Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbibbelot

Dlaczego niektóre dziewczyny nie potrafią o siebie dbać i tyją ?

Polecane posty

Gość bbibbelot

Są nienormalne i nie wiedzą skąd bierze sie nadwaga ? Czy po prostu myślą, że faceci będą je kochać nawet wtedy, gdy będzie je trzeba toczyć pod górkę ? :-o Zadbana dziewczyna to tylko SZCZUPŁA dziewczyna. Gruba nie ma klasy, poci sie, smierdzi, je za dwoje Po co komu taki balast ? Dlatego normalni faceci wybierają szczuplutkie zgrabniutkie niunie :-) Naturalne, które nie jedzą więcej jak ważą ( jak to robią kaszaloty:-p ) SZCZUPŁE NIUNIE GÓRĄ :-) Amen.

Gość a moze nie kazdej zalezy
na smierdzacych kutasach.... myslisz dziecko, ze facet to szczyt marzen? niektore maja to w dupie... a tyja, bo tez maja w dupie ladny wyglad.... wola dobre samopoczucie spowodowane smacznym jedzonkiem, niz wyrzeczenia dla jakis spodni... d

Gość wwwww2222
a dlaczego faceci tyją i ni edbaja o siebie ? pija piwsko w knajpach i cuchną pózniej ????

Gość sok owocowy kubus
taaaaaa....coz,niektorzy faceci niestety lubia anorektyczki....ja tez musze zrzucic 'walek' na brzuchu,jestem niepiociagajaca i w ogole chyba pasztet (choc wage mam w porzadku,najnizsze bmi w normie,ale 'mam tluszcz' w zwiazku z czym nigdy sie przed nikim nie rozbiore no chyba ze schudne i bede kosciotrupem)

Gość T1omasz
ja też wolę brzydszai szczuplejszą niż aldniejszą a kluchę a potem są pytania dlaczego nie chce sieze mna mąż kochac, jak się tuczy dupsko to tak jest

taaaaaa....coz,niektorzy faceci niestety lubia anorektyczki....:" nie wiem czemu , dlaczego i co siedzi w głowie kobiet które jesli słysza słowo szczupła,zgrabna i o normalnych wymiarach zaraz rodza im sie skojarzenia z anoreksja ? troche to smutne !!!

Bo niektórym laską nie zależy na wyglądzie zewnetrznym, dlatego tyja i mają w dupie to jak wyglądają. Proste!

Ale szczupła nie oznacza od razu anoreksji - czy wy nienormalne jesteście ? :-o Największy ubaw miałem z debilki, która napisała że woli się najeść niż wyglądać :classic_cool:

Gość sok owocowy kubus
REGRES-poniewaz niektorzy faceci wlasnie nie toleruja tluszczu u kobiet i podobaja im sie kosci...

sok owocowy kubus wiec uwazasz ze szczupła kobieta = anoreksja :D ??? to co w takim razie powiedziec mozesz o anorektyczkach pokroju wagi 35 - 40 kg ? soczek strzelam w ciemno :) MASZ NADWAGE !!! ?

Gość hala bala
Dodajmy ULAMKI! Szczupla/y to slowo okreslajace BUDOWE CIALA a nie jego grubosc. Jezeli chodzi o chudzielcow to sa tak samo niezdrowi jak grubielce. Ja raczej wole kilka kg do przodu niz do tylu, ale na wszystko jest sposob.

Gość hala bala
sok owocowy kubus a wiesz dlaczego lubia kosci? Bo lubia obgryzac, podgryzac.

Gość hcvhgv
Na nadwage najleprzy jest seks seks duzo seksu :), ja wole jak kobieta ma kilka kg wiecej ale ladna twarz bo wage mozna zmiejszyc ale ch....ego ryja juz nie zmienisz, pozatym panie o wymiarach modelek mnie wogole nie kreca, minimalna waga to taki stosunkek 50 kg przy 158 ponizej nie wchodzi w gre, ale coz sa gusta i gusciki.

Gość ale mnie rozbawił
"tuczy dupsko" błahahahahah

Gość Do Autorki topiku 1298457
Jesteś jeszcze młoda i glupia, zycie Cię kiedyś nauczy, że są rzeczy ważniejsze niż \"figura niuni\". A mowienie w ten sposób jest zaściankowe, niestety...

Gość sok owocowy kubus
regres-wlasnie o to chodzi ze jestem szczupla! mam bmi najnizsze w normie ale mam pare gram tluszczu na tylku a mojemu facetowi sie to nie podoba rozumiesz?! po prostu mam nie miec tluszczu ani grama...

Gość mamusia ... 24
Popieram autora topiku. Jeszcze przed urodzeniem dziecka wiedziałam że nie chcę wyglądać jak typowa "matka-polka" i zaraz po porodzie starałam się wrócić do zgrabnej sylwetki i ... udało się ! Nie wyobrażam sobie tycia do takich rozmiarów jak niektóre kobiety ! Kobieta nie ma wyglądać ani jak wieszak ani jak wieloryb ... powinna być po prostu szczupła z odrobinką ciałka tam gdzie trzeba :) To moje zdanie :)

Gość Ju......
Każda dziewczyna potrafi być szczupła i utrzymywać wagę. Ale nie każda chce. :P A z tym śmierdzeniem i jedzeniem za dwoje albo toczeniem się to juz przesada. :o Po prostu nie każda kobieta musi rygorystycznie pilnować wagi, żeby czuć się atrakcyjna. :)

Gość sok owocowy kubus
no wlasnie-a niektorym facetom to 'cialko'sie nie podoba po prostu,gustuja naprawde w anorektyczkach-czyli skora i kosci,ani grama tluszczu...To to chyba normalne nie jest..

Gość ale mnie rozbawił
kobieta musi mieć wydech okazały - taki że jak usiądzie to tlenu brakuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość sok owocowy kubus
pewnie ze nie jest...ale wiadomo,od kobiet sie 'wymaga'...

sok owocowy kubus masz 2 wyjscia 1/ kupic na mango pas niwelujacy tłuszcz 2 zmienic faceta :P nie wierze ze bedac szczupła i zgrabna twoj facet zauwaza taki szczegół

Gość mamusia ... 24
WZH ... bo wróbelek je tyle ile sam waży ;) Cóż...gusta są różne - jeden facet będzie chciał anorektyczkę a drugi grubą kobietę ... Mnie nurtuje tylko jedno ... obcy faceci mnie podrywają z mój już niebardzo :(

Gość hala bala
Wielki Zderzacz Hadronow ale pleciesz androny, po pierwsze nie ilosc jedzenia a jakosc jedzenia po drugie skad wiesz co ona je w ciagu dnia? Jestes jej siostra syjamska?

Gość sok owocowy kubus
regres- bo ma pierdolca na tym punkcie... na pas nie mam kasy niestety...poza tym mi taka pierdola naprawde nie przeszkadza...Jednak faceci to pooyeby maksymalne...

Gość mamusia ... 24
a po co on ma ciebie podrywac skoro jestes mamusia juz? Dziewczyno koniec, sskonczylo sie zycie jak w madrycie, jestes matka teraz i musisz zacac sie zachowywac jak m atka.

Gość hala bala
sok owocowy kubus nie przesadzaj, mnie to nie przeszkadza