Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tghtrhfg

faceci co dla was jest gorsze u kobiety.....................

Polecane posty

Gość tghtrhfg

rozstepy czy celulit?? co was bardzej brzydzi i czego bardziej brzydzicie sie dotknac ;) prosze o szczere opinie

Gość tghtrhfg
niedbanie czyli co?? brud za paznokciami czy brak dbałosci o figure??

Gość tghtrhfg
to pytanie chyba nie jest dla was zrozumiale :O

musi się myc żeby była czysta paznokcie u rak i nóg zadbane włosy nie przetłuszczone, delikatny makijaż :) nosić ładna bieliznę :)

Gość miodowa kawa
panowie Cie nie odpowiedza konkretni, bo nie wiedza co jest co alnbo nawet jak to wygląda:D no i moze niech tak zostanie :classic_cool:

Gość wypowiedziały się
czarne nicki reprezentujące mniejszość homoseksualną tego forum :D

Gość obwisle cyce
tooooooooo jest feeeeeeeeee

widać ze autorka ma troszkę puste myślenie :o :o jeśli kocham to nie ważne są rozstepy czy celulit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tghtrhfg
nie ja nie mam pustego myslenia... poprostu wiem ze dla was facetów liczy sie tylko wyglad... nie mow ze nie ..:O

Gość miodowa kawa
tak masz racje, Zlociutki, ale jak kochasz to niewazne czy ma przetluszczone wlosy czy nie, prawda? taki sam tok myslenia... czyli od razu moze napiszmy-jak kocham, to moze byc potworem:p

Gość tghtrhfg
:D:D:D ale kto by pokochał potwora :P chyba ze najpierw bedziemy pieknisiami a potem se wrzucimy na luz :D

Gość jaaaaasne takie gadanie
a co za roznica czy cellulit czy tluste wlosy? Jedno i drugie wglada oblesnie. Wiec nie rozumiem czym to sie rozni. Wolalabym miec tluste wlosy niz rozstepy na przyklad. Wlosy zawsze mozna umyc ;)

Gość miodowa kawa
po prsotu Zloty nie wiem co jest co i chyba mu bardzo nie przeszkadza, no i dobrze. niech tak napisze, a nie takie pierdy "ze jak kocha" :O

Gość miodowa kawa
a ja nie mam cellulitu ani rozstepow, ale nie nosze ladnej bielizny, no i kto mnie pokocha 😭 :D

Gość tghtrhfg
no i ztkało kakało, nie dziwie mu sie :P

heehhehh jestescie zabawne heehhehhe dbanie o siebie a rozstepy czy celulit to jest inna sprawa pierwsze to jest zwykle lenistwo!!!!!!! które trzeba tępić!!! a drugie to nie koniecznie z naszej winy :o :o :o Wygląd dla mnie tak bardzo się nie liczy :) ważniejsze jest osoba jej charakter i czy dobre ma serduszko :)

tak oczywiscie :O Przyznalbys sie przynajmniej, a nie oczy mydlil :P

a tluste wlosy to tez nie musi byc wina lenistwa... Mialam kolezanke, ktora jak rano umyla wlosy to po poludniu juz miala tluste straki...

Gość tghtrhfg
taaaaaaaa a reszta facetów sie smieje z kobiet które maja dobre serduszko ale urodziwe nie sa... bo dla was panów po co u kobiety dobre serduszko :O jak to sami powiadacie....... sranie w banie!! chyba ze zloty jest rzecziwiscie z inkszej planety :D

Gość dobre serduszko to sobie mozna
w D... wsadzic, jesli sie nie ma pozostalych czesci ciala w "dobrym stanie" :P

macie jakieś archaiczne myślenie :o :o teraz jest najważniejsze charakter osoby :) bo jest się ze sobą na całe życie :) a uroda przemija!!!!! Jeśli rano umyje a wieczorem ma tłuste włosy to trzeba leczyć!!

Leczyla... Ale leczenie na niewiele pomagalo ;) Z celulitem tez niby mozna walczyc :O Rozstepy mozna sobie operacyjnie wyciac... W sumie nos tez mozna poprawic. Glupie gadanie ze wyglad nie wazny. To tylko gadanie!

Leczyla... Ale leczenie na niewiele pomagalo bo trafiała to szarlatanów i fachowców do dupy!!!!!!!!! Poste buraki i dresiarze patrzą na wygląd :o :o JA na osobę jaka jest :)

Gość shahi
jezeli wyglad jest wazny to oczywiscie nie chodzi o plastikowa sztuczna lale tylko o zadbana, pachnaca, ladnie uczesana i ubrana kobite, i bezwzgledu na to czy jest bardziej czy mniej urodziwa jezeli sama siebie lubi i sama sobie sie podoba to faceci do takiej kobietki lgna jak muchy

Gość tghtrhfg
zauwazyliscie ze złoty nigdy nie daje mniej niz 2 zniesmaczonych buziek?? :D rozbraja mnie to :P