Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studnetka - 2009

NAJCIĘŻSZY Z MOŻLIWYCH KIERUNEK STUDIÓW - waszym zdaniem????

Polecane posty

Gość camei
popieram -biotechnologia:O a kto tu podał filozofię??!!! przecież to najłatwiejszy kierunek jak może być😭 autorko,czem prędzej to wykreśl.....:P

:P A ja podałam filozofię na początku topicka nawet uzasadniłam dlaczego ale autorka najwyrażniej nie zrozumiała moich intencji :classic_cool:

Gość no nie przesadzajcie tak
z budownictwem, nie jest aż tak źle, wolę to niż medycynę, dla mnie na każdej polibudzie więcej się pije niż zakuwa i nie warto się wybierać na uniwerek

Gość ameeliaa
Ja też uważam, że medycyna.

Gość pedagogika historia

Gość byłam autorką
Nie musisz się tak od razu złościć tama goczi Budownictwo 4 Medycyna 4 Prawo 3 Automatyka i robotyka 2 Fizyka 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Biotechnologia 1 Ekonomia 1 Filozofia 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1

Gość instrumentalistyka-fortepian
ok, trzeba było pisać, że nie chodzi o "takie"kierunki, zresztą jeżeli ktoś sie nie uczy matematyki od 7 roku życia, to też nie dostanie sie na robotyke czy budownictwo.a poza tym ja uczyłam sie grać tak na poważnie od 14roku życia, więc...a talent do matematyki tez trzeba mieć.nie widze powodu do nieliczenia się z "takimi"kierunkami...ale może sie myle..

Gość wet na SGGW
weterynaria - dla każdego zwierzątka uczysz się z osobna :)

Gość budowlanka
budownictwo - przejebane, bardzo ciezko skonczyc

Gość kartofel pospolity
zgadzam sie z tym że automatyka i robotyka kss. Kończyłem tą specjalizację, o mało co mnie do psychiatryka nie wzięli.

Gość Errika
no powiedzmy, że nie jest tak źle, w przerwach między projektami tylko pijemy;-) no ale inne kierunki są jednak łatwiejsze... a będąc leniem i pijakiem to na prawdę jest ciężko;-) na medycynie przynajmniej studenci sa przyzwyczajeni do takich jazd... poza tym ja też wolałabym się uczyć, egzaminy to już naprawdę sama przyjemność, wisienka na torciku;-)

Gość byłam autorką
Budownictwo 5 Medycyna 4 Automatyka i robotyka 3 Prawo 3 Fizyka 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Biotechnologia 1 Ekonomia 1 Filozofia 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1 Weterynaria 1

Gość byłam autorką
nie policzyłam jednego głosu dla biotechnologii Budownictwo 5 Medycyna 4 Automatyka i robotyka 3 Prawo 3 Biotechnologia 2 Fizyka 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Ekonomia 1 Filozofia 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1 Weterynaria 1

Gość konstruktor
lekarz odpowiedzialnosc duza, a konstruktor wiezowca to nie?? b. ciezki kierunek, potem zdac uprawnienia - katastrofa!!

Gość konstruktor
chodzi oczywiscie o kierunek budownictwo

Gość yalis
nie no!!!!! >>> koleżanki z pedagogiki, nie byłyście na innych PRAWDZIWYCH kierunkach więc proszę mi to herezji nie wypisywać😠 widać jak ciężko jest po tych wszystkich nauczycielach w szkołach:O

Gość byłam autorką
Budownictwo 6 Medycyna 4 Automatyka i robotyka 3 Prawo 3 Biotechnologia 2 Fizyka 2 Mechanika i Budowa Maszyn 2 Architektura 1 Ekonomia 1 Filozofia 1 Informatyka 1 Instrumantalistyka 1 Pedagogika 1 Pielęgniarstwo 1 Resocjalizacja 1 Weterynaria 1

Gość byłam autorką
ej słuchajcie. A to "automatyka i robotyka" to jest jeden kierunek? Czy to sa dwa jeden automatyka i drugi robotyka. Bo w sumie może to są 2 rózne a ja licze je jako jeden.

Gość Errika
budownictwo wysuwa się na prowadzenie;-) czas wracać do projektów...

Gość Errika
jeden

Gość ja uważam że
prawo i medycyna ;(

Gość ja głosuję na budownictwo
:D

studiuje prawo i jest ciężko ,ale myślę, że to medycyna jest najtrudniejsza. Po pierwsze studia medyczne trwają najdłużej (6 lat). Po drugie nie dość ,że zajęcia są od rana do wieczora to jeszcze jest dużo nauki, masę łaciny do wkucia, i oprócz tego wiele rzeczy do zrozumienia z biofizyki , biochemii

Gość biotechnologia
raz , ze bardz duzo zajęc i długie godziny spędzone w laboratoriach. Zajęcia czesto miała od 8 rano do 17 czasem nawet 19 wieczorem wszechstronnosc umiec zawrówno matematyka i fizyke jak duzo uczus sie na pamiec .

Gość inz. budownictwa
inż. budownictwa - 8 sem. czyli 4 lata mgr - 4 sem. czyli 2 lata = 6 lat, + 3 lata praktyki aby móc zdawać egz. o uprawnienia i coś mieć z tego wykształcenia

Gość tralalalalala
technologia drewna

Gość bio-technologia
mnóstwo zajęć, biochemia (!) w małym paluszku opanowana, mnóstwo łaciny, matematyki, biofizyki, chemii, cała przyroda, mnóstwo labolatoryjnych technik do opanowania

Gość zapalona
Ja uważam, że medycyna jednak najcięższa.