Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana99999999999

Czy wpadliście sobie w oko z partnerem od pierwszego spotkania?

Polecane posty

Gość Ju...................
Heh, na pierwszym spotkaniu miałam rękę w gipsie (a z drugiej świeżo zdjęty), więc nawet się ubrać jakoś fajnie ani uczesać nie mogłam. Na drugim oczywiście też był gips, ale i kac oraz nieświeżość spowodowana brakiem wody u mnie tego dnia, a poprzedniego byłam na imprezie.:o Na trzecim do gipsu dołączyło ostre zapalenie spojówek. I co rusz coś się zdarzało, że jakoś mu sie nie mogłam spodobać. :D Ale on mi też w oko nie wpadł, więc remis :classic_cool::P

Gość u mnie jest taka chemia ze
normalnie wytrzymac nie moge.jeszcze na randce nie bylismy,ale to jak on na mnie patrzy i do mnie mowi,i rozne podteksty sa jasne jest miedzy nami ogromna chemia.marze o seksie z nim. dodam ze nie jest moim idealem,a dziala na mnie jak nikt inny(mialam zajebiscie ladnego faceta i nie bylo takich motylkow jak z tym).ma to cos. jezu dzis znowu go zobacze:)

Gość moja siostra miala tak ze
przespala sie ze swoim pierwszego dnia jak sie poznali.taka byla chemia

Gość heheheuuuu
nieźle :)

Gość nieeeeeeeeeeeeee
:(

Nic się nie martw,jak zobaczylam swojego męża,pomyślałam-Jezu,co za palant.Ale moja koleżanka się zakochała więc jakoś tak z jego kolegą wspólnie się bujaliśmy przez miesiąc wakacji.Potem mnie rzucił,drań jeden.A potem cały rok mówil mojej kolezance,że -mialeś chamie zloty róg.A koleżanka mi nie pozwolila się spotykac z nikim innym.A potem spotkaliśmy się na jej weselu i na poprawinach się publicznie oświadczył ;) Wszystkie laski którymi był wcześniej zauroczony,a nawet ta,dla ktorej mnie rzucił poszły w odstawkę.Bo mnie pokochał a to już zupełnie inna bajka.Powodzenia.

Gość gość
Poszukuję dziewczyny z lotniska Dalaman - Wrocław lądowanie 29.06.2015. Napisz. Wycieczka była w terminie 15- 29.06.2015, może była w marmaris, może ktoś zna kogoś z lotniska, albo z biura podróży. Jeśli ktoś leciał tym samolotem proszę o kontakt, może pomoże daaab@poczta.onet.pl