadują się tyle że to chyba taka sprzeczność jest coś w stylu kija gdzie na jednym końcu jest maksymalna chemia i brak logiki (w sensie on ją bije ona mu daje dalej ) ,a na 2gim koncu kija jest rozsądek i logika ale brak chemii. no i cały myk polega na tym żeby gdzieś to wypośrodkować :)

Gość menzurka
a tam miezy mna a moim facetem rozwijalo sie to dwa miesiace:P na poczatku wogole nie zwracalismy na siebie uwagi a teraz swiata poza soba nie widzimy:)

Gość zalamana99999999999
znam przypadek - chodzi o twoich rodzicow? to on tak zabiegał?

Gość zalamana99999999999
menzurka a ile jestescie ze sobą?

Gość fdhr
Spodobał się od razu szarmancki, czarujący, zabawny. Chemia? Po pierwszym pocałunku poczułam, że mięknął mi nogi. To było cudowne :)

ejze ty kolesiu taki jeden sobie czy ja napisalam ze on za mna lazil i czy z mojej wypowiedzi wynikalo ze olewalam go,nie rozumiesz ze w naszym przypadku zaczelo sie od przyjazni z mojej strony,dochodziłam do tej milosci malymi kroczkami

Gość menzurka
w tym momencie 9 miesiecy:) wiem< ze to krotko ale nie mam najmniejszych watpliwosci< ze to ten jedyny:)

Gość znam przypadek
tak to mój ojciec tak zabiegał:) inaczej by mnie nie było hi,hi

mój narzeczony mi się w ogóle na początku nie podobał:D myślałam,że on i jego kolega [nadmiernie wystylizowany i jakiś niemęski] są parą cieszę się, że był na tyle uparty i nie skapitulował przy mnie teraz magnetyzują mnie nawet wspominanie, o dotyku nie wspomnę

Gość tja....
ja zawsze miałam tak, że wpadaliśmy sobie w oko od pierwszego spotkania...jestem w 3 poważnym związku. uważam, że to po prostu jest tak, że różni ludzi mają różne mechanizmy "wpadania w oko". jedni (jak ja) wiedzą od razu bo decydują po "pozorach" (wygląd, feromony i ogólna pozaświadomościowa siła przyciągania), a inni by móc się zainteresować kimkolwiek muszą go choć trochę poznać (bo inaczej nie mają po czym decydować, nie umieją po tych "pozorach"/chemii). i ja bym na twoim miejscu założyła że facet jest z tej drugiej kategorii i cieszyła się że Twój facet się nie ma zdolności zauroczenia się świeżo poznaną kobietą. no i najważniejsza rada. jesteś w związku z dobrym facetem to się tym ciesz, a nie na siłę szukaj zmartwień ;)

miedzy mna a moim mezem chemia byla od samego poczatku :) od razu wpadlismy sobie w oko, gdyby tak nie bylo czulabym, ze czego zabraklo

Gość zalamana99999999999
tja tylko on się zauraczał od I wejrzenia w innych kobietach w trakcie znajmosci naszej (zanim bylismy razem) a takze wszystkie jego poprzednie byly po I wpadnieciu w oko

Gość my tak
:))

Gość witaj autorkoooooooooo
ja jak tylko zobaczyłam mojego obecnego faceta to po prostu pomyśłałam "musze go mieć":P spodobał mi sie BARDZO od 1 spojrzenia i ja jemu też;) Po godzinie juz się całowaliśmy i chodziliśmy za rączkę:P:P:P jesteśmy para do dziś, choc to dopiero 9 m-cy zwiazku;) Kocham Cie D:*🌼

Gość zalamana99999999999
:(