Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaoczna

jaka uczelnia i jaki kierunek na topie?

Polecane posty

Gość Iwonkaaa70
Ja polecam finanse i bankowosc, przyszlosciowy kierunek, moze na wsb? Moja mlodsza siostra skorzystala tam z promocji 995 zl do 15 lipca, mysle ze sie oplaca.

Gość OE_WSB
Witam, Dziękuję za wzmiankę o naszym konkursie. Zainteresowanych ucieszy także zapewne informacja o trwającej do końca maja promocji, w ramach której oferujemy 600 zł zniżki na czesne i 0 zł opłaty tytułem wpisowego. Jeżeli mają Państwo jakieś pytania odnośnie studiowania na WSB - zapraszam. Na wszystkie chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki __________________________ Online Ekspert WSB

Gość Studencniara
O, fajna informacja, Panie Andrzeju, mam do Pana pytania. Rozważałam już od jakiegoś czasu magisterkę na WSB, ale jak na razie jestem na 2roku licencjatu w Lublinie. Co jeśli wygram w tą grę, (nie ukrywam, że zaczęłam już ostro w nią cisnąć :D), - czy jeśli wygram darmowy rok studiów będę mógl go zrealizować za darmo za 2 lata ?

Gość tomashhek
Ja już gram od kilku dni. Poluję na darmowy rok administracji. WSB fajną inicjatywę wymyśliło.

Gość to zależy co chcesz robić
w życiu. Po kierunkach ekonomicznych to raczej tylko praca w korporacji. A jak tam się pracuje- poczytaj w inernecie...Mało osób jest z takiej pracy zadowolonych. Najlepiej moim zdaniem zdobyć dobry samodzielny zawód, w którym będzie można pracować do starości.

Witam! Według zapisu regulaminu nagrodę można zrealizować tylko w roku akademickim 2014/2015. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki __________________________ Online Ekspert WSB

Gość Marcia1643
Zależy w czym jesteś dobry. Ważne jest, żeby mimo wszystko robić to co się lubi. Nawet jeśli chcesz coś humanistycznego to poszukaj dobrej uczelni i też problemu z pracą mieć nie będziesz. Zobacz ofertę Uczelni Korczaka. Kształcą nowoczesnych humanistów, poprzez nacisk na przedsiębiorczość. Zajrzyjcie do ich oferty, kładą duży nacisk na przedsiębiorczość, żeby przyszły absolwent nie miał problemu ze znalezieniem pracy.

Gość gość
Dobry jest UJ

Gość lelinderka
Myślę, że wśród uczelni prywatnych coraz większe znaczenie zaczyna odgrywać Wyższa Szkoła Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa ( przynajmniej jest tak w Poznaniu gdzie mieszkam i gdzie znajduje się uczelnia :)). Współpracuje z wieloma ważnymi instytucjami, firmami. Wiem ponieważ sama studiuję i dzięki temu można liczyć tam na dobre praktyki (fakt,ze niekiedy nie jest łatwo ponieważ wiele od nas wymagają niemniej dzięki temu można jednak zdobyć konkretną wiedzę, która przyda się na przyszłość).

Gość Ebaja
Ja skończyłam ekonomię na WSB. Najważniejsze chyba co chcesz usłyszeć to, że ma dobre opinie wśród pracodawców. Przy każdej okazji korzystaj też z praktyk - to dobrze o tobie świadczy, że chcesz się rozwijać i uczyć nowych rzeczy.

Gość oewsb
Dzień dobry, Bardzo miło przeczytać takie opinie o Wyższej Szkole Bankowej napisane przez absolwenta :) Ebaja czy studiowałaś u nas zaocznie, czy dziennie? Z ramienia Online Eksperta WSB pozwolę sobie przypomnieć, iż jutro jest OSTATNI dzień promocji w WSB - do 30 czerwca taniej aż o 1000 zł, ale za to do 15 lipca wpisowe = 0 zł :) Promocje obowiązują na KAŻDYM kierunku i KAŻDYM oddziale WSB w Polsce. Więcej informacji i pełna oferta studiów w placówkach WSB (11 oddziałów w całej Polsce!) i na naszej stronie www. Zapraszamy! :) Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia

Gość Ebaja
Studiowałam zaocznie, bo ważna jest dla mnie praca. Szczęśliwie udało mi się ją połączyć ze studiowaniem. Nie ma co się zamartwiać wyborem.

Witam, Nie wiem, czy udało się komuś z Was wygrać w konkursie, dlatego pozwolę sobie podzielić się informacją o aktualnie trwającej promocji. Zapisując się na studia do 15 lipca, można zaoszczędzić aż 1000 zł. Po szczegóły zapraszam tutaj http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-ii-stopnia, a w razie pytań bądź wątpliwości, służę pomocą. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II stopnia

Hej, Ja również zastanawiam się nad studiowaniem na WSB, z tym, że zależy mi na nauce podyplomowej. Nie chciałabym się śpieszyć do pracy, bo rynek jest ciężki, dlatego zastanawiam się nad rozwinięciem moich kwalifikacji i dalszą nauką. Interesowałam się takim kierunkiem jak zarządzanie marką i wizerunkiem firmy, biorę pod uwagę wykładowców i czesne. Może powinnam zwrócić uwagę na coś jeszcze? Pozdrawiam,

Gość gość
zdecydowanie coś na WSB w różnych miastach różne kierunki a opinie u pracodawcy bardzo dobre maja

Gość oewsb
Dzień dobry, Wyższa Szkoła Bankowa to przede wszystkim świetnie wykwalifikowana kadra PRAKTYKÓW. Pod kątem zawodowo-przyszłościowym wspieramy naszych studentów w Biurach Karier WSB (praca, staże, praktyki). Nasza oferta studiów podyplomowych: http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe Zapraszamy! :) Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia

Gość gość
Ja chce sie wybrac na jakis kierunek inżynierski tutaj www.cswi.edu.pl wiecie, po inzynierce pewna praca, z humanistycznymi roznie może być

Aby dobrze wybrać studia można wstępnie zapoznać się z ofertami pracy jakie są na rynku. Jakich ludzi szukają pracodawcy i jakie umiejętności są potrzebne by po studiach znaleźć pracę. Znam fajną stronę, gdzie pracodawcy oferują wolne wakaty i stanowiska, które są potrzebne na rynku pracy :) Strona nazywa się rekrutacyjnarewolucja.pl

Aby dobrze wybrać studia można wstępnie zapoznać się z ofertami pracy jakie są na rynku. Jakich ludzi szukają pracodawcy i jakie umiejętności są potrzebne by po studiach znaleźć pracę. Znam fajną stronę, gdzie pracodawcy oferują wolne wakaty i stanowiska, które są potrzebne na rynku pracy :) Strona nazywa się rekrutacyjna rewolucja.

podpisuje się pod słowami mojego przedmówcy! wiele tej stronie zawidzięczam, spróbowałem i było warto dziś mam fajną pracę! rekrutacujnarewolucja.pl - wejdź, nie będziesz żałować :)

Gość gość
ja wybieram sie na studium psychologiczne tutaj www.psychologia.org nie moge sie doczekac az skoncze licum i w koncu pojde tam

Gość jagodaj
Bardzo dobrym wyborem jest na studia Warszawa, która daje dużo możliwości i kierunków. Jedną z najpopularniejszych uczelni jest tu UTH, oferuje wiele ciekawych kierunków dających perspektywy. Bardzo dobrą opcją może być na przykład specjalizacja Budowa i eksploatacja dróg http://www.uth.edu.pl/oferta-studiow/inzynierskie/budownictwo/budowa-i-eksploatacja-drog/opis po której to firmy same szukają specjalistów by ich zatrudnić. Budownictwo będzie coraz bardziej opłacalne bo nasz kraj się coraz szybciej rozwija.

Gość rafciu
Zoolander 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 Zimne, stalowe spojrzenie, drapieżne oko tygrysa… tylko on potrafi strzelać spojrzeniem z siłą magnum. Powraca Derek Zoolander, największa, jedyna taka gwiazda modelingu. Piękno wcielone. Kiedy ostatnio widzieliśmy największe gwiazdy męskiego modelingu Dereka Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela McDonalda (Owen Wilson), byli u szczytu sławy, szefując „Centrum im. Dereka Zoolandera dla dzieci, które nie potrafią dobrze czytać i chcą nauczyć się innych fajnych rzeczy”, a Mugatu (Will Ferrell) znajdował się za kratkami. Od tego czasu zmieniło się wszystko, Centrum im. Zoolandera nie istnieje, a Derek i Owen żyją w upokorzeniu poza głównymi wydarzeniami świata mody.