Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nieeeeeeeeeeeeee

Cholera nigdy nie przedam tego mieszkania!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o nieeeeeeeeeeeeee

Mam juz dosc, chcemy planowac slub ale dopoki nie bedziemy miec gdzie mieszkac nic z tego, dostalam po babci mieszkanie (47 m) ale w innym, mniejszym miescie, chce je sprzedac i wziac nieduzy kredyt i kupic cos w naszym miescie, problem z tym ze nie moge tego mieszkania sprzedac!! Dalam ogloszenie do lokalnej gazey, na gratka.pl i inne serwisy lokalne i nic!!! Dzwonil tylko jeden facet ale powiedzial ze za drogo??!! Ale cene to dokladnie 3 tys za m2!!!!!!!!!!! A w takich cenach chodza mieszkania w tym miescie, w dodatku to jest samo centrum, rynek doslownie:( No mam juz dosc, stoimi w miejsu, a ogloszenia daje juz od ponad rok, niec nie mozemy zaplanowac :(((((((((((((((

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
przepraszam, mialo byc ogloszenia daje od ponad pol roku

Gość orange 5555
gdzie to mieszkanie?

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
podkarpackie

Gość orange 5555
to szkoda...

jest wlasnie po bumie mieszkaniowym, trudniej o kredyty, malo mieszkan sie sprzedaje i ludzi wola kupic nowe a nie uzywane

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
czy moge w oknie tego mieszkania umiescic informacje ze sprzedam mieszkanie i numer tel.????

Gdzie masz to mieszkanie - w jakim mieście - może mogę pomóc

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
podkarpackie, dokladnie to debica

teraz jest "kryzys" i skończyło się szaleństwo cenowe nieruchomości (i dobrze dla kupujących)

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
Leviatan, aale to nie jest wygorowana cena...

Wiem ale teraz wszyscy czekają aż ceny spadną a jak ktoś się uprze i ma czas to znajdzie tanio mieszkanie

Gość 3 tys w malej miejscowosci
na podkarpaciu to moim zdaniem tez za drogo ;)

Jeśli są odpowiednie warunki to wynajmij na jakieś biuro lub pracownię

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
ale takie sa tam ceny, widzialam mieszaknie wystwaione na przedaz na tej samej ulicy i ten sam rok budowy i nawet ta sama powierzchnia (wiec mozliwe ze to ten sam blok) za 245 tys.......

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
jest to 2 pietro wiec na biuro niebardzo, poza tym ja potrzebuje gotowki :(

wiesz co za prawie 250 tys to ja wolałabym sobie domek postawić z prefabrykatów. Stan deweloperski ok 2500zl za m2. I przedewszystkim wolność tomku w swoim domku :P

Gość estate agent amator
Do kogo Ty masz pretensje?:) Spusc z ceny to i klient sie znajdzie,a To ze inne inne wystawione sa za tyle to nic nie znaczy. TWoje mieszkanie jest warty dokladnie tyle ile ktos jest gotow zaplacic!!

Gość tjaaaaa....
właśnie, widziałaś wystawiona na sprzedaż mieszkanie, za określoną kwotę ale ogłoszenie wisi nadal i nikt go nie kupił bo jest za drogo

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
no tak ale moje jest o 100 tys tansze, cena rowne 3 tys. za metr, czyli zupelnie normalna :) Nie oddam go tez za bezcen :( Mozna umiescic informacje w oknie o sprzedazy??? To jest [rzy rynku, duzo osob przechodzi tamtedy, tylko czy tak mozna??

Gość maja322
moze idz do agencji nieruchomosci oni sie na tym znają wycenią za ile to mieszkanie moze zostac sprzedane - ja w krakowie sprzedawalam nowe mieszkanie 5 lat w nowych blokach 44m ,2 pokoje i wzielam 230tys.

Gość estate agent amator
wszytsko mozna,,,,,wystaw ogloszenie w oknie . Jak sama widzisz te 3tys to i tak za duzo,,,albo cena w dol albo nikt nie go nie kupi....a to ze Ty oddasz za bezcen to juz nikogo nie interesuje....Moze jego cena podskoczy za pare lat,a moze jeszce i spadnie....Przespalas moment trzeba bylo sprzedawac rok temu,,,,a ten nowe z narzeczonym to tez poczekaj troche bo za rok kupisz za 20% mniej....no albo budujcie domek jak ktos tutaj poradzil....

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
w ogole to ten facet ktory dzwonil powiedzial ze za 120 tys. to on kupic 5 mieszkan....no super, wiez zyczylam mu powodzenia, a kiedy na konciec mu powiedzialam ze to sprzedaje za roznwv 3 tys. za matr to powiedzial ze wydawalo mu sie ze wiecej....wkurzyl mnie:(

jeżeli można obklejać samochody na sprzedaż to dlaczego nie możnaby mieszkania ?? swoją drogą nie wiem w jakim mieście masz to mieszkanie, ale u mnie w Bełchatowie (łódzkie) sąsiedzi 2 lata bujali się z mieszkaniem. Ostatnio sprzedali je (48m2) za 150 tys. Mieszkanie wyremontowane, urządzone, w zadbanym bloku 4pietrowym ich na 2p. blisko centrum.

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
To tez jest po remoncie, no moze ewentualnie okna mozna by wymienic. Jest w malym bloku z cegly, z wpisem do ksiag - czyli wszystko chyba z nim jest ok :)

Gość hehehe ja tez
j ateż jestem z dębicy i powiem ci że 3000to wielka przesada jek na to miasto.

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
no ale przeciez po tyle chodzą tam mieszkania??!! czy cos przegapilam?

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
a poza tym - kolejny problem - mam tam nadal lokatorow, mieli sie wyprowadzic w maju ale cos tam sie im opoznilo - buduja dom - i poprosili o czas do konca czerwca, a przeciez ich nie wyrzuce

Gość hehehe ja tez
w tym mieście zarobki ludzi są bardzo niekie w watpie żeby dał ktoś 3tys, zresztą centrum w ebicy to nie jest atrakcja