Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studnetka - 2009

NAJCIĘŻSZY Z MOŻLIWYCH KIERUNEK STUDIÓW - waszym zdaniem????

Polecane posty

Kafe dobry relaks :) ale nie wiem czy sie z czasem wyrobię studiując 2 kierunki :P No prawo potwierdzam bo koleżanka jest i ma naprawdę dużo kucia...

Gość shire
Mechaniczne i budownictwo. Tam są pewnie rzeczy których nie da się tak wykuć jak na prawie czy medycynie.

nie wkuwam ale w przszłym roku bede musiała pewnie :O:O:O

Gość fizyka
nie wiem co moze byc gorsze :(

Gość informatyka na
UJ'ocie! Trzeba być niezłym einsteinem.

Gość studnetka - 2009
Reansumując :D Medycyna 3 Prawo 3 Budownictwo 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Automatyka i robotyka 1 Ekonomia 1 Filozofia 1 Fizyka 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1

Gość Errika
o widzę, ze ktoś się ze mną zgadza wreszcie:-) niedługo lily wam potwierdzi;-) poza tym jak się idzie z innej uczelni na poli to jest prawdziwy szok... siostra koleżanki matme studiowała, kujonka taka, poszła na budownictwo i dała sobie spokój po semestrze...

Gość tak uwazam
konstrukcje budowlane na politechnice i medycyna Prawo to dla kujonów dobre.

Gość nie jarze o co ci chodzi
medycyna naujocie jak chuj

Gość przyszła inżynier
kończe budownictwo - trzeba poświęcić bardzo dużo czasu na naukę i projekty!!! Inni się bawią, Ty liczysz np. konstrukcje stalowe :)

Gość byłam autorką
chłopie nie zakłócaj mi wyborów! :P Bo nie wiem czy jak ktoś mi tak powie to mam to liczyć jako głos ujemny czy nie :P A jak to tama goczi na początku trzeliło filozofie to nie była bzdura!?

Gość ja bym też powiedziała
automatyka i robotyka - polsl - kss :O i nie masz życia

Gość byłam autorką
Budownictwo 3 Medycyna 3 Prawo 3 Automatyka i robotyka 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Ekonomia 1 Filozofia 1 Fizyka 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1

Gość Errika
no stal jest straszna;-) ale na razie najbardziej prze****** mają drogi i mosty, potem pewnie konstrukcje, reszta już trochę mniej...

Gość instrumentalistyka-fortepian
ej no ludziska...graliście kiedyś na jakims instrumencie?...wkuwanie to jest pikuś przy tym, co musza zrobic instrumentaliści, wogóle muzycy i jeszcze dodałabym aktorów.bo to nie jest wyuczenie sie pewnych regułek, wzorców, ale praca nad całym sobą, nad swoimi emocjami które trzeba przekazac we właściwy sposób...tego trzeba sie uczyć bardzo długo, a na prawo, czy medycyne może isc prawie każdy, kto kapuje matematyke, albo potrafi wkuwać...

Gość byłam autorką
Budownictwo 4 Medycyna 3 Prawo 3 Automatyka i robotyka 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Ekonomia 1 Filozofia 1 Fizyka 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1

Gość byłam autorką
fortepianistko! Ale takich kierunków w ogóle nie można brać pod uwage! Chodzi o kierunki na która "każdy moze się dostać jak się pouczy". A na fortepian to nie moze sobie iść każdy bo uczyć grac się trzeba od ilu od 6 roku zycia? Więc taki wybór nie należy do nas tylko do genów, rodziców, talentów itd itd. Nie to co z nauką matematyki której uczyć się moze każdy do woli.

Gość yalis
BIOTECHNOLOGIA (na dobrych uczelniach) (!) - połączenie nauk przyrodniczo-matematyczno-fizycznych) -wymaga mnóstwo kreatywności, zapału i motywacji, -a także mnóstwo czasu na zakuwanie (nie tylko w sesji!)

Gość fizyka teoretyczna

Gość byłam autorką
Budownictwo 4 Medycyna 3 Prawo 3 Automatyka i robotyka 2 Fizyka 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Biotechnologia 1 Ekonomia 1 Filozofia 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1

A my elektronicy mamy gdzieś takie rankingi. Bo elektronika to nie studia to styl zycia :P NIkt w was by tu nie przeżył a my to kochamy. Paaaaasja się liczy.

Gość byłam autorką
Budownictwo 4 Medycyna 3 Prawo 3 Automatyka i robotyka 2 Fizyka 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Biotechnologia 1 Ekonomia 1 Elektronika 1 Filozofia 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1

Do jasnej cholery! Wypieprzaj mi z moją ukochaną elektroniką z tego nic nie wartego rankingu ale już!!!!! :classic_cool: