Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magoska

Jak poznac i pokochac policjanta ?

Polecane posty

Gość magoska

Bardzo podobaja mi sie policyjne mundury i chcialabym poznac jakiegos przystojnego policjanta, no i w perspektywie pokochac. Boje sie jednak, ze to trudne (spotkac go ).Jak to wszystko zrobic? Czy policjanci interesuja sie sztuka ? Czy lubia teatr, muzyke ? Czy tylko swoje biurka w komendzie ?

Gość napewno nie w teatrze..
Raczej predzej znajdziesz go chlejacego w jakims pubie...lubia wypic i dobrze sie zabawic

Gość magoska
Tak myslisz ? :(

Gość art of police
lubia sztuke ale miecha na boku, teatr to odwalaja wdomu po sluzbie, muzyke uwielbiaja w radiowozie a biurka sluza im.... tu wpisac mozna co sie chce. Powodzonka ! Oni sa the best

Mma bardzo duzo znajomych policjantów..niestety nawet na sluzbie podjezdzaja radiowozem po pepsi do pubu(piwo w kubku pepsi).Kazde spotkanie ze znajomymi to picie do upadlego...a potem wracaja do domow autami.Moze ja znam tylko takich,ale troszke ich za duzo na zbieg okolicznosci..

Gość hgfhghj
Ja znam kilku wartosciowych policjantow,nawet kiedys krecilam z jednym.Zazwyczaj to psy na baby i kretacze ale trafiaja sie perelki. Przy czym mowie szczerze, ogolnie sa specyficzni, badaja wszystko co sie dzieje dookola, przesadnie ostrozni i nieufni, praca ta zmienia ich charakter. Czasami tak wchodza w swoje role ze masz wrazenie, ze nic poza ich praca sie nie liczy. Partnerka? Tylko wyrozumiala,mega wyrozumiala. Musi sie liczyc z tym, ze podczas uroczego weekendu jej partner bedzie musial zwyczajnie wyjsc do pracy... Ogolnie jestem na nie ...jezeli chodzi o zwiazek z policjantem

..i oczywiscie wyrywaja wszystko co sie rusza...przyklad:znajomy gyl z moja przyjaciolka 3 lat,slub w planach itp-bawil sie na calego wykorzystujac mundur-zalal forme z jakas jednorazowa i tak sie zwiazek skonczyl

Gość magoska
A moze ci z drogowki sa inni ?

Gość hgfhghj
zawyczaj to psy na baby jak pisalam wyzej ale mam 2 bardzo fajnych i wartosciowych kolegow policjantow, szanuja swoje partnerki ,przy czym mowie ....lepiej juz szukac partnera z innej profesji

czy ja wiem czy z drogowki lepsi...sama nie jednokrotnie mialam dwuznaczne propozycje(niby zartem) gdy zostalam zatrzymana-to niby kawa,a to ladny usmiech...kazdy policjant wie ze wiekszosc kobiet uwielbia mundury i to wykorzystuja.Dobrze ich znac,ale nie konieczni wchodzic w zwiazki..

Gość magoska
Hmmmmm...czyli, zadnej nadziei...:(

nadzieja zawsze jest..choc mala-ale to tylko moje zdanie:)

Gość kieruj sie opiniami innych
to do konca zycia zostaniesz sama jak palec:)

Gość tylko nie policjant
mam w rodzinie dwoch policjantow ... i boze jak ja sie ciesze ze moj maz nie poszedl w ich slady ........ wtedy bym z nim nie byla .... poprostu takie swinie, zony zdradzaja cale zycie ;/ i aby tylko komus naje*ac pałą...... kazdej kobiecie odradzam!! od policjantow trzymac sie z dalekaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość AP AP AP
Mam przyjaciolke, ktora za kilka miesiecy wychodzi zamaz za policjanta... Powiedziala mi,ze- wiekszosc policjantow zdradza swoje zony i sa okropnymi chamami(a ona ma praktycznie codziennie z nimi kontakt i zna ich zyciowe historie, w koncu opowiadaja sobie, plotkuja, byleby zona sie nie dowiedziala... Lepsi sa zolnierze:D Za mundurem panny sznurem (za zolnierskim mundurem oczywiscie:D)

Gość Pies Zapomnij
Znam ja ich. Cholerne byczury. Złodzieje cudzych żon! Samo dno!

Gość ranyile
w niektorych z was goryczy..ciekawe co ja spowodowalo;)milego wieczorku

Gość aquaniok
witam , ja od małego gówniarza chciałam byc policjantem , mam juz 21lat i niestety nie moge poniewaz nie spełniam wymagan co do wzrostu , ogólnie to mam jakieś zboczenie do mundurów , i chciala bym miec w przzyszłości męża strażaka policjanta lub żołnieża .. tylko gdzie można poznac policjanta ? skoro oni nie mogą umieszczac sie na zadnych portalach społecznościowych ? Moze wczesniej nie robilam nic w tym kierunku zeby poznac mundurowego , ale ! .. obecnie precuje w strazy ;) i ii znam jednego strazaka który ma brata policjanta .. (niestety juz zonatego)

Gość aquaniok
Ale z tego co widze to policjanci najwięcej zdradzają ;/ wiedzą o tym ze kobiety leca na mundury i wykorzystuja to np. na wieczornych sluzbach ? :(

Gość SYLWIA nn
Poznać łatwo , wystarczy przy jakimkolwiek kontakcie dać tel.lub wizytówkę,i będzie wydzwaniał,bo jest myśliwym, na jedną randkę.Ale nie licz na uczucie,chyba że poniżenia.Obnoszą się ze swoją zdobyczą przy całej grupie wsparcia,nie licząc się z czyimiś uczuciami.Uwielbiają jak łechce się ich ego,bo podświadomie i nawet świadomie wiedzą ,że są sku.........mi.Piją,przeklinają,notorycznie łamią przepisy drogowe.Twierdzą ,że nie są monogamistami,a to znaczy ,że nie są monogamistami.

Gość SYLWIA nn
Ale prawdą jest ,że mają w sobie to "coś",bo kobiety uwielbiają męskich,odważnych,przystojnych ,niegrzecznych facetów co nierozerwalnie łączy się z uczuciem ale samotności,poniżenia,braku godności czytaj;życiem.

Gość Taka ja

Straszne to co wypisujecie . Żaden z kilkunastu jakich znam nie jest taki. To normalni faceci dla których oczkiem w głowie jest żona i dzieci. To nie zawód świadczy o czlowieku

Gość Dwójka

Temat stary, ale ciekawi mnie czy autorka znalazła swojego wymarzonego policjanta. Mam nadzieję, że nie. Na tym forum jest też wątek o zonach/ byłych zonach policjantów. Faktem jest, że zdarzają się wśród nich normalni i fajni faceci ale większość z nich to nie kandydaci na cudownych mężów. Prawdą jest iż piją, biją i zdradzają. 

Prawdą jest też to, że są specyficzni i mają w sobie to coś właśnie co przyciąga jak magnes kobiety i nie koniecznie to mundur. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Dwójka napisał:

Temat stary, ale ciekawi mnie czy autorka znalazła swojego wymarzonego policjanta. Mam nadzieję, że nie. Na tym forum jest też wątek o zonach/ byłych zonach policjantów. Faktem jest, że zdarzają się wśród nich normalni i fajni faceci ale większość z nich to nie kandydaci na cudownych mężów. Prawdą jest iż piją, biją i zdradzają. 

Prawdą jest też to, że są specyficzni i mają w sobie to coś właśnie co przyciąga jak magnes kobiety i nie koniecznie to mundur. 

Masz na myśli pałę?