Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbibbelot

Dlaczego niektóre dziewczyny nie potrafią o siebie dbać i tyją ?

Polecane posty

Gość mamusia ... 24
Halo ... to jak mam dziecko to nie mogę liczyć na adorację ze strony własnego faceta ? :o ... To pewnie powinnam kupić sobie trumnę i położyć się w niej i czekać na swój czas :o ...

sok owocowy kubus nie wierze ze twojemu facetowi przeszkadzało by to w jakim kolwiek stopniu :D Obawiam sie ze nie piszesz nam prawdy :P:P:P

Gość polscy faceci sa zakompleksien
wiekszosc z nich nie potrafi zrozumiec, ze obfite ksztalty tez sie moga podobac. Sama jestem szczupla, mieszkam za granica i mam znajomych Anglikow, czesto gadalam z nimi, ktore dziewczyny z pracy im sie podobaja i wiesz co?? Wiekszosc z nich rzucala takie teksty: nie, ta jest za chuda, ta nie ma tylka, ale ta to tak, fajne ma ksztalty, i wcale nie mowili o tych najchudszych dziewczynach, tylko takich, ktore maja piersi i tylek.

sok owocowy kubus wybacz ale wymagac to On moze najpierw od siebie poźniej od Ciebie idealnego wyglądu. To jest chyba logiczne że każdy ma chociaz troche tłuszczu tu i tam. A skoro tak mu zalezy na "beztłuszczowej dziewczynie to moze niech sobie znajdzie kulturystke. Mam nadzieje ze masz na tyle rozumu w głowie ze nie katujesz sie dla Niego jakimis dietami zeby zrzucic każdy niby zbedny gram

Gość sok owocowy kubus
hala bala bo Ty normalna/y jestes

Gość hala bala
dziewczyny maja piersi i tylek ? o ran! jak to mozliwe!?

Gość hala bala
sok owocowy kubus jak normalny? A twoj facet to jest jaki?

wcale nie mowili o tych najchudszych dziewczynach , tylko takich, ktore maja piersi i tylek." no piersi i tyłek to chyba wszystkie maja :D

Gość sok owocowy kubus
regres-tak,jasne,nie pisze prawdy bo jestem gruba faktycznie...moze faktycznie,przy 170 cm waze 60 kg...

Gość polscy faceci sa zakompleksien
Ktore maja wieksze piersi i tylek, lol, wymieniali takie, ktore dla polskich facetow bylyby grube, a te jak dla mnie "idealne" mmowili, ze maja za maly tylek, albo ze sa za kosciste.

Powiem wam, ze fakt przytylo mi sie po zimie,ale dalej nie wygladam jak kaszalot, poprostu normalnie.Chce schudnac te pare kilo, ale....moj facet marudzi, ze nie chce,zebym wrocila do "przedzimowego" wygladu,bo...ten zimowy tluszczyk skupil sie glownie w cyckach:) Z drugiej strony to jednak prawda,ze faceci nie zwracaja uwagi na naprawde grube dziewczyny,dla mnie to w sumie troche zrozumiale. Niestety,wielu facetow takze ma problemy z waga, targaja przed soba brzuch jak kociol ale wymagaja od dziewczyn perfekcyjnej figury..:/

Gość sok owocowy kubus
to ile powinnam ważyc przy 170 cm wzrostu??

Gość sok owocowy kubus
regres-tak,chudzina nie jestem,ale jestem NORMALNA chyba!? choc pewnie zaraz sie dowiem ze jestem faktycznie grubasem...

Gość hala bala
ile wazyc? To zalezy od budowy ciala. Od 50 do 70 kg.

Gość sok owocowy kubus
regres-do takiej wagi nigdy nie udalo mi sie zejsc,wazylam keidys 60 kg.Teraz mam 10 kg mniej

Gość sok owocowy kubus
70* bylo,pomylilam sie

Ja uważam ze 170/60 jest ok. Sama mam 172 i waze 57 kg. Coprawda dopiero od kilku miesiecy mam taka wage bo wczeniej to max było 55 a w skrajnych przypadkach nawet 48 - 49. Teraz czuje się dobrze, ale chciałabym przytyc jeszcze z 3 kg. A do poprzedniej wagi nie mam zamiaru wracać, bo źle się z tym czułam i wiem sama ze źle wyglądałam.

soczek jak najbardziej miescisz sie w normach :D ale jeszcze pół kilo i wskoczysz w inny pułap :p wtedy to 10 pkt karnych i 500 pln za przekroczenie bedziesz musiał ujścić w kasie PAK* *Polskie Anorektyczki Kafeteryjne :P

Gość sok owocowy kubus
dzieki Regres:) juz mi lepiej bo juz zwatpilam czy wszystko ok z ta waga:)

taaa na kafe każda która nie ma niedowagi jest gruba 170/60 to normalna budowa ciała,schudnij z 5 kg wtedy na kafe napiszą ze jesteś ok.

Gość fffffff
bez wzgledu na to czy gruba mówi ze jest jej dobrze czy źle i tak by chcial wyglądać jak szczupła modelka wiec o czym my gadamy. nie każda dziewczyna musi być szczupła mało przystojni faceci też chcą poruchać